Cadbury öppnar sina egna tidningskiosker där alla barer mjölkchoklad är gratis

Cadbury Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Gratis choklad säger du?(Bild: Cadburys)



Först lanserade de det vita creme-ägget, sedan erbjöd de en livsförändrande summa pengar till människor som hittade det och nu fortsätter Cadbury sin strävan att bli en verklig Willy Wonka genom att skapa sin egen mejerimjölk-värld.



Chocolatiern har just meddelat att den lanserar en unik tidningsbutik där det enda objektet som är till salu är den ursprungliga lila mjölkstången.



khloe kardashian näsjobb

Men det finns en viktig skillnad mellan Cadburys hörnbutik och andra brittiska tidningsbutiker (förutom det stora överskottet av mejerimjölk) ... inga pengar kommer någonsin att bytas ut i butiken.

(Bild: Publicitetsbild)

nyårspaket 2017

Istället för att betala för den klassiska chokladbaren kan shopparna helt enkelt bara lämna in en gammal nackdel, prydnad, plastring, glömd nyckelring eller knapp istället.



Butiken kommer att utrustas med en rad aldrig tidigare sett lila föremål som påminner om en traditionell hörnbutik, så chocoholics kan kliva in i ett rum fyllt med Cadbury -tidningar, vykort, hushållsartiklar och ännu viktigare, Cadbury Dairy Milk.

Baserat i Londons Soho kommer butiken bara att vara öppen några dagar mellan 25-28 januari, med över 10 000 barer att ge bort.



Butiken kommer att vara öppen mellan 10 och 18 för att välkomna chokladfans överallt för att komma ner och njuta av gratis choklad, och när det är över öppnar Cadbury fler lila dörrar för chokladfantaster i Birmingham och Sheffield.

(Bild: Birmingham Post and Mail)

galen hund jeremy kyle

Den nya satsningen syftar till att väcka sin senaste annons, där en liten flicka försöker köpa en bar mjölk till sin mamma och betalar med det enda hon har i handväskan - en knapp och en falsk diamantring, som butiksägaren accepterar generöst.

Läs mer

Choklad
Naken chokladstänger frågesport Ren chokladglädje Mata aldrig din hund med choklad Krympande chokladkakor

Även om det lämnar honom ur fickan kan flickan lämna butiken med sin mammas favoritbar Cadbury Dairy Milk och ett leende på läpparna.

Se Även: