Bästa fitnessklockorna för 2020 för att hålla dig i form

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du är på väg att ge dig ut på en resa till fitness, är det bra att spåra de framsteg du gör - annars hur vet du hur bra du gör?



Tack vare modern teknik är det enklare och bekvämare än någonsin att träna och övervaka ditt allmänna välbefinnande under 2000-talet.



Något så litet som en klocka kan bli din nya räddning.



En fitnessklocka är en enkel att använda gadget som låter dig övervaka dina träningspass och synkronisera informationen direkt till en app. Mer avancerade modeller kan varna dig om potentiella hälsoproblem - allt från din handleds komfort.

Vi har samlat några av de bästa fitnessklockorna på marknaden för att hålla dig i toppform.

Bästa fitnessklockorna för 2020

1. Samsung Galaxy Fit(e)

Samsung Galaxy Fit (e)



Samsung Galaxy Fit e, är en liten och lätt smart klocka med avancerade funktioner och en önskvärd prislapp.

Tack vare lättviktsmaterial, hållbar passform och motståndskraft på militär nivå - kan du träna så mycket du vill, utan att oroa dig för att den skadas eller ens inser att du har en monitor på dig.



Med hjälp av Auto Workout Tracking-teknik kommer din smarta klocka automatiskt att upptäcka tre aktiviteter: promenader, löpning och dynamisk träning. Denna information skickas sedan direkt till din Samsung Health-app, så att du enkelt kan spåra framsteg.

Om dessa funktioner inte vore nog, har klockan även kapaciteten att analysera din kropp under sömnen – detta hjälper dig att hålla ett öga på dina sömnvanor.

För under £30 är den här träningsspåraren en total stöld.

Pris: £29,86, Amazon - köp här nu

2. Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Den senaste modellen av Apple Watch är föga förvånande den dyraste på listan, men när det kommer till bekvämlighet, stil och syfte - den överträffar många av sina billigare konkurrenter.

ufc 251 starttid uk

Denna smarta klocka är helt anpassningsbar, vilket ger användarna full kontroll över utseendet och känslan av sin gadget. Välj mellan nio olika färger och fyra olika remmar, för att skapa den klocka som bäst passar din personliga stil och träningsmål.

Apple Watch series 5 har de flesta funktioner som serie 4 har, i en avancerad skala - du behöver till exempel inte längre höja handleden eller trycka på LCD-skärmen för att se din huvudskärm, funktionen för näthinnan som alltid är på , kan du alltid se vad du behöver.

Mobilanslutning är inbyggd så att du kan ta emot samtal när du är på språng, en förbättrad säkerhetsfunktion är att internationella larmtjänster ringer - vilket ger dig sinnesfrid var du än är.

Pris: £399, Apple - köp här nu

3. FITBIT Inspire Fitness Tracker

FITBIT Inspire Fitness Tracker

Om du är ute efter en snygg smart klocka som kommer att räkna dina steg, spåra dina kalorier och övervaka dina sömnvanor för en bråkdel av priset, är FitBit Inspire ett bra ställe att börja.

Den vattentäta smarta klockan är vattentät upp till 50 meter - så att du med glädje kan spåra dina varv i poolen. Din FitBit kan också känna igen vilken träning du gör och synkroniserar din aktivitet med gratisappen.

Om ditt primära mål är viktminskning eller hantering, via din app kan du enkelt registrera ditt kaloriintag och ställa in påminnelser för dig själv att flytta - praktiskt om ditt jobb kräver att du är brevpapper.

Pris: £49,99, Currys - köp här nu

4. Garmin Forerunner 245

Garmin Forerunner 245 (Bild: Garmin)

Om du menar allvar med att bli mer aktiv och spåra framsteg för att nå dina mål kan Garmin Forerunner vara den smarta klockan för dig.

Med upp till sju dagars batteritid (beroende på användning) är detta en laddare mindre som du måste släpa med dig under dagen.

Om musik hjälper dig i ditt träningspass kan du få tillgång till musikstreamingtjänster direkt från klockan; så att du kan lagra alla dina favoriter redo att träna till.

Den här klockan lär känna dig lika mycket som du börjar lära känna den, din smarta klocka utvärderar din nuvarande träningsstatus - vilket låter dig veta om den tycker att du är under eller överdriven under dina pass.

Pris: £299,90, Evans Cycles - köp här nu

5. Withings Steel HR Sport

Withing Steel HR Sport

Vissa kunder avskräcks från fitnessklockor eftersom många av dem, även om de är väldigt snygga, har ett sportigt utseende. Withings Steel har alla sportfunktioner du behöver, med en mer professionell känsla.

Den supersmarta enheten kan omedelbart upptäcka upp till 30 sporter, var du än är och vilken sport du än håller på med, du kommer alltid att få kredit där kredit ska betalas.

Fitness Level-detektering kommer också att övervaka statusen för din kondition när du springer, baserat på din maximala syreförbrukning. Ett färgkodat diagram visar lätt hur vältränad du är.

Spendera mer tid på resande fot och mindre tid på att ladda din enhet med ett pålitligt 25 dagars batteri.

Pris: £189.95, Withings - köp här nu

6. Xiaomi Mi Band 4 Smart Watch

Xiaomi Mi Band 4 Smart Watch

Även om jag är den billigaste på listan, har Xiaomi Mi-klockan funktioner lika avancerade som modeller mer än tre gånger det begärda priset.

Touchskärmen i fullfärg låter dig se samtal, sms och appaviseringar när du är på språng, du kan också synkronisera viktiga datum i din kalender direkt till din klocka.

Klockan känner igen sex olika sportfunktioner, inklusive simning; så bär din klocka bekvämt för inspelade varv i poolen.

Njut av upp till 20 dagars batteritid och kontinuerlig hälsodataövervakning som sömn, puls och målinställningar.

Pris: £27,92, Amazon - köp här nu

7. Fitbit Versa

Fitbit Versa

Denna väl avrundade smarta klocka ser mycket ut som en Apple Watch, men har en märkbart mindre prislapp och en fullfärgsskärm.

Förutom hälso- och sömnspårningsteknik kan du också välja mellan upp till 15 träningsfunktioner att övervaka inklusive: yoga, simning och cykling.

Den här enheten är kompatibel med iOS, Android och Windows-programvara - så vilken smartphone du än har behöver du inte missa det.

Batteritiden är bara upp till fyra dagar, vilket inte är lika imponerande som vissa av de andra modellerna erbjuder mer än det dubbla.

Pris: £136, Amazon - köp här nu

8. Huawei Band 3 Pro Fitness Tracking Armband

Huawei Band 3 Pro Fitness Tracking Armband

Om du letar efter viktiga träningsfunktioner med ett litet pris att betala, bör du titta på band 3 pro från Huawei.

Inbyggd GPS-spårning låter dig övervaka och spåra dina framsteg i realtid, så att du kan se hur bra du kommer vidare.

Avancerad sömnteknik kommer att övervaka dina sömnvanor och hjälpa till att identifiera vanliga sömnproblem. Om det inte hjälper kan den ge över 200 sömnförslag för att hjälpa dig på vägen mot bättre nattsömn.

Den är vattentät upp till 50 meter, vare sig du är ute i regnet, svettas rejält eller bada så tål den här smarta klockan allt.

Pris: £49,99, John Lewis - köp här nu

Hälsa och träning

9. Moov Now Multi-Sport Fitness Tracker

Moov Now Multi-Sport Fitness Tracker

Moov Now har en ovanlig men elegant design som kan bäras på handleden eller fotleden för en förbättrad träningsupplevelse.

Den har inte en ljusstark LCD-skärm som kan ses som en nackdel för vissa människor, men den är mindre distraherande och kommer att hålla dig uppslukad av ditt träningspass och inte en skärm. All din data och information laddas upp direkt till en app på din smartphone.

jamie redknapp ny flickvän

Ny Moov tracker-teknik övervakar inte bara dina träningspass, ljudcoaching i realtid hjälper dig nu att vägleda och motivera dig genom dina aktiviteter.

Pris: £65,95, Amazon - köp här nu

10. Garmin Vivosport

Garmin Vivosport

Garmin Vivasport har fantastiska egenskaper som hjälper dig att övervaka dina träningsrutiner, den har ännu bättre funktioner som hjälper dig att hålla koll på din fysiska hälsa.

Avancerad sömnspårningsteknik spårar dina sömnvanor såväl som REM-sömn, en Pulse Ox-sensor låter dig veta dina syremättnadsnivåer i blodet och en stressspårningsfunktion varnar dig när den märker att du är för stressad.

Ett 'Body Battery' hjälper också till att optimera dina dagliga aktiviteter, enbart baserat på mängden energi du har.

Ingen GPS i denna smarta klocka är förmodligen den största nackdelen med denna pryl, så om du letar efter något lite mer avancerat så är det inte det här.

Pris: £149,99, Garmin - köp här nu

Se Även: