'Du vet aldrig vad du kommer att bli ombedd att bära!' Kate Middleton skämtar om den klänningen på universitetsmiddagen

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Minnen: Kate skämtade om den klänningen på en universitetsmiddag



Kate Middleton gjorde i går kväll ett fräckt skämt när hon mindes sin genomskinliga klänning som fick William att blicka på universitetet.



Hon hänvisade till hennes avslöjande modeshow 2002 vid St Andrews University under en middag i centrala London för sin 600 -årsdag.



När hon kom ihåg det ögonblick hon struttade ner på catwalken i den risiga klädseln, gav hon en nuvarande grundutbildning i receptionen en vetande blick och sa: 'Jag hoppas att du inte var inblandad i modevisningen. Du vet aldrig vad du kommer att bli ombedd att bära! ' Kungaparet blev kär som studenter vid det skotska universitetet från 2001 till 2005.

Det sägs att Kate har gjort omvandlingen från Williams vän till hans kärleksintresse efter att han såg henne i modevisningen och sa: 'Wow, Kate är het.'

vad betyder 22 andligt

De var hedersgäster vid middagen i Londons Middle Temple till stöd för St Andrews & apos; 100 miljoner pund insamlingskampanj för studenter som annars inte skulle kunna studera där.



William talade också om sina 'glada, glada minnen' av att vara student och beskrev Kate, som han studerade konsthistoria med, som sin 'konstguru'.

Han tillade: 'Hon var mycket bättre på det än jag.'



Hon talade också om att hon fick klä ut sig till en bebis komplett med en haklapp för Raisin Weekend, universitetets version av trasveckan.

William lanserade och blev beskyddare av universitetets överklagande när paret besökte St Andrews i februari 2011.

I ett kort tal sa William att hans tid på universitetet framkallade 'de lyckligaste minnena, kalla vintrar och goda vänner'.

när är ballongen d eller

Kate, 30, var i en elegant svart och naken spetsklänning av designern Alice Temperley, som hon också hade haft på sig vid War Horse -filmpremiären i januari.

Samtidigt som William koncentrerar sig på sin karriär som RAF -sök- och räddningspilot, tror man att Kate fokuserar sin tid på att övervaka ombyggnaden av deras nya lägenhetshem i Kensington Palace.

På onsdagen njöt hon av en utekväll med systern Pippa på en välgörenhetsinsamling på Mayfairs Burlington Arcade.

De var avslappnade klädda i jeans och stövlar och tog med Kate's hund Lupo för sällskap.

Kate Middleton på St Andrews insamling Visa galleri

Se Även: