Netflix 'Girl On The Third Floor' mest 'störande' film någonsin - med elak specialeffekt

Netflix

Ditt Horoskop För Imorgon

När skräckfilmer ökar skräcken känner filmskapare pressen att göra de läskigaste filmen.



Och första gången regissören och författaren Travis Stevens blev inte besviken med sin Netflix-skräck 2019, Girl On The Third Floor.



Filmen följer Don Koch - som spelas av brottaren CM Punk, även känd som Phillip Brooks - när han påbörjar renoveringar av sitt nya hem, vilket, spoiler, inte går att planera.



nigel farage flygkrasch

Och för att ställa in scenen lite mer skrev Travis faktiskt manuset baserat på det exakta huset där det spelades in.

Det finns skrämmande rapporter om att det verkligen är genuint hemsökt - och det är en av anledningarna till att fans kallar det den mest 'störande' skräcken hittills.

För varje försök att fixa huset fick konsekvenserna för Don (Bild: Netflix)



Don, föga förvånande, fick sitt arbete avbrutet för honom eftersom hans nya viktorianska hem var fullt av sprängda rör och ruttnande väggar för att bara nämna några av de skrämmande inredningsfunktionerna.

Och med Don som knackade på huset, tog det inte lång tid för honom att trolla fram några oönskade besökare - och konsekvenser.



För varje försök att fixa huset skulle det läcka av en mjölkaktig vätska från rören.

Men det är inte ens den konstigaste delen, du måste titta på det för att ta reda på det.

I filmen finns också Trieste Kelly Dunn och Sarah Brooks.

Fans av filmen var snabba med att kommentera, med en som sa 'Girl On The Third floor is trippy and these are the type of films I LOVE!'

holly willoughby brunt hår

Läs mer

Netflix
Val du inte fick i Bandersnatch Netflix hemliga koder för Alla hjärtans dag Netflix SCAM -e -post cirkulerar Netflix höjer prenumerationspriserna

En annan höll med: '& apos; The Girl On The Third Floor' har nu blivit den mest störande filmen jag någonsin sett. '

Men det var en speciell effekt som fick fläktarna att rycka upp - den häftiga, vita vätskan som dyker upp från ingenstans.

En fläkt skrev: 'Ungefär en halvtimme in i tjejen på tredje våningen och jag är övertygad om att huset bara läcker c ** överallt.'

tv-schema för världscupen 2018

En annan tillade: 'huset var en före detta bordell, det är hemsökt och skjuter slumpmässigt ut.'

Samtidigt sa en fan: 'Vi såg The Girl On The Third Floor i går kväll och jag kan inte sluta tänka på hur mycket sperma som var inblandad i filmen.'

Filmen fick ett betyg på 79 procent från Rotten Tomatoes, som sa: ' Flicka på tredje våningen bevisar att en bra gammaldags spökhushistoria fortfarande kan vara underhållande-och sätta en ny snurr på etablerad genreformel.

Se Även: