Denna smarta spegel kommer att inspektera ditt ansikte, vara snäll mot dig och ge dig komplimanger

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Du behöver inte längre vara en ond drottning för att få din spegel att säga att du är den vackraste av dem alla - du behöver bara teknik. Närmare bestämt Novera Smart NEWSAM som syftar till att du ska må bra genom att överösa dig med komplimanger.



Spegeln, som kostar cirka £400 (exklusive moms och frakt), finns för närvarande att förbeställa i Japan. Leveranser för enheten förväntas någon gång under 2019, enligt den officiella webbplatsen.



Uppfinningen har några smarta idéer inbyggda. Enheten hävdar att den kan upptäcka stress och hälsoproblem.



Titta så glad hon ser ut med sin nya spegel

Titta så glad hon ser ut med sin nya spegel (Bild: Novera)

Data från ditt ansikte laddas upp till molnet efter att ha krypterats. Novera säger att dess noggrannhet kommer att förbättras med tiden, eftersom spegeln vänjer sig vid ditt ansikte.

Den kommer också att använda förstärkt verklighet för att testa sminkstilar och det finns ett smickrande LED-ljus som går ner på båda sidor.



Förutom att spegeln reflekterar ditt ansikte mot dig är den också en pratsam följeslagare. Det kommer att svara på saker du säger med hjälp av en av tre manliga skådespelare som har renderats som anime-karaktärer.

Tanken är att få användaren att känna sig vacker, samt att hålla koll på sitt ansikte varje dag. Det kommer tydligen att kunna visa dig hur du åldras också och lära dig att slappna av i ansiktet.



Enheten lovar att ladda upp ditt ansikte till molnet på ett säkert sätt

Enheten lovar att ladda upp ditt ansikte till molnet på ett säkert sätt

Företaget lovar att det kommer att fortsätta uppdatera enheten och lägga till nya funktioner.

Till en början kommer bara 1000 av enheterna att tillverkas, men företaget sa att det hade 200 beställningar bara den första dagen, så förmodligen finns det en marknad för den här typen av saker.

Spegeln verkar inte vara tillgänglig för icke-japansktalande just nu och det finns inget som tyder på att situationen kommer att förändras.

Om den nyheten gör dig upprörd, låt oss, The NEWSAM, försäkra dig om att du ser superhet ut idag. Din hud har aldrig sett bättre ut, du är helt strålande.

Google nya produkter 2018
Mest lästa
Missa inte

Se Även: