Bästa Xbox One-erbjudanden för januari 2019 – alla de senaste prissänkningarna och paketen

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Priset på Xbox-konsoler och paket har fortsatt att falla i januariförsäljningen eftersom återförsäljare fortsatte att erbjuda kunderna topprabatter.



Nedan har vi sammanställt en lista över alla de allra bästa Xbox One-erbjudandena och rabatterna online just nu, så att du kan säkerställa att du får ut mesta möjliga för dina pengar.



Så vitt vi kan se är det billigare att köpa ett paketerbjudande istället för konsolen ensam, med de flesta ställen som säljer sina Xbox Ones tillsammans med en gratis kopia av eftertraktade nya spel som Fifa 19 eller Red Dead Redemption .



Även om vi tyvärr inte har sett något för under £200-strecket, verkar det finnas en hel del alternativ för konsol- och spelpaket mellan £200 och £250.

Oavsett om du är ute efter ett extra spel, en handkontroll eller ett par månaders guld utan kostnad, så betyder det att du får något slängt in för samma pris som själva konsolen.

Bästa Xbox One S-erbjudanden

Xboxes har fått rabatt tack vare julen (Bild: AFP)



Bästa ställena att köpa en Xbox One

Alla de bästa Xbox-erbjudandena från brittiska återförsäljare (Bild: Getty)

Xbox

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar, vilket betyder att vi kan få provision på all försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer detaljer här .



    Se Även: