Sjuksköterskan som låg i sängen i Manchester Uniteds Antonio Valencia hävdar att hans fru hade 'en lycklig flykt'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Antonio är nu singel



kalorier i en big mac

En kvinna som påstås bäddade i Manchester United -stjärnan Antonio Valencia har hävdat att hans partner ska vara glad att han har blivit avslöjad.



Fotbollsspelaren skilde sig från hustrun Zoila Meneses efter att The Sun hävdade att han hade haft en affär med den 24-åriga sjuksköterskan Sophie Vagsaeter.



Enligt uppgift träffade han brunetten i helgen som hans lag förlorade mot rivalerna City, och det hävdades att de regelbundet utbytte flirtiga meddelanden.

Berättade Sophie Solen på söndag : Medan jag är ledsen över att deras äktenskap är över, har hon det definitivt bättre utan honom.

Antonio med sin fru, Zoila (Bild: Instagram)



Antonio Valencia under träning

Antonio har hävdat att han var separerad (Bild: Actionbilder via Reuters / Jason Cairnduff)

perrie edwards och alex

'Han är ett kryp. Han har lurat sin fru otaliga gånger. Hon har haft en lycklig flykt. Han tror att hans pengar ger honom så mycket makt att han kan göra vad som helst.



Hon fortsatte med att avslöja detaljer om hur hon slog upp en romantik med fotbollsspelaren och hävdade att hon efter att ha vägrat träffa honom flera gånger slutligen ångrade sig efter att han berättade att han skulle 'behandla henne som en drottning'.

Hon hävdar att Antonio betalade hela 1 600 pund för att flyga med henne från Norge med kort varsel så att paret kunde ”ha sex på ett hotell”.

Vi började prata privat och lärde känna varandra. Han skickade mig fotografier av honom som solade och besökte Ecuador. Jag fick till och med en av honom med sin mamma.

Sophie hävdar att hon har legat med Antonio (Bild: Instagram)

Han måste ha bett mig tre eller fyra gånger att besöka honom. Han berättade hela tiden för mig hur vacker och vacker jag är. Jag vägrade alltid. Men slutligen när jag hade lite ledigt från jobbet gick jag med på det. Han sa att han skulle behandla mig som en drottning.

mail b och geri

Antonio kritiserades redan 2014 efter att The Sun avslöjade påståenden att han hade skickat uttryckliga selfies till två kvinnor och bjöd in dem tillbaka till sitt hotell.

Sophie har dock erkänt att hon inte hade aning om att Antonio hade hamnat i hett vatten för att chatta med en annan kvinna tidigare.

Sjuksköterskan hävdar att hon gjorde sin fru en tjänst (Bild: Instagram)

Jag visste verkligen inte då att han tidigare haft problem för att träffa kvinnor online och be dem att besöka honom för sex.

Efter att fansen började kritisera sportstjärnan över rapporterna slog Antonio tillbaka och hävdade att han är 'för närvarande singel' och att hans äktenskap var över ändå.

Han förklarade: Det är viktigt att förtydliga att min nuvarande civila status är singel. Under de senaste månaderna har jag inte haft något formellt förhållande.

'Som vanligt är mina ansträngningar inriktade på min yrkeskarriär och på min dotter.'

Se Även: