Coleen Nolans simmande fejd med Kim Woodburn som utbröt live på Loose Women

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det var en av de rörigaste uppgörelserna i tv -historia på dagtid.



Tittarna fick mer än de tänkt sig när Coleen Nolan och Kim Woodburn dök upp på Loose Women 2018.



bästa billiga surfplattan under 100 £

Med deras explosiva spott som slutade i tårar och stormade iväg, är det säkert att säga att deras puttrande fejd hade väntat länge innan deras framträdande i ITV -serien.



Den två kvinnan krockade i ett högt laddat avsnitt som utsågs vara en försoning efter deras kändis Big Brother -stint, där Kim hävdade att Coleen hade gått på henne med sju andra huskamrater för att mobba henne - vilket Coleen förnekade.

Den kaotiska intervjun chockade tittarna på den vanligtvis familjevänliga serien, när Coleen och Kim gick i krig på direktsänd TV och kulminerade i How Clean Is Your House-stjärnan som stormade av uppsättningen i tårar.

Inför Coleens uppträdande i Piers Morgan's Life Stories ikväll tar vi en titt på vad som utlöste utbrottet mellan henne och Kim, och vad som har hänt sedan ...



Fejdens början

Phillip Schofield och Holly Willoughby med Kim Woodburn

Phillip Schofield och Holly Willoughby med Kim Woodburn (Bild: Rex -funktioner)

Det onda blodet mellan paret drogs först under deras mycket offentliga nedfall på Celebrity Big Brother 2017.



Medan de bodde under ett tak på Channel 5-serien, såg de två kvinnorna sällan öga mot öga och deras oenigheter spelades ofta ut på skärmen.

Den frispråkiga Kim sågs ofta bråka med sina huskamrater som hon hävdade att & apos; mobbade & apos; henne - Coleen inkluderad, som hon senare beskrev som 'tvåfasad'.

Efter hennes utträde från huset sa Kim i en intervju: 'Hur den kvinnan vann, när Jedward satt där, har jag ingen aning om. Allmänhet, jag vet inte hur du kan låta den där tråkiga flaskan Lil (vinna), med vad jag nu vet vara en rutten mun.

'Hon borde inte ha vunnit den serien. Jag är lite trött på att alla dessa på Loose Women vinner. '

Kims mobbningskrav var bara toppen av isberget eftersom det som kom sedan var ledningen till explosionen.

Gräver på live -tv

Coleen Nolan

Situationen fick Coleen att gråta (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Veckor efter sin tid i CBB-huset kom duon ansikte mot ansikte under ett spänt framträdande på This Morning via videosamtal.

Programledaren Holly Willougby, som fick Kim sitta bredvid henne i studion, började gratulera Coleen till hennes CBB -vinst men det blev surt när hon frågade om hon hade något att säga till sin tidigare huskamrat.

'Nej', kom Coleens snabba svar, som Kim vände tillbaka till, 'jag känner på samma sätt, älskling.'

Coleens lösa kvinnor, co-host Linda Robson, rörde sig sedan i bakgrunden: 'Ingen gillar en öm förlorare, kärlek', i en grävning på Kim.

Dörren var fortfarande öppen för att Kim ibland skulle kunna dyka upp i ITV -talkshowen - men bara när Coleen inte var där.

Under ett av framträdandena kallade hon Nolans-sångerskan för en '' two-faced battle-ax '' och sa att hon var glad att hon inte var i studion.

Vid denna tidpunkt var den spända situationen på väg att nå klimax.

Den episka uppgörelsen

Saker blev fula på Loose Women när humöret blossade upp mellan Kim Woodburn och Coleen Nolan

Saker blev fula på Loose Women när humöret blossade upp mellan Kim Woodburn och Coleen Nolan (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

På den ödesdigra dagen den 29 augusti 2018 dök Kim upp på Loose Women i ett försök att begrava den långvariga fejden med Coleen.

Men trots hennes bästa avsikter gick hoppet om en vänlig återförening ner i avloppet när Kim tappade trasan och blev känslosam, medan Coleen lugnt satt på panelen bredvid sin syster Linda.

Hennes medstjärna Janet Street Porter satt mitt emellan det stridande paret iklädd en domares dräkter och en hammare, medan bandet & amp; Kan Coleen och Kim avsluta sin fejd? & Apos; sprang längst ner på skärmen.

Coleen Nolan och Kim Woodburn tålde en otäck spott på live -TV 2018

Coleen Nolan och Kim Woodburn tålde en otäck spott på live -TV 2018 (Bild: TV Grab)

När Janet sa att hon skulle döma återföreningen och frågade Kim om det skulle vara OK, knäppte Kim: 'Jag bryr mig inte på det ena eller andra sättet.'

'Jag bad inte om att komma hit ... du ville att jag skulle komma hit', spottade hon.

När deras ordkrig hettade upp sa Coleen att hennes största misstag inte var att berätta 'antagonistisk' Kim 'hur avskyvärd hon var från dag ett' och att hon 'ville gå till människor hela tiden'.

Kim Woodburn lämnar Loose Women

Kim stormade rasande av Loose Women -uppsättningen när hon skrek till Coleen (Bild: TV Grab)

'Jag var mycket upprörd i det huset och jag låtsades att jag inte var det', spottade Kym tillbaka, hennes röst vinglade när hon kämpade för att hålla sina känslor i schack.

'Jag var fruktansvärt upprörd; de plockade på mig. Den här [pekar på Coleen], & kopp kopp te Kim, kopp te? & Apos; varje dag och bakom min rygg slog de av mig.

'Jag vill inte dra en gräns under den ... jag kommer aldrig att glömma vad den här och sju andra gjorde mig igenom ... jag kommer aldrig att glömma det för det var sorgligt, hemskt och det var jävligt grymt ! '

Kim klev sedan ur sitt säte innan hon stormade ut från setet och skrek till Coleen när hon gick: 'Jag skulle inte vilja sitta och prata med liggande skräp som du!'

Och när Coleens syster Linda kunde höras säga: 'Du visar dina riktiga färger, Kim', skrek Kim, 'Du är en papperskorg.'

Efterspolning

Coleen Nolan bryter ut i tårar och insisterar på att hon inte är en mobbare efter hennes rad med Kim Woodburn på Loose Women

Coleen brast ut i gråt efter följdarna av raden med Kim (Bild: ITV)

Den tre minuter långa sammanstötningen hade skrämmande tittare som flockade till Ofcom för att klaga på showens behandling av Kim.

I ett uttalande om prövningen sa Loose Women: 'Kim gick med på att komma på panelen idag på inbjudan av producenterna om den förståelsen det var för försoning med Coleen.

'Kim blev upprörd var aldrig meningen och panelen försökte trösta henne.

'Hon erbjöds rådgivning efter showen, vilket hon tackade nej till.'

Det dröjde inte länge innan Coleens officiella Twitter -konto lade upp ett meddelande med texten: 'För tydlighetens skull - Coleen bad inte om att Kim Woodburn skulle komma på showen eller bad om att få återförenas med henne - lösa kvinnor organiserade showen.

'Coleen har inget att säga om deras val av gäster - Coleen förblev så lugn som möjligt medan hon blev förolämpad live on air vilket var otroligt obehagligt.'

Hosten How Clean Is Your House avslöjade senare att hon bara gick med på att dyka upp efter att ha fått veta att Coleen skulle säga sitt, och sedan fick hon svara.

Kim berättade senare Solen : Jag låg i bakhåll, det var äckligt. Det var som en cirkus och jag var där för lite grym underhållning. Jag vill att Coleen och hennes syster sparkas.

gogglebox ellie och izzi

Coleens son Shane tillsatte senare mer bränsle till elden genom att avslöja att hans mamma inte kommer att be om ursäkt för hennes beteende.

Shane tog till Twitter för att svara på en följare som var ivriga att höra Coleens offentliga ursäkt: 'Det kommer inte att finnas en jag tror inte. Hon är inte på förrän på fredagen.

'Kim var på hade inget att göra med min mamma. Den enda ursäkt bör komma från producenterna. Hur som helst, jag har tråkigt att prata om samma sak. Natt.'

Coleen dök senare upp på This Morning och snyftade när hon dokumenterade det otäcka övergreppet hon fick av troll i kölvattnet av luftspytten.

Kim Woodburn stormar av uppsättningen av & apos; Lösa kvinnor & apos; efter att ha blivit reducerad till tårar av Coleen Nolan

Coleen lämnades förvirrad över Kim & s explosiva reaktion på Loose Women (Bild: IF)

Hon kallade det 'den värsta veckan i sitt liv' och sa att misshandlare hade sagt till henne att 'dö som din syster' i sina sjukmeddelanden.

The Loose Women -paneldeltagare sa att hon trodde att Kim skulle komma på showen för att lägga sin fejd i sängen och var '' riktigt chockad '' över hur händelserna utvecklades.

'Ärligt talat vet jag inte vad jag ska säga. Om jag kunde gå tillbaka i tiden skulle jag ändra det hela. Det var inte meningen att det skulle vara så, säger hon till Phillip Schofield och Holly Willoughby.

'Jag trodde verkligen, ärligt talat att hon kom för att göra gott och vi skulle skratta åt det. Det är som att lägga den. Det har inte gått så uppenbart sedan hon kom ut.

”Det var verkligen chockerande för oss alla. Ingen av oss ville det. Jag vill aldrig se någon i så mycket nöd som hon var i slutändan.

'Det har faktiskt varit den värsta veckan i mitt liv.'

* Coleen Nolan visas i Piers Morgan's Life Stories ikväll kl 21 på ITV