Den här webbplatsen lovar att 'hacka' Tinder för att avslöja fuskpartners - för ett pris

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

En ny webbplats erbjuder sig att ta reda på om en misstänkt partner är det använder Tinder för att hitta kärleken någon annanstans .



är gary lämnar corrie

Webbplatsen, som heter Swipebuster , kommer att spåra en användare på sidsvepande dejtingapp och till och med avslöja sin senast kända plats.



Kostnaden? - eller ungefär £3,50.



Istället för att 'hacka' Tinder, använder den appens API (applikationsprogramgränssnitt) för att kamma igenom sin databas och hitta målet. API:et är avsett för utvecklare som vill bygga plug-in-verktyg för Tinder.

Hjärnan bakom Swipebuster förklarade att deras motivation belyser bristande kunskap kring integritet. De flesta har dock sett webbplatsen som det perfekta verktyget för att avslöja en otrogen make.

Swipebuster-hemsidan



Det finns för mycket data om människor som folk själva inte vet är tillgängliga, sajtens grundare förklarade för Vanity Fair .

Inte bara överdelar och lägger ut mycket information om sig själva, utan företag gör inte heller tillräckligt för att låta folk veta att de gör det, sa han - de väljer att förbli anonyma.



bästa sovvagnar Storbritannien

Swipebuster-sajten i sig gör inte mycket för att avskräcka människor från att använda den för att hitta vandrande andra halvor. Den innehåller bilder på Tinder-profiler med ordet 'busted' på toppen.

Mark har lite att förklara

Tinder själv har svarat med ett uttalande som förklarar att allt i appen är offentligt och att du inte behöver betala för att ta reda på det.

Sökbar information på webbplatsen är offentlig information som Tinder-användare har på sina profiler, sa en taleskvinna.

klubb-vm-märke

'Om du vill se vem som är på Tinder rekommenderar vi att du sparar dina pengar och laddar ner appen gratis.

Enligt Tinders egen statistik får appen över en miljard svep åt vänster och höger varje dag och kommer att skapa cirka 12 miljoner matchningar på 24 timmar.

omröstning laddas

Är Tinder det enklaste sättet att lura någon?

0+ RÖSTER HITTILLS

JAINTEMest lästa
Missa inte

Se Även: