Claudia Winklemans rörande hyllning till ”hjälte” -sköterskor som behandlade dotterns brännskador

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: GETTY)



Claudia Winkleman har riktat en hjärtlig hyllning till NHS -sjuksköterskor efter att ha bevittnat dem i aktion när hennes dotter drabbades av fruktansvärda brännskador i en fruktansvärd olycka.



The Strictly-värden hade tagit sin åttaåriga dotter Matilda trick-or-behanneling 2014 när ungdomens Halloween-kostym fattade eld och lämnade henne med svåra skador på benet.



Efter den traumatiska händelsen har Claudia, 48, ägnat ett helt kapitel i sin nya bok, Helt, åt att berömma & apos; kind and smart & apos; medicinskt team som behandlade hennes dotter.

Hon skriver: ”Det har funnits stunder i mitt liv, de mest skrämmande, de mest förvirrande, de mest diskriminerande - som har fått mig att tro att de största människorna som går på jorden är sjuksköterskor.

winona ryder johnny depp
Strictly Come Dancing släpper officiellt uttalande om Claudia Winkleman och hennes dotter Matilda

Claudia Winkleman har hyllat NHS -sjuksköterskorna som tog hand om sin dotter efter hennes Halloween -olycka 2014 (Bild: IF)



'De är snälla, de är kloka, de jobbar otroligt hårt, de är där för att rädda oss eller för att hjälpa oss genom det när det helt enkelt inte är möjligt att spara.

'De håller din hand när ditt barn ska opereras, de håller i din hand när kirurgen säger att det finns dåliga nyheter, de håller dig i handen när läkaren säger att medicinen inte fungerar.'



Matilda tillbringade en hel månad på sjukhus efter olyckan som Claudia säger har lämnat familjen oförmögen att fira Halloween sedan som & apos; det visade sig att skrik var riktiga. & Apos;

Matilda drabbades av allvarliga brännskador när hennes snygga klädsel tändes i lågor efter att hon borstat mot ett ljus

vad betyder 1000

Tidigare i år sa Claudia att hon tog kontakt med sin psykologvän för att hjälpa & rädda & apos; henne från den pågående visionen att se sin dotter fatta eld.

TV -stjärnan, som också är mamma till sönerna Jake och Arthur, sa att hon skulle & spela om traumat & apos; i hennes huvud och bli övervakande över sina barn.

Matildas olycka inträffade på Halloween 2014 när hennes stormarknad köpte häxkostym som fattade eld när hon borstade mot ett ljus.

Claudia Winkleman har för första gången talat om de allvarliga brännskador som hennes dotter drabbades av i en Halloween -kostymbrand

Claudia Winkleman har diskuterat fasan att se sin dotter brinna & apos; förr

Claudia avbröt omedelbart arbetsåtaganden för att ta hand om sitt barn - som fördes till sjukhus och behandlades för brännskador på kroppen och krävde många operationer för att bekämpa skadorna som orsakades av lågorna.

När han talade om inledningen till händelsen påminde Claudia tidigare: Jag bor på ett torg där alla barn klär sig och vi går runt på torget trick-or-treat ...

Jag köpte hennes kostym från en stormarknad, hon ville gå som en häxa så hon hade en häxmössa och en kappa och några randiga strumpbyxor och en sorts långflödig kjolgrej.

Claudia sa att olyckan inträffade vid det tredje huset de gick till.

Jag pratade med någon ... och då hörde jag henne skrika och hon brann ...

alex sawyer priti patel

Det känns som att hon brann i timmar, men kirurgen sa att det definitivt inte var fallet och det var förmodligen bara sekunder ... hon gick upp, är det enda sättet jag vet hur jag ska beskriva det ... det var en gnista och hon skrek ut för mig.

Det var som de fruktansvärda födelsedagsljusen som du blåser ut och sedan kommer de tillbaka ... det var riktigt snabbt, det var snabbt, det var inte eld som jag hade sett, förklarade hon.

Matilda behandlades av en barnplastikkirurg på Chelsea- och Westminster -sjukhuset.

Se Även: