EastEnders och Coronation Street's New Year's Clash tvingar fans att göra svåra val

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tvålfläktar står inför det största beslutet 2021 så långt som grymma tv -chefer har planerat explosiva nyårserbjudanden på EastEnders och Coronation Street att gå ut på exakt samma kväll.



Tittarna måste bestämma sig för om de ska hinna med det senaste från Mick Carter och Walford -partiet eller ställa in för att se invånarna i Wetherfield på andra sidan när det kommer till crunch -tid klockan 20.00.



Ikvälls känslomässigt utarbetade EastEnders -avsnitt kommer att fokusera på Danny Dyers oroliga ex Queen Vic -hyresvärd Mick Carter när han förbereder sig på att konfrontera sina djupaste rädslor.



Skådespelaren har insvepts i den mörka historiska barnmisshandel som ser ut att nå sin dramatiska topp.

sheridan smith damien smith

EastEnders sände upprörande scener på nyårsafton när Mick Carter övervägde självmord (Bild: BBC)

Kommer Gary Windass äntligen att få sitt bidrag på Coronation Street ikväll? (Bild: ITV Picture Desk)



På nyårsafton såg tittarna Mick överväga självmord efter att ha kämpat för att komma till rätta med de övergrepp han utsattes för som barn.

Hans pågående trauma har lett till att Mick tryckt fru Linda, spelad av Kellie Bright, bort och i famnen på Max Branning, spelad av Jake Wood.



En hjärtskadad Mick sågs senast ringa Samaritans hjälptelefon och sa till samtalshanteraren: 'Hon misshandlade mig. Jag är ett offer eftersom han drevs till brytpunkten över Katy Lewis.

den riktiga mrs brown

Micks nästa steg kommer att avslöjas i kvällens dramatiska erbjudande.

(Bild: PA)

Gary Windass, som spelas av Mikey North, greps äntligen på Coronation Street medan hans lögner kommer ikapp honom.

Nyheter om att de två rivaliserande tvålarna kommer att drabbas av ikväll kommer att erbjuda lite tröst för tittare som redan suger från EastEnders & apos; Nyårsavsnittet börjar head to head med Emmerdale på torsdag.

Men som alltid kommer ikapptjänsterna IPlayer och ITV Hub redo att lindra smärtan för alla som vill undvika spoilers.

Gary Windass kommer att tänka lite snabbt ikväll när polisen kallar in honom

Medan högsäsongen är en av de mest dramatiska tiderna på året i såpland, har i år ingen av nationernas favoriter gjort det till de mest sedda programmen på juldagen.

vad betyder 1222

Drottningens tal vann betygskampen med 8,2 miljoner tittare som ställde in med Call The Midwife som tog andraplatsen, med ett genomsnitt på 5,4 miljoner.

ITV -tvålarna Coronation Street och Emmerdale sågs av 4,5 miljoner respektive 3,6 miljoner. Medan EastEnders sågs av 3,5 miljoner.

Se Coronation Street på ITV klockan 20 i kväll och EastEnders på BBC One klockan 20.00


*Om du kämpar och behöver prata har samariterna en kostnadsfri hjälptelefon som är öppen dygnet runt på 116 123. Alternativt kan du skicka e -post jo@samaritans.org eller besök deras webbplats för att hitta din lokala filial

Se Även: