Costco -medarbetare avslöjar butikshemligheter inklusive de bästa produkterna du bör köpa och kunderna som gör dem galen

Costco Wholesale Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Partijätten Costco är enormt populär bland dem som vill köpa i bulk och göra stora besparingar.



Trots att majoriteten av Costco -kunderna handlar, kan enskilda kunder också få ett medlemskap.



Nu har tidigare Costco -anställda tagit sig till Reddit för att lyfta locket på hur det egentligen är att arbeta för återförsäljaren.



De avslöjade också kundvanorna som verkligen brukade göra dem galen, som Det rapporterar Catherine Echphy från Liverpool Echo .

Folk blir väldigt arga kring gratisprover

En av de bästa sakerna med Costco är de kostnadsfria proverna. Enligt en anställd tycker dock inte någon kund om att vänta.

En arbetare sa: ”De som blir arga för att vi måste vänta på att de ska laga mat eller är tillfälligt ute gör som vildar.



'Men för det mesta är människor okej.'

Men blyga kunder ska inte skjutas upp med att ta dem

Ta ett gratis prov - men bind inte personal i diskussioner om du inte riktigt kommer att köpa



På frågan om kunderna skulle känna sig besvärliga att ta prov om du inte har för avsikt att köpa hela produkten sa den tidigare medarbetaren inte alls.

Hon sa nej! Det är ett prov av en anledning. Om du köpte allt du provade på skulle du spendera 100+ extra dollar.

”Säg bara tack och känna aldrig skuld! (Om du inte är på en diet, känner dig dålig och undvik Costco till varje pris). '

Låt inte personalen förklara allt om provet om du inte ska köpa det

En annan arbetare som gjorde en liknande roll med proverna som var antagen personal kunde alltid berätta för de köpare som bara kom in för gratistjänsterna.

Och även om de inte har något emot detta är det behovet att förklara hela produkten för dem som arbetarna tycker är riktigt irriterande.

jättesäte trädgårdscenter

När han svarade på en fråga sa den tidigare arbetaren: 'Det är också extremt märkbart om du bara kommer in bara för att äta de gratis proverna.

'Vanligtvis skulle mer blyga/besvärliga människor försöka inleda en liten konversation om produkten, som vi sedan tvingas ge dig så mycket detaljer som möjligt så att du kan köpa den.'

Butiken är noggrant upplagd

De icke-viktiga produkterna finns där för att fånga ögonen

En före detta arbetare vars jobb det var att ordna butiken har avslöjat hemligheterna bakom hur de enorma lagren läggs ut.

I ett inlägg på Reddit sa arbetaren: 'Det finns i allmänhet tre eller fyra sektioner & apos; på handelsgolvet: Foods, Center och Hardlines. I större butiker kommer det att finnas två centra.

'När du går in i de flesta Costcos går du direkt in på' Hardlines '-sidan av lagret.

'Det är där alla icke-väsentliga produkter/husprodukter brukar vara. De är de första sakerna du ser eftersom de är de sista sakerna du behöver. '

Vintern blir riktigt upptagen

Vi är inte säkra på logiken bakom detta, men det har avslöjats att antalet Costco -medlemskap ökar under vintermånaderna.

Det här är produkterna som personalen tycker är de bästa inköpen

Fryst kyckling är ett rekommenderat köp

Toalettpapper, fryst kyckling, kaffe, snacks och flingor är bland de saker Costco -anställda tycker att kunderna borde köpa därifrån.

Trickpersonalen använder för att få produkter reducerade innan de köper dem

Costco erbjuder inte personalrabatt, men i en tråd på Reddit finns det ett sätt för de anställda att avslöja hur de & pratar & apos; över priset innan de köper dem.

Costco -arbetaren sa: 'Jag antar att efter den tid jag lagt ner, tvekar du inte att be chefer att markera saker som raderas och du kommer inte längre att bära ett tag.'

Så här lyckas Costco -medarbetare skanna din shopping så snabbt

Köerna går snabbt ner hos CostCo

Eftersom alla handlar på Costco köper i bulk kan köer ofta vara långa i kassorna.

Kunderna kommer dock att ha märkt hur snabbt köerna går ner, och detta beror inte bara på att ha tur och välja rätt kassa, utan på grund av systemet Costco har på plats.

En tidigare arbetare sa: 'Vi har' floaters 'eller assistenter som får alla streckkoder vända i vagnen för stora föremål så att de kan skannas med pistolskannern.

'Mina kassörer har typiskt antal behandlingar av 60+ medlemmar i timmen och skanning av 20+ objekt per minut.

'Med de siffrorna går det snabbt.'

Se Även: