Coleen Nolans känslomässiga Real Full Monty -föreställning kan redan ha räddat ett liv

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Coleen Nolans känslomässiga framträdande på The Real Full Monty On Ice kan redan ha räddat ett liv.



har vagnshjulen blivit mindre

Stjärnan sågs på ITV -showen igår kväll avskalas under en skridskoåkning rutin tillsammans med en grupp kända män och kvinnor, inklusive Love Island Shaughna Phillips och Chris Hughes och mångfald Ashley Banjo och Perri Kiely.



Showen syftar till att öka medvetenheten om bröst- och testikelcancer och uppmuntra människor att kontrollera sig regelbundet.



Coleen, vars systrar Linda och Anne båda kämpar mot cancer, talade om dagens lösa kvinnor och sa att serien redan hade gjort skillnad.

Hon sa: 'Tack så mycket, och tack till alla.

Coleen avslöjade att serien redan kan ha räddat ett liv (Bild: ITV)



'Jag menar, jag har precis haft de vackraste meddelandena och saken med den här serien är att du hoppas att alla kommer att njuta av den, men du hoppas att de också inser och räknar ut varför vi gör det, vilket är för att öka medvetenheten och för att kontrollera dig själv. '

Hon tillade: ”Och det jag älskar är att jag hade åtminstone, och jag menar åtminstone, tre personer i natt som meddelade mig att de hade kontrollerat sig själva och att en person hade hittat en klump.



fantasy Premier League-logotyp

'Och ​​uppenbarligen riktigt tidigt och hon kommer att göra med läkarna direkt idag och det är därför vi gör det verkligen.

Hon var en av en grupp kändisar som tog sig an utmaningen (Bild: ITV)

'Särskilt i detta klimat och i denna pandemi glömmer alla möten och att de borde ta hand om sig själva, inte bara oroa sig för Covid.

'Det är en show som verkligen, verkligen bara smälter mitt hjärta varje år.'

'Det är så vackert', sa Andrea McLean till henne när hon presenterade sin sista show någonsin.

Showen rörde tittarna till tårar i går kväll när stjärnorna som deltog delade sina egna berättelser om erfarenheter av cancer.

Showen ökar medvetenheten om bröst- och testikelcancer (Bild: ITV)

Jake Quickenden reducerade tittarna till tårar när han pratade om att förlora sin pappa och sin yngre bror i sjukdomen, och realitystjärnan Shaughna fick känslor på hög när hon talade om att förlora sin pappa.

perrie edwards liten mix

Real Full Monty har arrangerats varje år sedan 2017 och har utan tvekan räddat liv.

* Loose Women sänds vardagar från 12.30 på ITV / The Real Full Monty On Ice finns att titta på på ITV Hub

Se Även: