BlizzCon 2017: Overwatchs Hanzo ansluter sig till Heroes of The Storm tillsammans med viktiga uppdateringar

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

'15 nya hjältar har lagts till sedan förra årets Blizzcon och vi är inte klara ännu', är hur exekutiv producent Kaeo Milker tillkännagav ankomsten av Hanzo från Overwatch till Heroes of the Storms värld under ett huvudtal vid årets Blizzcon i Anaheim, Kalifornien.



Bågskytten kommer att åtföljas av World of Warcrafts Alexstrasza the Life Binder som en del av Dragons of the Nexus-evenemanget som startar den här månaden den 14 november och kommer att innehålla nya inloggningsbelöningar, såsom skinn som ett målat glas Alexstrasza eller Hanzo-porträtt.



Paret avslöjades i en animerad kortfilm som visar bågskytten ta ner Alextrasza, som kan förvandlas till en drake när hennes hälsa är dålig.



bästa hårborsten för att förhindra brott
Hanzo Overwatch

Hanzo kommer att ansluta sig till Heroes of the Storm-listan i en kommande uppdatering

En upprymd publik bjöds också på en tjuvtitt på några filmer från Hanzo på jobbet. Både Hanzo och Alextrasza kommer att släppas under de närmaste månaderna tillsammans med andra funktionsuppdateringar som planeras för en tidig lansering under 2018.

har chris brown barn

Hanzo kommer att bli en räckviddsmördarscout, och Alexstrasza kommer att få räckviddsstöd och kan förvandlas till sin drakespekt.



Som en lönnmördare kommer Hanzo att dela ut stora skador. Assassins specialiserar sig på antingen singelmåls- eller multimålsförmågor och föredrar hit-and-run-taktik.

Tidsatta attacker och att hitta det perfekta ögonblicket att engagera sig eller fly är andra moment som klassen tränar på. Hanzo har hög skadeeffekt, medelnivå nytta och komplexitet, och något låg överlevnadsförmåga.



Han sällar sig till sin bror Genji, som gjorde sin Heroes of the Storm-debut tidigare i år, och en mängd andra från Overwatch inklusive Ana och Junkrat.

BlizzCon 2017
Alexstrasza Heroes of the Storm

Alexstrasza kommer också att ansluta sig till Heroes of the Storm-listan snart

Eventet innehåller uppdraget Dragons of the Nexus, som kan genomföras i lägena Versus AI, Quick Match, Rankad och Unranked.

Blizzard Voice-chatt kommer också att integreras i spelet, medan matchmaking tar hänsyn till både individuell prestation och bidrag efter varje match snarare än bara en seger-/förlusträkning.

love island (2005 tv-serie)

De Eventet Dragons of the Nexus pågår från 14 november till 12 december.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: