Dragon's Den -stjärnan Peter Jones 'rasande' när Holly Willoughby går tillbaka till £ 11million

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Splash News)



Dragon's Den -stjärnan Peter Jones andas enligt uppgift eld efter att nära vännen Holly Willoughby backade sitt enorma avtal för 11 miljoner pund för att lansera livsstilsmärket Truly.



I en chockartad händelse blåste nationens älskling av pengarna för att fokusera på hennes ITV och Marks och Spencer-kontrakt värda upp till 1,5 miljoner pund.



Beslutet i sista minuten har tydligen varit ett stort slag för Draken, som insiders säger att var 'rasande' när Holly enligt uppgift tappade bombplanet på tisdagen på sitt företagskvarter i Marlow, Buckinghamshire.

ant mcpartlin ingen vigselring

Mamma och tv -presentatören tros ha startat Truly med Peters fru Tara Capp 2016, med att han blev ordförande i mars. De två familjerna har varit vänner i mer än 10 år.

Holly Willoughby vill fokusera på sina kontrakt med Marks och Spencer och ITV (Bild: M&S)



Peter Jones och Tara Capp

Peter Jones och fru Tara Capp (Bild: Getty)

Hushålls- och tillbehörsverksamheten hade jämförts med varumärket Gwyneth Paltrow Goop och Jones, 52, hade tydligen stora förhoppningar om verksamheten, som skulle leverera ett underbart utbud av mode-, baby-, wellness-, bo- och reseprodukter.



matthew smith samia ghadie

En källa berättade för Maila online : 'Verkligen var överlägset toppen av Hollys prioriteringar. Det skulle bli hennes långsiktiga framtid som skulle se henne genom de kommande decennierna.

'Hennes beslut att dra sig ur ledde alla inblandade helt bedövade. Ingen kunde tro vad som hände på tisdagen, det var så nära lanseringen.

Holly är redo att ersätta Ant McPartlin som värd för ITV: s I'm A Celebrity (Bild: ITV2)

Peters familj semesterar ofta med Hollys (Bild: philipschofe / snapchat)

Men nu har Jones och fru Tara enligt uppgift lämnats ute i kylan ... med ett rum fullt av produkter.

'Det finns ett lager fullt med varor på Marlow -huvudkontoret som är redo att säljas,' tillade insideren.

Holly hade tidigare sagt att varumärket handlade om ”vackra saker som är av högsta kvalitet, överraskande prisvärda och utformade för att göra ditt liv enklare.

coronavirusfall i Storbritannien idag

Holly vänder uppmärksamheten mot andra saker (Bild: M&S)

Peter Jones har enligt uppgift lämnats rykande av beslutet i sista minuten (Bild: BBC)

Experter förväntade sig att den enorma satsningen skulle ha samlat in 11 miljoner pund för Holly, som meddelade sin chockavgång på Instagram.

Efter mycket övervägande har jag fattat beslutet att gå bort från Truly, 'skrev hon.

Att lansera ett varumärke kräver totalt engagemang och för närvarande, med så många andra åtaganden, är det inget jag känner att jag kan göra utan att det börjar påverka min familjetid hemma.

Jag önskar verkligen allt gott för framtiden.

NEWSAM Online har kontaktat representanter för paret för kommentar.

Se Även: