Bästa hundschampo för att hålla dina fyrbenta vänner gnisslande rena

Spegel Bäst

Ditt Horoskop För Imorgon

Håll din hund frisk och ren med dessa schampon(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Vi är en nation av hundälskare, men vi har alla haft den sjunkande känslan efter en särskilt våt och lerig promenad (eller en mycket ovärderad rulle).



Men få inte panik, för det bästa hundschampot kommer att säkerställa att din pooch återställer sin glänsande, glänsande glans före promenaden på några minuter.

Ett antal skönhetsserier för människor har nu utökat sina sortiment till att omfatta sällskapsdjursprodukter, som Kiehls och Aesop, perfekta för bortskämda pooches, men det finns också några fantastiska produkter som inte kommer att bryta pausen.

Vi har avrundat de bästa hundschampon nedan för att bli avslappnad, rengöra och återfukta för att ta skitiga valpar till bländande hundar på några minuter.



Oavsett om du letar efter helt naturliga organiska formler, produkter för din poochs känsliga hud, har vi dig - och din huvudsakliga kläm - täckt.

1. Aesop Animal Shampoo

Håll din hund i den lyx du är van vid och unna honom lite Aesop också.



Det exklusiva australiensiska varumärket ses som decking ut badrummen på många high-end hotell, och vi älskar det faktum att det också erbjuder bortskämd produkter för pooches.

manchester united överföring rykten david villa

Den milda hud- och pälstvätten rengör noggrant med naturliga ingredienser som citronskal, tea tree leaf och myntblad och är lämplig för känslig hud. Extra bonus? Du kan också använda den som en daglig handtvätt. Såld.

Pris: £ 27, Lookfantastic - köp här nu

2. Animology Fox Poo Deodorising Dog Shampoo

Alla hundägare kommer att berätta hur mycket deras bästa vän ÄLSKAR bara en rulle i rävpoj - och också hur mycket det stinker till himlen.

Oroa dig inte mer eftersom detta deodoriserande hundschampo specifikt hanterar dålig lukt, till och med den där illaluktande foxy lukten. Med inbyggda balsam och pro-vitamin B5 är det snällt mot huden och får Fido att känna sig fräsch och fluffig ... Och, viktigast av allt, luktar mindre kränkande.

Pris: £ 3,73, Amazon - köp här nu

3. Kiehl & apos; s For Your Dog Cuddly-Coat Grooming Shampoo

Inte bara mästare inom hudvård, Kiehl & apos; s har också en rad produkter för kräsna hundägare.

Få en mycket glad och frisk hund med detta lyxiga hundschampo. Berikad med mjukt rengörande kamilleblommaxtrakt och fuktbevarande glycerin, lämnar den pH-balanserade formeln din lurviga vän med en lätt och härlig lavendeldoft.

Det milda, tvålfria schampot är ett efterspel och efterpromenad avgörande för fräsch doftande fyrbenta vänner.

Pris: £ 19, Liberty London - köp här nu

Fyra. Natural Rapport Pet Shampoo & Conditioner för hundar

Tufft mot smuts och lera men mjukt mot din lurviga vän, detta hundschampo är en multitasking superhjälte.

En fem-i-ett-formel som rengör, återfuktar, konditionerar, deodoriserar och detanglar samtidigt. Det fungerar för att lugna kliande, torr hud och har en lätt citrus doft så att din hund lämnar luktar gott och ser bra ut.

Pris: £ 16,95, Amazon - köp här nu

5. All Natural Dog shampoo Doftande lavendel

En härlig, mild, grymhetsfri produkt som kommer att lämna din pooch mjuk och fluffig med bara en inslag av lavendel.

Formeln innehåller äppelcidervinäger som hjälper till att eliminera starka lukter som fox poo, och innehåller också pälskonditionerande kokos och arganolja. Gjord med naturliga ingredienser här i Storbritannien.

Pris: £ 12, Amazon - köp här nu

6. Pro Pooch Havremjölkschampo för kliande och känsliga hundar

Lider din hund av känslig hud? Ja, det är inte bara för oss människor. Detta lugnande anti-kliande hundschampo är allergivänligt och utformat för återfuktande och skonsamt mot torr hud.

En blandning av djupa naturliga rengöringsmedel som aloe vera, havregryn, veteproteiner och pro -vitamin B5 ger omedelbar lindring från kliande hud samt rengöring och återfuktning av din hunds päls.

Pris: £ 8,99, Amazon - köp här nu

peter simon bid tv cancer

7. Pet Head Havregrynsschampo 354 ml Naturligt schampo

Ta hand om dina husdjur och planeten med detta pälsvänliga hundschampo som kommer i en 100% återvinningsbar flaska.

Den naturliga havregrynen, aloe vera, vitamin C och E och jojobaolja kombinerar fukt och mjukgör pälsen och hjälper till att läka och skydda känslig hud för en bekväm och rengörande uppfräschning.

Pris: £ 10, Pets at Home - köp här nu

8. Wild For Dogs So Fresh So Clean - Ekologiskt hundschampo

Vi älskar detta ekologiska och miljövänliga hundschampo, som också får dig att må bra då 1 kr från varje försäljning går till att hjälpa hundar i nöd via den fantastiska Wild At Heart Foundation.

Det är allergivänligt, så det kommer inte att irritera din hunds hud, riktar sig mot lera, smuts och lukt (ja, även den fruktade räven) och lämnar din hund med en lätt att borsta, blank päls.

Det fungerar också som en naturlig loppa och insektsmedel, och är lämplig för alla raser och till och med valpar. Helt tassfekt.

Pris: £ 14,50, Wild for Dogs - köp här nu

Se Även: