Bästa luftsängar 2020 för en perfekt nattsömn

Livsstil

Ditt Horoskop För Imorgon

Ska du på campingsemester i sommar? Gör du dig redo för gäster att komma och bo i ditt extra rum? De bästa luftsängarna erbjuder ett prisvärt sätt att få en bekväm fyrtio blinkningar - oavsett om det är för din eller dina besökare.



Nya lufttäta system innebär att vakna upp på morgonen på en tömd pannkaksmatta är (vanligen) nu ett minne blott, och luftsängar kan vara ett mycket mysigt alternativ för extra rum, vandringshelger, utomhusäventyr och campingresor .



Du behöver vanligtvis en pump för att blåsa upp dem, även om vissa kommer med en pump och i vissa fall även med en inbyggd pump.



Oavsett om du vill lägga till lite lyx till din vandringslust eller behöver extra sovstationer hemma, har vi samlat de bästa luftsängarna för ditt nästa äventyr nedan.

Bästa luftsängar för 2020

ett. Active Era Air Bed

En inbyggd elpump säger du? Det stämmer, den är integrerad i uppblåsningsbädden för att tillåta full uppblåsning på bara 1,5 minuter.

Det finns också en inbyggd upphöjd kudde som ger extra nacke- och huvudstöd för en god natts sömn. Det finns också en vattentät flock som är mjuk vid beröring, vilket gör den perfekt för användning både hemma eller när du campar. Kommer i enkel, dubbel och king size.



Pris: £59,99 (enkel), Amazon - köp här nu

två. Pavillo Luftsäng Snabb Uppblåsning Utomhus Camping Luftmadrass

Campa bekvämt tack vare denna luftbädd med flocktop som har en spiralbalkkonstruktion för extra ombonade men stabila nivåer.



Den enkla skruvventilen gör uppblåsningen och tömningen snabb och smidig, och det finns även en reparationslapp vid eventuella olyckor.

En kund som har haft madrassen i två år sa: 'Kort sagt, det har varit en gåva från himlen. Den har använts flera gånger under den tidsramen, utan ett enda problem. Jag har aldrig upplevt förlust av luft under natten och har alltid tyckt att det är bekvämt.

'Superlätt och supersnabb att blåsa upp och lätt att tömma och lägga undan.'

Pris: £19,99, Amazon - köp här nu

jo från s club seven

3. Coleman Air bed Maxi Comfort

Pålitlig, bekväm och bärbar, den här luftsängen är perfekt för allt från en helg med vänner eller att lägga på vardagsrumsgolvet om vänner är på besök.

Lätt att blåsa upp (vi föreslår en elektrisk pump över ett handalternativ vilken dag som helst), den töms knappt över natten och är lätt att fälla ihop och lägga undan när den inte används. Den kommer också med en praktisk bärväska för att göra det enkelt att släpa runt.

Pris: £61,91, Amazon - köp här nu

Fyra. Milestone Camping Air säng

Har du barn som ber om att få campa i trädgården? Eller en campinghelg med vänner vid horisonten? Denna billiga och pålitliga enkelluftssäng är en idealisk följeslagare.

Den flockade toppen är vattentät och hjälper till att förhindra att lakan glider av (om du ens vill använda någon) på natten. Den har också en inbyggd säkerhetsventil som hjälper dig att blåsa upp och tömma sängen snabbt - under en minut.

Pris: £11,52, Amazon - köp här nu

5. Sable Twin Size Air säng

Inga lakan? Inga problem. Du behöver inga med denna bekväma luftsäng med flockad topp som du kan sova direkt ovanpå.

Extra komfort kommer i form av en liten inbyggd kudde, och praktiskt taget tickar den också, och är superlätt att blåsa upp med en elektrisk pump.

Ett bra litet köp som är perfekt för gäster eller vistelser.

Pris: £29,99, Amazon - köp här nu

6. Campingaz Luftsäng Smart Quickbed

Är du trött på att din luftsäng töms över natten? Vi hör dig. Du har en läckagefri tillförlitlighet tack vare ett lufttätt system med dubbel låsventil, som också gör det enkelt och snabbt uppblåsning och tömning.

De integrerade uppblåsbara kuddarna är en mysig funktion, och de döljer också en lättåtkomlig förvaringsplats.

Den flockade ytan är bekväm och ombonad, och den fälls lätt ihop för kompakt transport.

Pris: £41,99, Amazon - köp här nu

7. Outwell Flock Utmärkt dubbel luftsäng

Outwell erbjuder alltid pålitliga campingmöbler, och denna luftbädd är inte annorlunda.

Den erbjuder en bekväm snooze, med en mysig flockad topp och en fast kant för extra stabilitet under natten.

Den har en dubbeltätningsventil för att hålla luftläckaget till ett minimum, och det finns en bärväska för enkel transport på campingen.

recension av suzuki burgman 400

En John Lewis-kund skrev: 'En fantastisk produkt - snabb att blåsa upp och mycket bekväm att sova på. Det är en fin höjd över golvet och töms inte på luften under natten. Glöm inte att du måste skaffa en pump separat.

Pris: £43,40, John Lewis - köp här nu

8. Trespass dubbelflockad luftsäng med nätpump

Med över tusen recensioner är denna luftsäng en storsäljare hos Argos och kommer med en mjuk topp för en mysig nattsömn.

Den kan blåsas upp och tömmas på under tre minuter och har en dubbel låsventil för att förhindra luftläckage. Den levereras också med en nätdriven pump. Bonus.

Pris: £30, Argos - köp här nu

Se Även: