Chris Eubanks blandade familj - tre äktenskap och fem barn - när sonen dör 29 år gammal

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Världen var sorgsen över att få veta att Chris Eubank och hans familj sörjde den hjärtskärande förlusten av sin son Sebastian Eubank som tragiskt gick bort vid 29 års ålder.



I ett uttalande på fredagen hyllade Chris sin sena son när fansen skyndade att skicka sina kondoleanser till boxningsstjärnan och hans nära och kära strax efter att han hade dykt upp i det senaste avsnittet av Celebrity Gogglebox.



54-åringen, som medverkar i succéprogrammet Channel 4 tillsammans med sin äldste son Chris Eubank Jr, sa: '' Jag hade aldrig föreställt mig att jag skulle skriva dessa ord eller uppleva den känsla jag nu har vid förlusten av min son . '



tina malone viktminskning
Sebastian Eubank (L) ser på när han väger in med Chris Eubank

Sebastian avled tyvärr i Dubai, bara 29 år gammal (Bild: Getty Images)

'Min familj och jag är förkrossade över att höra om Sebastians död bara några dagar före det som skulle ha varit hans 30 -årsdag', sa den sörjande pappan.

Sebastian efterlämnar sin fru Salma, en månad gamla son Raheem, föräldrarna Chris och Karron Meadows och fyra syskon från hans fars äktenskap.



Efter de tragiska nyheterna tittar vi på Sebastians nära sammanslutna familj som har samlats efter hans chockdöd.

Chris Eubank Jr.

Chris Jr tog sig till sociala medier timmar efter de tragiska nyheterna för att sörja sin brors bortgång med sina 360 500 följare på Twitter.



31-åringen berättade om sig själv tillsammans med Sebastian och började i den första av tre hyllningstweets som sa: 'Jag har inte gråtit sedan jag var 12 år ... igår grät jag hela dagen'

Chris Eubank Jr.

Chris Jr har följt i sin fars fotspår och funnit framgångar i boxningsvärlden (Bild: Getty Images)

'Jag är ledsen att jag inte var där för att titta på din rygg som en storebror skulle. Kan inte tro att du verkligen är borta, men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, sinne och själ. '

Chris Jr, som följde i sin fars fotspår och blev en professionell boxare, är son till Chris och hans första fru Karron Suzanne Stephen-Martin.

Född i Hove, East Sussex 1989, har reality -tv -stjärnan haft WBA: s mellanviktstitel sedan 2019 och tidigare haft samma titel 2015.

Chris Eubank sett på Celebrity Gogglebox dagar före sonens hjärtskärande död

Stjärnan dyker upp tillsammans med sin berömda pappa på Celebrity Gogglebox

Som tonåring flyttade Chris Jr till USA med sin avlidna bror för att bo hos en vårdnadshavare som heter Irene Hutton.

Deras mor Karron förklarade flytten och sa att det var för att de skulle få dubbla medborgarskap utan att behöva gifta sig och hjälpa deras framtida idrottskarriärer.

Chris Jr: s barndomsperiod i Amerika betalades från och med mars 2021, han rankas som den tionde bästa aktiva mellanvikten av Transnational Boxing Rankings

Sebastian Eubank

Den sena boxningsproffset var det andra barnet från äktenskapet mellan hans mor Karron och Chris.

I ett uttalande på fredagen hyllade 54-åringen sin 'djupa tänkare' av en son.

Sebastian växte upp i Hove i England men under de senaste åren gjorde han sitt liv i Dubai där han hade en bred vänkrets och var ledande när det gäller att anta en hälsosam livsstil och alternativa behandlingar, säger Chris.

'Förutom att vara personlig tränare och professionell boxare var Sebastian också en djup tänkare som gillade att utmana accepterad visdom.

hur dog peppagrisen
Chris Eubank och hans barn

Sebastian och hans syskon med föräldrarna Chris och Karron 2003 (Bild: Getty Images)

'Han var älskad och respekterad av alla som kände honom och kommer att finnas för alltid i tankarna till vänner och familj. Som familj ber vi nu om att få utrymme och integritet för att fira sitt liv och minnas sonen, brodern, maken, vännen.

Irene Hutton talade till The Sun före hans död och såg tillbaka på den tid hon tillbringade med Sebastian och hans bror när de bodde hos henne 2006.

Hon sa till tidningen: Pojkarna älskade att stanna här ute och det var klart att de inte var nöjda hemma och inte såg en framtid i Storbritannien.

Chris Eubank med två av hans söner Sebastian Eubank (vänster) och Chris Eubank Junior (höger) anländer till NFL Pre-game Party på Under The Bridge på Chelsea Football Ground

Sebastian var en boxare som sin storebror och pappa (Bild: PA)

'Sedan, efter att de flög hem, fick jag ett samtal från Chris och ämnet för mig att uppfostra hans pojkar kom upp. Han var verkligen sugen på idén.

'Han ville att de skulle växa upp i Amerika och bad mig att adoptera dem.

Emily Eubank

26-åriga Emily Eubank beskriver sig själv som en 'Professional Salad Dodger' på Instagram och delar också stolt utdrag av hennes liv med sin berömda familj.

andlig betydelse av 111

I sitt senaste Instagram-inlägg, delat med sina 5285 följare för nio veckor sedan, kan dotter till Chris och exhustrun Karron ses stråla tillsammans med sin äldre bror, Chris Jr.

Emily Eubank Instagram -bild

Att döma av hennes sociala medier, leder Emily ett glamoröst liv (Bild: Instagram)

'POST FIGHT NIGHT!' hon bildade snap av sig själv stod mellan den professionella boxaren och Roy Jones Jr.

The Only Way is Essex-stjärnan James Argent är en av många som kommenterar bilden bakom kulisserna och utropar: 'Vilket lag.'

Liksom hennes far och bröder verkar Emily också ha en länk till boxningsvärlden, eftersom det förra året rapporterades att hon tydligen dejtade Matchrooms vd Frank Smith.

Joseph Eubank

Den yngsta i familjen Eubank, 24-åriga Joesph föddes den 23 oktober 1996 av föräldrarna Chris och hans första fru Karron.

Till skillnad från sina syskon verkar han undvika rampljuset, med ett privat Instagram -konto och mindre än 5000 följare på plattformen.

hris Eubank Jnr, Chris Eubank Snr och barn Nathanael och Sebastian

Chris och Karron är föräldrar till sina fyra barn efter deras splittring (Bild: Getty Images)

År 2005, när Joesph bara var nio år gammal, begärde mamma Karron om skilsmässa från sin berömda far, med hänvisning till den extravaganta före detta mellanviktsmästarens orimliga beteende som skäl för att avsluta sitt 15-åriga äktenskap.

En källa nära familjen sa då: 'Hon vill inte fastna i sina pengarproblem.'

Karron lämnade familjen herrgård med Joesph och hans tre syskon och flyttade till en £ 1.6million pad i Hove, East Sussex.

Nathanael Wilson

33-åriga Nathanael är det äldsta barnet till Chris efter att den excentriska boxaren haft ett kort förhållande med sin mamma Cynthia Wilson 1987.

Även om han kan ha följt i sin fars fotspår och gått med i boxningsvärlden, har Nathanael inte alltid haft en lycklig relation med pappan till fyra.

Plantskapsägaren Cynthia blev gravid redan 1987 när hennes sex månader långa förhållande till den tidigare världsmästaren tog slut.

vad betyder 113
Chris Eubank Jnr, Chris Eubank Snr och barn Nathanael och Sebastian

Nathanael med sin far och bröder 2019 (Bild: S Meddle/ITV/REX/Shutterstock)

Inledningsvis ville Chris ingen roll i sitt första barns liv-betala vad som tros vara en uppgörelse utanför domstol på 30 000 pund för att sätta stopp för en pågående faderskamp.

Nathanael berättade inför sin professionella debut 2016 och avslöjade att han inte hade fått någon hjälp av sin 54-årige pappa när han började på en boxningskarriär.

Han sa: 'Det har aldrig varit dolt för mig att Chris är min pappa, men jag har missat alla viktiga saker som en pappasfigur ger. Jag hade gett allt för att ha fått honom att se mig cykla på min första cykel, ta mig för mitt första dopp eller köpa min första pint. '

Chris Eubank

Chris avskildes från sitt äldsta barn i över 20 år (Bild: Channel 4 / Rob Parfitt)

'När jag var yngre blev jag väldigt upprörd och frustrerad och tyckte att pappa var ett riktigt hål. Mina kompisar skulle berätta vad deras pappor hade köpt dem till jul eller födelsedagar och jag skulle bara säga ingenting.

Men under de senaste åren har paret försonats och har nu ett nära band.

Nathanael Wilson, som har en otrolig likhet med sin pappa, sa till The NEWSAM 2017: 'Min pappa ger mig råd om boxning, det handlar om omfattningen av det förhållande vi har. Och det är ett ganska nytt förhållande.

& apos; Secret & apos; fru

Tidigare i år öppnade Chris Eubank upp om sitt tredje äktenskap efter att ha knutit knuten i hemlighet.

Den tidigare boxaren var gift med sin första fru Karron i 15 år innan deras dramatiska skilsmässa 2005.

Stjärnan gifte sig sedan med sin manager Claire Geary 2014 men även det slutade i skilsmässa tre år för sent.

Chris Eubank och fru Karron, Star Studden Party For V & a Exhibition: Versace At The V & a,

Chris och hans första fru Karron innan deras smärtsamma splittring (Bild: Getty Images)

barn i nöd t-shirt vuxen

När han talade om Piers Morgan's Life Storie avslöjade 54-åringen att det var tredje gången som han hade tur när han talade om sin senaste fru.

Tidigare Good Morning Britain -värd Piers tog upp ämnet för sitt tredje äktenskap och frågade stjärnan: 'Du har gift dig igen med en dam i Louisiana, du har verkligen inte pratat så mycket om det.'

Han svarade: ”Nej, hon är inte en offentlig person. Hon vill inte vara en offentlig person, och tillägger att de är 'extremt glada'.

På frågan om hon är 'den enda' svarade Chris: 'Absolut, ja.'

Se Även: