Danielle McMahon: Big Brother -profil 2014 - träffa den gammaldags katolska underklädermodellen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Danielle McMahon

Danielle McMahon(Bild: Kanal 5)



Big Brother -tävlaren Danielle McMahon är en religiös underklädermodell.



Den 25-åriga katoliken lever strikt av sin tro och tror att hon inte håller med homoäktenskap men hävdar att hon inte är homofob, vilket borde passa bra med det mest kända huset i landet.



bantning världen fröken slinky

Hon är inte bara ett vackert ansikte och säger att hon är väldigt affärssinnad och strävar efter att ha ett eget framgångsrikt företag.

Hon försöker för närvarande att starta ett företag som gör en 'ny typ av Wonderbra' och försöker säkra en investering och säger att hon: 'Vet vad jag vill och jag vet hur jag ska få det'.

Men du kommer inte att hitta Danielle som bär byxorna i sitt förhållande eftersom hon är väldigt gammaldags i sina åsikter och tror att ”det var bättre år sedan”.



Hon tror på traditionella könsroller och tycker att 1950 -talets hemmafru var en bättre förebild och hennes egna idoler är inte mindre upphöjda att vara Gud och hennes mamma.

Det sista argumentet Danielle hade var för några veckor sedan med en kille i en klubb. Han blev irriterad för att han hade köpt Danielle och hennes vän drycker och förväntade sig att de skulle prata med honom.



Danielle provade honom, 'han trodde att bara att köpa en drink till oss betyder att vi måste vara över honom'.

tomasz schafernaker konst till salu
omröstning

Hur långt kommer Danielle McMahon att komma i Big Brother 2014?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

Först utMittserieSista etappenVinnare!

Hon brukar gå på en utekväll minst en gång var fjortonde dag och hennes vanliga utekväll skulle börja med att hennes vänner kom till hennes plats, drack vintage champagne och sedan gick till en klubb tills de tidiga timmarna.

En sak du inte kommer att se Danielle göra är att mumsa en kebab på en efterfest för att hon tycker att de kan vara slöa.

vad betyder 124

Hennes vänner skulle beskriva henne som 'självsäker, kunnig, intelligent, bestämd och vettig' men hon säger att hon aldrig är hänsynslös och kommer 'aldrig helhjärtat att svika mitt hår'.

Danielle är för närvarande singel och har bara haft två långsiktiga relationer, båda med katolska pojkar och är alltid övertygad om sitt & inget sex före äktenskap & apos; regel.

I huset skulle hon trivas bäst med 'väluppfostrade, odlade, mogna människor'. Hon gillar att hålla sina kort nära bröstet och tror att hon kan stöta på 'liberala tjejer' som berättar massor av vulgära historier.

Efter Big Brother vill Danielle vara en förebild för kvinnor och unga tjejer och hjälpa dem att sikta högre.

Hon äcklas för trenderna just nu för att avslöja kläder och tror inte att du behöver klä dig så för att lyckas. Hon vill visa människor hur man har ”klass, stil och karisma”.

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart Mark Byron Visa galleri

Se Även: