Varför Ant McPartlin och Anne-Marie Corbett är 'dömda att dela'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Splash)



Ant McPartlin har iscensatt en episk comeback till showbizvärlden den här månaden - avskedat sin övertygelse om rattfylleri och kamp med alkoholberoende för att återförenas med sin bästa vän Declan Donnelly på Britain's apos; s Got Talent.



Men hans chockerande kommentarer om hans nya förhållande till PA-vände flickvännen Anne-Marie Corbett har splittrat fans, särskilt över hans kommentarer om den främmande fru Lisa Armstrong.



Genom att stämpla Anne-Marie som sin 'rock' och hävda att han aldrig varit på ett så bra ställe blev många fans chockade över hur snabbt Ant hade avskedat sin fru i mer än 20 år.

hedbok - michelle williams

Här, relationsexpert April Masini avslöjar hur Ant & # 39; s senaste offentliga problem fortfarande kan döda hans nya förhållande ...

Ant och Anne-Marie är dömda att misslyckas, säger relationsexperten April (Bild: Splash)



Alla svep eller underhanded kommentarer någon gör om Ants fru är bara uttryck för frustration över de mycket personliga situationerna mellan dessa tre personer.

Om Ant och Anne-Marie vill visa världen att de är friska och att de stöder hans nykterhet kommer de att uttrycka empati och välvilja gentemot sin fru under denna tuffa tid för alla.



Lisa är på den svåraste platsen, känslomässigt, och deras empati är verkligen det hälsosamma valet. Swipes och förolämpningar - de är bara mer negativitet som rör om grytan.

Om Anne-Marie vill stödja Ant, kommer hon att uttrycka empati gentemot sin fru och situationen Lisa är i. Om du inte ser empati ser du inte hälsosamt beteende.

Ant har fått allmänheten tillbaka på sidan efter hans rattfylleri (Bild: PA)

England vs Colombia avspark

Det är fantastiskt att Ant känner sig lycklig, frisk och nykter och klarar sig från sin skilsmässa och dess utmaningar, med en ny partner som han har varit med länge, men jag skulle inte hålla andan i väntan på detta ny kärlek för att vara hans sista nya kärlek.

Det finns ett par varningstecken som tyder på att Anne-Marie kan vara hans fru just nu. Först och främst är nykterhet och missbruk mycket allvarligt och svårt att manövrera. Återfall är en del av missbruk, och det finns en god chans att återfall kommer att vara en del av den större bilden. Ingen vill det, men det är karaktären av beroende och återhämtning.

Så medan han pratar om sin nykterhet kan han vara klok att se långsiktigt på återhämtningsprocessen.

Myran skilde sig från hustrun Lisa Armstrong i januari 2018 efter 12 års äktenskap (Bild: PA)

Därefter har han avslöjat att han fått diagnosen ADHD, ett uppmärksamhetsbriststillstånd som gör det svårt att hålla fast vid en sak under lång tid. Det är svårt att inte undra om hans nuvarande romantiska relation kommer att tappa uppmärksamheten någon gång.

Dessutom går han igenom en skilsmässa och en vovdekamp-och det är alltid lättare att gå igenom dessa saker med en partner än ensam, så det faktum att Anne-Marie är redo och villig att stödja honom är stort, men det kan betyda att han använder henne för att hjälpa honom att klara detta.

demi moore och bruce willis

Dessutom är Anne-Marie fortfarande tekniskt gift med sin man Scott, som hon skilde sig från i slutet av 2017. Det är inte mycket tid för henne att vara singel, se vad som finns, bearbeta sin egen skilsmässa och hjälpa hennes barn att komma igenom sin egen förlust som följer med skilsmässa.

För henne att hoppa in i ett förhållande som är så offentligt, med en man som har utmaningar (som en fru, en vårdnadskamp om en hund, en rattfylleri och en nykterhetshälsoproblem), kommer det att presentera utmaningar för henne den en djup personlig nivå.

Läs mer

Ant McPartlin och Lisa Armstrong skiljer sig
Ant och Lisa skilde sig på några sekunder Ant och Anne-Marie förhållande Myran firar sex månader nykter Vad Lisa ska göra med skilsmässokontanter

Se Även: