Med Disney+ trick kan du titta på Frozen 2 och alla avsnitt av The Mandalorian från Storbritannien

Disney Plus

Ditt Horoskop För Imorgon

Disney +



Denna vecka hände det ögonblick som Disney -fans har väntat på äntligen, när den nya Disney+ -tjänsten äntligen lanserades i Storbritannien.



Från gamla klassiker som The Little Mermaid till nya storfilmer som Star Wars, The Last Jedi, plattformen är full av spännande innehåll som passar alla åldrar.



kyckling en dag inaktuell

Medan den brittiska versionen har mer än 500 filmer och TV -program att välja mellan, har vissa användare märkt att Frozen 2 och alla avsnitt av The Mandalorian saknas.

Lyckligtvis finns det ett lurigt sätt för dig att komma åt det saknade innehållet.

Matt Navarra, en expert på sociala medier baserade i Cardiff, har avslöjat en smutsig lösning.



Han twittrade: Disney+ -abonnenter i Storbritannien: Om du använder ett VPN och anger din plats till USA kan du titta på Frozen 2, alla avsnitt av The Mandalorian och mer.

Ett VPN är ett virtuellt privat nätverk som låter dig skapa en säker anslutning till ett annat nätverk över Internet.



billiga semester 2016 spanien

Med ett VPN kan du förfalska din smartphone eller datorns plats, så att du kan komma åt Disney+ -innehåll som om du faktiskt var i det landet.

Flera lättade användare svarade Mr Navarra och uttryckte sin glädje över tricket.

Fryst 2

Läs mer

vad betyder 3 11
Senaste vetenskap och teknik
Hur vet jag om luktförlust på grund av Covid Forskare behöver hjälp med att träna hundar Enorma & apos; dent & apos; i jordens magnetfält Huawei P40 Pro Plus recension

En användare svarade: Du, sir, gjorde precis min fru till en mycket glad dam, medan en annan tillade: Du är en sann kung sir!

Det säger sig självt att de bättre VPN: erna kräver att du betalar - ofta som en månadsabonnemang och ibland i amerikanska dollar.

Vi har dock tagit bort benarbetet och listat några av de bästa alternativen nedan för dig här.

Se Även: