CJ de Moois bilkrasch finansierar när han avslöjar AIDS-kamp och hemlöshet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En gråtfärdig CJ de Mooi har avslöjat hur han är rädd för att dö av aids och livrädd för att lämna sin älskade make Andrew Cox hemlös efter att hans liv kom ur kontroll.



Den före detta Eggheads -stjärnan avskedades från BBC efter att en man anklagade honom för sexuella övergrepp på en nattklubb i januari 2016 - trots att en utredning klarade honom från eventuella fel.



Och efter att ha namngett mannen som anklagade honom - vilket CJ trodde att han lagligen fick göra - förföljs han nu för hundratusentals pund i juridiska kostnader och skador, som han hävdar kan lämna honom och Andrew ute på gatorna .



CJ talade i en känslomässig video till sina fans och avslöjade hela omfattningen av sin osäkra ekonomiska situation efter att ha förklarat sig själv i konkurs.

CJ de Mooi har publicerat en gråtfärdig avslöjande av sina många problem (Bild: CJ de Mooi/Youtube)

11 11 ängelnummer

'Som ni vet, för drygt tre år sedan anklagade någon mig felaktigt för sexuella övergrepp och BBC avbröt mig omedelbart, och samma dag som jag rensades från all misstanke avskedade de mig,' sa han.



'Kort därefter greps jag på anklagelsen om att jag skrev i min självbiografi att jag tror att jag dödade någon, och jag fängslades och fördes till domstol även om det var en fullständig lögn också, men ingen hade brytt sig om att spendera två minuter att titta i boken för att se att allt var osant.

jamie och rebekah vardy

'Och ​​det var mitt liv och min karriär förstört ganska mycket. Jag har inte arbetat en dag under de tre plus åren och det finns ingen möjlighet att det kommer att ändras snart. '



CJ fortsatte: 'För ungefär ett och ett halvt år sedan namngav jag personen som anklagade mig, som jag hade fullt lagligt rätt att göra, och han hittade någon advokat som var villig att representera honom utan vinst, utan avgift och krävde 10 000 pund skador och de krävde hundratusentals pund av sina kostnader.

Den tidigare Eggheads -stjärnan avskedades samma dag som en undersökning klarade honom från sexuella övergrepp (Bild: 12 Yard Productions)

'Jag hade inga pengar, ingen inkomst. Under de senaste tre åren har jag överlevt enbart på ett handikappbidrag, en förmån, men de fortsätter att förfölja mig till en sådan punkt nu att de försöker ta min enda tillgång, som är mitt hus, och det ser ut som de kommer att lyckas.

'Jag var tvungen att förklara konkurs eftersom jag inte hade några pengar, och jag var mycket skuldsatt av alla advokatkostnader som ökade under tre år.'

Den tidigare TV -stjärnan fortsatte: 'Det ser nu ut som att de kan tvinga försäljningen av mitt hus att få tag på det egna kapitalet i mitt hus, även om det inte täcker deras kostnader.

'Men de här advokaterna har förföljt mig obevekligt trots att de från början fick veta att jag inte hade några pengar, inga tillgångar eller något. Så de ljög antingen konsekvent av sin klient, eller så var deras mål bara att ta mitt hus från början, vilket kommer att göra mig och min man hemlösa - jag för andra gången i mitt liv.

CJ säger att han och maken Andrew står inför att bli hemlösa (Bild: )

'Som ni vet spenderade jag de tre senaste tonåren på att leva på gatorna i Sheffield, London, sedan Amsterdam och Köln. Vid 18 års ålder arbetade jag som prostituerad eftersom det var det enda sättet att tjäna lite pengar, och vid den tiden fick jag hiv. Sedan 19 års ålder har jag levt med en AID -diagnos. Utöver det har jag haft ett par cancerskräck, så min hälsa är inte så robust som den borde vara.

CJ fortsatte att kvävas och fortsatte: 'Men när jag har blivit äldre har min hälsa tagit en sämre vändning och de senaste ett och ett halvt åren har det försämrats allvarligt. Min läkare har ordinerat mig medicin men han är nu orolig för min fysiska och psykiska hälsas tillstånd.

vad betyder 1010

'Jag vill inte vara alltför dramatisk men jag vet inte hur lång tid jag har kvar och jag ville att sanningen skulle komma ut.

CJ hittade berömmelse på Eggheads, men hans liv spirade ur kontroll efter att han i sin bok hävdade att han möjligen hade dödat någon (Bild: REX/Shutterstock)

'Jag behövde bara vara ärlig och tacka. Min största oro måste vara min man och försöka rädda huset bara för att ta hand om honom. Han har varit min absoluta sten och mitt livs kärlek, och på grund av lögner om mig står han inför att bli hemlös. Jag kanske inte kan göra något åt ​​det eftersom jag inte har råd med fler advokatkostnader, jag har inte råd att betala bort fordringarna, jag har inte råd att betala förvaltaren så att de kommer att ta ut min hus.'

Joe Gomez skada uppdatering

Han tillade: 'Oavsett vilken styrka jag har kvar, måste jag kämpa. Även om jag konsekvent har nekats chansen att gå till domstol, har lagen inte gett mig någon rättvisa.

CJ säger att han är rädd för att dö av aids, även om han tar mediciner mot tillståndet (Bild: Getty Images)

CJ vill spendera sin återstående tid för att se till att maken är säker och har ett tak över huvudet (Bild: )

'Jag har inte gjort något fel, begått inget brott, inget brott, ingenting, men jag är den som behandlas som en kriminell. Så jag måste ta hand om honom, och om min hälsa misslyckas, måste jag spendera det på att ta hand om honom, oavsett vilken tid jag har kvar. '

En GoFundMe -sida som skapats av CJ: s vän Joe, som har tagit kontrollen över stjärnans Twitter -konto, har redan samlat in 4 283 pund på 10 dagar.

Varenda krona av crowdfundingen kommer att gå direkt till CJ: s advokater, står det på sidan.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: