Burger King lanserar en ny baconburgare som kommer med nuggets för under £ 5

Burger King Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Efter att McDonalds presenterade sin Big Mac Junior med bacon förra månaden, har deras långvariga nemesis Burger King nu kommit ut med sin egen rivaliserande version av den historiska hamburgaren.



Med på Burger King -menyn idag är den helt nya Bacon King Junior, som föddes för att ta sig an McDonalds & apos; Mac Jr.



Bacon King Jr är precis vad du tycker: alla samma ingredienser i den ovanligt välsmakande vanliga Bacon King, bara i juniorstorlek.



Men om du undrar vem som vill ha en mindre version av den ikoniska hamburgaren, är du inte ensam, eftersom Bacon King Jr alla är en del av Burger Kings nya kungliga boxmåltid, som ger dig en hamburgare, nuggets , chips och en drink för under en femman.

Allt detta för mindre än £ 5

Det senaste tillskottet till varumärket King Box Deal för 4,99 £ får du den nya, mindre Bacon King Junior, samt frasiga pommes frites, fyra läckra kycklingnuggets och en kall drink.



Enligt snabbmatsjättarna innehåller baconlicious-bullen en dubbelflammad grillad 100% nötköttburgare som sedan toppas med fyra rashers av tjockskuren rökt bacon, smält amerikansk ost, ketchup och krämig majonnäs, allt omslutet mellan en rostad sesamfröbulle .

Den är redan tillgänglig i Burger King (Bild: Getty Images Europe)



Soco Nunez de Cela, chef för varumärke och marknadskommunikation på Burger King UK Group Ltd, säger om det nya tillskottet på menyn: På BURGER KING UK vet vi att King Box är en kundfavorit och erbjuder mycket värde med den perfekta kombinationen av utsökt mat och överkomliga priser.

Våra brittiska gäster älskar bacon, så vi hoppas att vi genom att introducera BACON KING Jr till King Box-menyn hjälper oss att tillfredsställa deras baconälskande magar till ett pris.

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Se Även: