11 bästa hyaluronsyraserum för 2021 om din hud behöver lite fukt

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Hitta det perfekta återfuktande serumet för din hudvårdsrutin(Bild: Getty Images/iStockphoto)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Buzzwordet i skönhet för tillfället är hyaluronsyra, men inte utan god anledning.



Det klara serumet är ett under för torr och uttorkad hud. Om du undrar varför det är bra för dig, är det ganska enkelt - våra kroppar producerar naturligt hyaluronsyra men som med det mesta minskar produktionen med åldern.

Många skönhetsprodukter innehåller redan hyaluronsyra som ingrediens, men det finns en växande tankegång att det är värt att lägga till det som ett steg i din dagliga rutin. Det finns också den extra bonusen att den fungerar harmoniskt med andra hyllade skönhetsingredienser, så du behöver inte välja antingen eller i din regim.

stämma perkins anna richardson

Underserumet har visat sig minimera fina linjer och rynkor och fylla upp huden med välbehövlig återfuktning genom att behålla vatten. Resultatet är ett direkt fräschare och mer ungdomligt utseende, så om du har funderat på att lägga till detta serum som ett ytterligare steg i din skönhetsregim, är detta säkert att genomföra.



Vi har listat några av de bästa att testa nu nedan.

Bästa hyaluronsyraserum för 2021

1. Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Anti-Aging Ampuller 10% Pure Vitamin C & Hyaluronic Acid

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C anti-aging ampuller



Letar du efter en enkel lösning för att lysa upp din hy, nästan omedelbart? Dessa ampuller från Vichy är perfekta att lägga till som en del av din dag och natt hudvård.

Varje ampull är fullpackad med en koncentrerad formel, berikad med viktiga aktiva ingredienser, inklusive 10% rent vitamin C, hyaluronsyra och biopeptider.

Det finns 30 ampuller i varje förpackning som ger dig 60 applikationer värda för perfekt hud dag efter dag. Massera hälften av varje pod försiktigt in i huden och dekolletaget. 30 sekunder senare kan du fortsätta med resten av din hudvårdsrutin; som kan innehålla en fuktkräm eller lätt olja.

Pris: £ 44,25, ser fantastiskt ut - köp här nu

2. INKEY -listan Hyaluronsyra

INKEY -listan Hyaluronsyra

INKEY -listan är ett annat prisvärt märke att hålla utkik efter, deras sura serum på 5,99 pund är en utmärkt utmanare för alla som vill ha en fyllig och smidig hud på en budget.

Denna produkt är lämplig för alla hudtyper att använda, särskilt torr hud. Används på morgonen och kvällen som en del av din dagliga hudvårdsrutin för synligt mjukare hud.

Pris: £ 5,99, Amazon - köp här nu

3. Den vanliga hyaluronsyran 2% + B5

Den vanliga hyaluronsyran 2% + B5

Denna hyaluronsyra från The Ordinary är inte bara ett av de hårdast arbetande serummen på marknaden, det är otroligt en av de billigaste. På under £ 6, fungerar detta lilla mirakel i en flaska hårt för att konkurrera med produkter som är dyrare.

Det ger omedelbar fukt i huden tack vare en återfuktande kombination av hyaluronsyra och vitamin B5.

Pris: £ 5,90, Cult Beauty - köp här nu

Fyra. L & apos; Oreal Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift Filler

L & apos; Oreal Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift Filler

L & apos; Oreal Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift Filler är märkets mest koncentrerade formel, som innehåller 1,5% ren hyaluronsyra.

Den lätta och feta formeln lämnar inga rester efter sig och är perfekt för användning, dag och/eller natt. Serumet innehåller också makro- och mikrohyaluronsyramolekyler, som hjälper till att plumpa ut rynkor och minska utseendet på fina linjer nu och i framtiden.

Pris: £ 16,66, stövlar - köp här nu

5. L & apos; Oreal Paris Hydra Genius Hyaluronic Acid & Aloe Liquid Moisturizer

L & apos; Oreal Paris Hydra Genius Hyaluronic Acid & Aloe Liquid Moisturizer

L & apos; Oreal Paris & apos; Hydra Genius har inspirerats av traditionella asiatiska hudvårdstekniker. Den kraftfulla fuktkräm har en viktlös och vattenliknande konsistens som gör den snabbt absorberande och djupt närande.

Lås in fukt i upp till häpnadsväckande 72 timmar och är idealisk för normal till blandad hud.

Pris: £ 6.59, Amazon - köp här nu

6. Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum

Om du lider av riktigt uttorkad hud, är detta hårt arbetande serum från Institut Esthederm mycket koncentrerat med hudvänliga ingredienser som du kommer att älska.

Serumet är infunderat med tre former av hyaluronsyra, samt cellulärt vatten (en kopia av vattnet i våra hudceller). Detta fyller inte bara intensivt upp och återfuktar huden, det hjälper också huden att se yngre ut.

Pris: £ 49,50, ser fantastiskt ut - köp här nu

7. Dr. Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydration Booster

Dr. Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydration Booster

Speciellt under vintern är denna produkt en riktig spelväxlare. Den är fullpackad med vitaminer och antioxidanter som inte bara hjälper till att få din hud att må bättre, den skyddar också din hud från miljöangrepp.

Blanda in några droppar av serumet med din favoritkräm för en återfuktningshöjning, eller använd helt enkelt på egen hand för alla hudens fylliga, fina linjer.

Pris: £ 69, Cult Beauty - köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsartiklar
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

8. SkinCeuticals H.A. Hyaluronsyraförstärkare

SkinCeuticals H.A. Hyaluronsyraförstärkare

Om du vet något om hudvård är detta ett serum du kommer att kunna bli upphetsad över. Den innehåller en blandning av hyaluronsyra, lila ris och 2% lakritsrotsextrakt. Ljusare och smidigare hud har blivit lättare.

Det är inte det billigaste köpet, men tack vare mängden hudälskande ingredienser kan du vara säker på att det faktiskt fungerar.

Pris: £ 85, ser fantastiskt ut - köp här nu

9. Glansigare Super Bounce Hyaluronsyra + Vitamin B5 -serum

Glansigare Super Bounce Hyaluronsyra + Vitamin B5 -serum

Smidig hud verkar ungdomlig, frisk och välskött. Så vi kunde inte motstå denna hyalouronc -syra och vitamin b5 -serum från glansigare.

Serumet är allergivänligt, dermatologtestat, parabenfritt, doftfritt, grymt och perfekt för alla hudtoner.

Använd efter gymmet, en långdistansflygning eller något annat som gör din hud glansig.

Pris: £ 24, glansigare - köp här nu

10. Medik8 Hydr8 Hyaluronsyra B5 Serum

Medik8 Hydr8 Hyaluronsyra B5 Serum

Medik Hydr8 -serum har en lätt gelkonsistens som inte kommer att lämna en fet rest efter dig när du har använt den.

Förpackad med en hudkombination av hyaluronsyra och vitamin B5, ger den en omedelbar boost av återfuktning till din hud och hjälper huden att behålla mer fukt över tiden.

Pris: £ 35,99, Amazon - köp här nu

elva. Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

Detta fjäderviktsserum från Pestle & Mortar syftar till att rikta problemhud, särskilt hud som kan beskrivas som trött, tråkig och uttorkad.

Serumet är 100% hyaluronsyra, tillsatt E -vitamin för extra näring. Resultaten är en mjuk, strålande och daggig hud - utan några ansträngningar. Låter bra för oss.

Pris: £ 39, Amazon - köp här nu

Se Även: