Bästa smartphones för EE:s nya 5G-tjänst när nätverket äntligen lanseras i Storbritannien

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

    Dagen är äntligen här, som EE har nu officiellt lanserat sin efterlängtade 5G-nätverk.



    När de träffar sex stora brittiska städer, London, Cardiff, Belfast, Edinburgh, Birmingham och Manchester kommer nu alla att ha tillgång till 5G:s snabbare hastigheter och mycket mer tillförlitliga anslutningar jämfört med befintliga 3G- och 4G-nätverk.



    Men för att komma åt det nya 5G-nätverket måste du vara på EE, och har även en telefon som klarar det.



    Det finns fyra 5G-aktiverade smartphones hittills som fungerar tillsammans med 5G-anslutningen från märken inklusive Samsung och OnePlus.

    Vi har den fullständiga listan över 5G-aktiverade mobiltelefoner och deras priser nedan, som alla är tillgängliga från EE:s webbplats.

    EE har också avslöjat att det också kommer att erbjuda nya smarta 5G-planer.



    Planerna erbjuder kunderna att välja mellan två ytterligare tillägg eller 'bytbara fördelar' för att passa deras behov, inklusive tillgång till BT Sport HD HDR, ett exklusivt Gamers Data Pass med nollklassad data eller Roam Further Pass.

    Alla 'bytbara' pass kan ändras när du vill, och det finns också möjlighet att uppgradera när som helst. Planerna kostar från £54 per månad för 10GB upp till £74 per månad för 120GB.



    EE 5G-telefoner kan du förbeställa nu

    • Samsung Galaxy S10 5G - 24 månaders planer börjar från £69 per månad + £30 för handenhet
    • One Plus 7 Pro 5G - 24 månaders planer börjar från £59 per månad + £70 för handenhet
    • Oppo Reno 5G - 24 månaders planer börjar från £59 per månad + £70 för handenhet
    • LG V50 ThinQ - 24 månaders planer börjar från £69 per månad + £70 för handenhet

    Vid sidan av EE-smarttelefonplaner rullar EE också ut Storbritanniens första 5G SIM-bara planer med utbytbara fördelar och en rad fantastiska 5G-datatillägg beroende på dina behov.

    Enbart SIM-planer börjar på 20 GB i månaden för £32 per månad till hela 100 GB i månaden för £52 per månad.

    På tal om lanseringen sa Marc Allera, VD för BT:s konsumentdivision: Det här är början på Storbritanniens 5G-resa och fantastiska nyheter för våra kunder som vill ha och behöver de bästa anslutningarna.

    Vi har börjat med 5G i några av de mest trafikerade delarna av Storbritannien, det bredaste utbudet av 5G-enheter i Storbritannien och planer som ger kunderna den bästa mobila anslutningen och stora fördelar.'

    5G

    Se Även: