Bästa hårserum för alla hårtyper 2020

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Tämja och släta ut dina tårar med ett närande serum



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om håret är i stort behov av riktig vårdtid behöver du lyckligtvis inte besöka din lokala salong för att ditt hår ska få den näringsökning som det behöver.



Det enklaste sättet att injicera lite liv tillbaka i ditt hår är att först etablera någon form av hårvårdsrutin - schampo, tillstånd etc. För att lägga till som en del av din dagliga rutin kan du också lägga till ett håroljeserum i din regim för att lägga till en dos av alla hårälskande mineraler som behövs för glansigare och friskare hår.

De flesta serum som finns i vår runda upp har en praktisk pumpflaska som är perfekt för att få rätt mängd produkt, utan slöseri. Vi har också inkluderat alternativ för varje hårtyp, så att du kan hitta det bästa för dig.

Du hittar 10 av de högst rankade produkterna i vår sammanställning nedan.



Bästa hårserum för alla hårtyper 2020

1. OGX Nourishing + Coconut Milk Anti-Breakage Serum

OGX Nourishing + Coconut Milk Anti-Breakage Serum

OGX: s närande serum är ett av de mer prisvärda men extremt hårt arbetande alternativen som finns.



De lätta serumen fungerar bäst på fuktigt hår och används bäst som en pre-styling behandling, hjälper till att förhindra brott och hålla håret glansigt och starkt.

Den är fylld med lyxigt siden och kokosnötolja och skyddar inte bara håret medan du stylar, det säkerställer också att hårstrån hydreras från roten till spetsen.

Pris: £ 11.79, Amazon - köp här nu

bruce jenner är en kändis i usa 2003

2. L & apos; Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil för alla hårtyper

L & apos; Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil

Som namnet antyder är L 'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil ett bra val för alla hårtyper, det är lätt i konsistensen så håret känns inte tungt, men är tillräckligt näringsrikt för att ge alla hårbehov.

Oljan är speciellt framtagen för att konditionera och förbättra hårets naturliga glans. Den är berikad med en blandning av sex värdefulla blomsterextrakt, gnider några droppar i håret innan du formar ett superglansigt utseende.

Pris: £ 9,99, ser fantastiskt ut - köp här nu

3. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Stärker växa och återställa hårserum

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Stärker växa och återställa hårserum

Om du har tjockare lockar eller Afro -texturer är Shea Moisture alltid att tänka på. Denna Strength and Restore -behandling är perfekt för skadat, torrt eller sprött hår; den har jamaicansk svart ricinolja för att hjälpa till med tillväxt vid sidan av konsistensen.

Sheasmör, pepparmynta och rika omega -oljor hjälper till med reparativa fördelar för ditt hår och hårbotten. Två jobb i ett, trevligt.

Pris: £ 15,95, Amazon - köp här nu

Fyra. Silk Therapy Serum från Biosilk

Silk Therapy Serum från Biosilk

Om du lider av tunt hår kommer detta serum inte att låta dina hårstrån känna sig fet eller tyngd.

Biosilks serum är lämpligt för användning i vått och torrt hår, det stärker och stänger hårstrån för att låsa in fukt även under styling. Håret känns hanterbart och flexibelt - vilket ger dig en hälsosam och enkelt hoppande look.

Pris: £ 18,33, Amazon - köp här nu

ängel 10/10

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

Läs mer

Bästa trädgårdsmöbler
Bästa gräsklippare för under £ 250 Bästa trädgårdssofforna Bästa trädgård solstolar Bästa trädgårdsmöbler

5. Paul Mitchell Super Skinny Serum

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Silkeslena hår är inte bara något för sagorna, Paul Mitchells Super Skinny -serum är praktiskt taget viktlöst, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för touch -ups under dagen.

Det ultrakonditionerande serumet ger en märkbar glans till håret direkt efter applicering som varar hela dagen och även efter styling.

Pris: £ 21,95, ser fantastiskt ut - köp här nu

6. Sänghuvud från Tigi Control Freak Anti Frizz Serum

Sänghuvud från Tigi Control Freak Anti Frizz Serum

Om frizz är din främsta hårkvalité, är Control Freak från Bed Head en att allvarligt överväga.

Munstyckets toppapplikator är perfekt för att hantera frizz från roten, samtidigt som den kan kontrollera mängden produkt som kommer ut.

Detta serum hjälper till att kontrollera flygaways, frizz och statisk - använd på fuktigt hår eller torrt hår och stil efter behov för att uppnå de släta resultaten du vill ha.

Pris: 7,19 £, Amazon - köp här nu

7. SachaJuan Shine Serum

SachaJuan Shine Serum

Tre funktioner, ett praktiskt serum. SachaJuans serum tillför en icke-fet glans till alla hårtyper, och erbjuder ett mjukt och studsigt utseende till friska hårloppar.

Det fungerar genom att täta delade ändar som gör varje håraxel mjukare och förhindrar ytterligare skada från styling, det kan också användas som en förstylingbehandling.

vad betyder så att vi inte glömmer

Serumet är fullt med ett urval av alger och mineralextrakt för att främja friskt hår nu och i framtiden.

Pris: £ 24, Cult Beauty - köp här nu

8. Redken Diamond Oil Glow Dry Fall Alla hårtyper

Redken Diamond Oil Glow Dry Fall Alla hårtyper

Redken's Diamond Oil Glow är perfekt för att bekämpa irriterande krus. Den är lätt i konsistensen men bättre lämpad för tjockare hårtyper som klarar en lite tyngre lösning.

Minska tiden det tar för dig att föna håret tack vare aktiva silikoner, föryngrar serumet ditt hår från insidan av hårfibrerna - vilket resulterar i en hälsosam glans och flätig konsistens som studsar.

Pris: £ 27,95, Amazon - köp här nu

9. David Mallet Hair Serum

David Mallet Hair Serum

Detta lätt doftade serum från David Mallet är bra på alla typer av hår, du kan till och med använda det på din lillas hår det är så närande.

Det är berikat med Macadamianötolja, vilket ger håret en superhärlig glans, som är lika skyddad och näring. Använd på fuktigt hår och utforma efter behov för att kontrollera frizz och hålla den glansen skyddad mot solskador, fukt och till och med klor.

Pris: £ 54, NET-A-PORTER- köp här nu

10. Goldwell Dual Senses Rich Repair 6 Effects Serum

Goldwell Dual Senses Rich Repair 6 Effects Serum

Bekämpa sex vanliga hårproblem med ett hårt arbetande serum, det här från Goldwell hanterar skadat hår nu och använder speciell teknik för att säkerställa att tillväxten är hälsosam i framtiden.

Ett IntraLipid -komplex hjälper till att balansera lipidnivåerna inuti håret och på ytan och erbjuder friska trådar inifrån och ut.

Håret är smidigt och silkeslen, med resultat som håller tidstestet och elementen.

Pris: £ 10, Amazon - köp här nu

elva. CHAMPO Viktlös hårolja

CHAMPO Viktlös hårolja

Detta viktlösa underverk från Champo Haircare är lämpligt för alla hårtyper och gör ett bra jobb med att arbeta hårt för att bekämpa hårproblem.

Den helt veganska formeln använder 100% naturligt härledda ingredienser, tacklar frizz, lägger till en hälsosam glans och döljer delade ändar.

Pris: £ 22, Champo Haircare - köp här nu

Letar efter andra sätt att förbättra krusbenäget hår. Kolla in de bästa produkterna för att hjälpa dig att avfrosa ditt hår hemifrån.

Se Även: