EastEnders-fans förutspår en stor vändning när Sam planerar att hämnas på Lewis på grund av Ben-attacken

TV-nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

EastEnders Fansen är övertygade om att de har utarbetat en stor twist i Sam Mitchells plan att planera hämnd på Lewis.



Bartendern våldtog på ett fruktansvärt sätt Ben Mitchell i skrämmande scener tidigare i år, där mamma Kathy Beale och pappa Phil Mitchell nu vet exakt vad som hände mellan Lewis och Ben efter att han skildes från Callum.



Ben befann sig nyligen på sjukhus mitt i kampen mot droger, när Phil och Kathy skyndade sig att vara vid hans sida. När Phil såg vad hela prövningen har gjort med hans son, var Phil fast besluten att hämnas och satte igång en plan för att se Lewis betala för sina brott.



fiona phillips esther mcvey
 Phil Mitchell planerade sin egen hämnd
Phil Mitchell planerade sin egen hämnd ( Bild: BBC)

Han bad om hjälp av någon han kände från sitt mörka förflutna, till rätt pris, men ändrade sig senare efter att Kathy hörde honom ringa ett telefonsamtal. Samtidigt var Sam - inför Phils vrede - fast besluten att gottgöra med sin bror, och kläckte en plan med Zack för att hitta Lewis och se till att han betalade för vad han hade gjort.

Hon var säker på att det skulle hjälpa hennes band med Phil igen, men fansen är säkra på att de har hittat en twist i berättelsen.

'Phil är rimlig. Det är inte ett gott tecken. #EastEnders ', föreslog ett fan.



när släpps fotbollsmatcherna
 Sam vill hjälpa till att hitta Lewis
Sam vill hjälpa till att hitta Lewis ( Bild: BBC)

En annan tillade: 'Phil agerade som om han inte skulle bli ertappad för att ha attackerat Lewis som om han inte är en serieförbrytare och har suttit bakom galler flera gånger. #EastEnders .'

'Phil gick med på Kathys sätt, men med Sam tryna komma tillbaka till familjen kommer hon att skruva ihop saker och ting #EastEnders ', skrev en tredje.



Efter sin fruktansvärda våldtäktsprövning har Ben kämpat och vänt sig till droger i ett försök att klara av allt. Han hade i allt större utsträckning tagit de illegala preparaten efter att ha blivit påverkad av andra.

Samtidigt fick hans pappa Phil nyligen veta om de hemska saker han hade varit med om.

var filmades det sista kungariket
 Phil började ta hjälp av någon han kände från fängelset
Phil började ta hjälp av någon han kände från fängelset ( Bild: BBC)

I scener som nyligen sändes bad Kathy honom: 'Han behöver vår hjälp Phil. Han vill inte ens leva', men Phil sa att han var helt 'klar' med hela situationen och tillade: 'Nej, jag är klar med honom , det är bara ord, han menar det inte.'

Hon svarade då: 'Han är vår son och han är trasig. Han slår bara ut. Han skadar Phil. Vi får inte bara gå därifrån.'

När Phil uppmanade henne att inte komma med 'ursäkter' för honom, erkände hon: 'Jag förstår, för jag har varit där. Att göra rätt sak, att veta vad det rätta är. Han kommer att hata mig för detta, men du är hans pappa.

helen mcnamara kabinett kontor

'Du och jag Phil, vi borde inte ha några hemligheter. Det här, allt detta, beror på att Ben blev våldtagen.'

*Om du har blivit utsatt för sexuella övergrepp kan du få tillgång till hjälp och resurser via www.rapecrisis.org.uk eller ring den nationella telefonjouren på 0808 802 9999

Se Även: