Vilken kanal är Arsenal vs West Brom? Premier League TV och livestreamdetaljer

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Arsenal måste hämta sig efter att ha missat chansen att nå Europa League -finalen

Arsenal måste hämta sig efter att ha missat chansen att nå Europa League -finalen(Bild: Shaun Botterill/Getty Images)



Efter att ha slösat bort sin sista chans att rädda sin säsong mitt i veckan måste Arsenal hitta ny motivation någonstans när de tar sig an West Brom i helgen.



Gunners haltade ur Europa League på torsdagskvällen tack vare en mållös dragning med Villarreal på Emirates, efter ett 2-1-nederlag i deras första semifinal i Spanien.



De står nu inför en första säsong utan europeisk fotboll sedan 1995-96, då de leddes av Bruce Rioch. Det har ökat granskningen av Mikel Arteta, som erkände att hans spelare var förkrossade över sättet att lämna Europa League och sa: Vi vet hur mycket Europa League betytt för klubben och fansen. Det är ett stort slag ... Jag känner pressen hela tiden eftersom jag vill göra så gott jag kan för laget.

Under tiden simmar West Brom fortfarande desperat mot nedflyttningen, även om deras öde är nästan säkert.

Kan Sam Allardyce få ut karriärens största flykt?

Kan Sam Allardyce få ut karriärens största flykt? (Bild: Pool via REUTERS)



som vann kändis storebror 2014

För att Sam Allardyce ska slippa sitt första nedflyttning i Premier League någonsin måste Baggies vinna alla fyra av sina återstående matcher och hoppas att en av Newcastle, Burnley, Southampton och Brighton flundrar.

Det betyder att det här spelet i princip är allt-eller-ingenting för West Brom, vilket kan innebära problem för Arsenal. Så här ser du matchen.



Vilken tid är Arsenal vs West Brom?

Kick -off är klockan 19:00 på söndagen den 9 maj, och spelet äger rum på Emirates Stadium.

Arsenal slog West Brom med 4-0 på Hawthorns i januari tack vare en stag från Alexandre Lacazette och mål från Kieran Tierney och Bukayo Saka, vilket borde ge dem lite uppmuntran även om förtroendet är lågt efter deras Europa League-besvikelse.

TV -kanal och livestreamdetaljer

Matchen kommer att visas på BT Sport 1 och BT Sport Ultimate.

Täckningen börjar från 18.30 och BT Sport -prenumeranter kommer också att kunna streama matchen online via webbplatsen eller BT Sport -appen.

Registrera dig till NEWSAM Football -e -postmeddelandet här för de senaste nyheterna och överför skvaller.

Se Även: