Bästa blöjutslagskräm för 2020

Livsstil

Ditt Horoskop För Imorgon

Lika slät som en babyrumpa säger ordspråket... Men om blöjutslag sätter sig kan den jämnheten ersättas av öm, röd eller prickig hud.



Enligt NHS , upp till en tredjedel av bebisar och småbarn i blöjor har blöjutslag när som helst.



Det orsakas vanligtvis av kontakt med fukt (japp, små eller bajs) som mjukar upp och försvagar det yttre lagret av huden, vilket leder till att bli irriterad när blöjan gnuggar mot området. Det är mindre vanligt hos nyfödda barn, men kan ofta utvecklas efter några månader.



Den kan hållas borta genom att byta blöjor regelbundet, men de bästa krämerna för blöjutslag hjälper till att stödja ditt barns hud genom att tillföra ett skyddande lager för att hålla fukt ute.

Oavsett om du föredrar helt naturligt och ekologiskt, krukor eller tuber, eller multitasking-underverk, har vi samlat de bästa krämerna för blöjutslag nedan. När allt kommer omkring är en bekväm bebis en glad bebis...

Bästa blöjutslagskräm

ett. Sudocrem Antiseptic Healing Cream

Denna mirakelarbetare är i babyväskan till nästan varje nybliven mamma.



Den har en vattenavvisande bas som bildar en skyddande barriär som förhindrar att irriterande ämnen, som urin, kommer i kontakt med huden.

Det hjälper till att lugna öm, inflammerad hud med sina svampdödande och antibakteriella egenskaper, som bensylalkohol för att lindra smärta och irritation och hypoallergen lanolin.



Den kan användas för att lugna alla typer av skärsår, skador, brännskador och bett, så det är en utmärkt produkt att ha till hands. Det är lite vitt och tjockt men det gör verkligen susen.

Pris: £8,08, Amazon - köp här nu

två. Weleda Baby Calendula blöjkräm

Detta är en go-to för tusentals mammor tack vare dess skonsamma vård och lugnande egenskaper.

Den djupt närande formeln har hudvänligt lanolin och zinkoxid ger en skyddande barriär mot överdriven fukt. Extra utjämnande och mjukgörande ingredienser inkluderar ekologisk mandelolja och ringblomma, samt lugnande kamomill.

tina o brien dotter

Pris: £5,40, Amazon - köp här nu

3. Bepanthen blöjvårdsalva

En Amazon-bästsäljare, den här blöjutslagskrämtub har upptagna mammor i åtanke med en flip-top som är lätt att applicera.

Den fungerar både för att skydda och läka din bebis rumpa med ett transparent lager som tätar in fukt. Pro vitamin B5 hjälper samtidigt huden att reparera sin naturliga skyddande barriär från blöjutslag och lämnar huden återfuktad och återfuktad.

Fri från elaka som färger, dofter och konserveringsmedel, den är idealisk för känslig hud och kan användas vid varje förändring.

Pris: £6, Amazon - köp här nu

Fyra. Burt's Bees Baby 100% naturlig blöjsalva

Håll blöjutslag borta med denna underbara helt naturliga produkt perfekt för bebisens mjuka hud.

Vitamin E ger näring medan zinkoxid och bivax skapar en naturlig barriär för att hålla fukt ute.

Berikad ytterligare med protein- och D-vitaminrik sötmandelolja, lugnar och lindrar ömma bottnar och gör dem mjuka igen.

Pris: £6,62, Amazon - köp här nu

5. Metanium blöjutslag salva

Om du har en stram budget är denna blöjutslagskräm perfekt.

Det är lämpligt från födseln, och du behöver bara använda en mängd i ärtstorlek för varje byte.

Formulan lindrar irritation och rodnad, och är lanolin- och doftfri, vilket gör den lämplig för känslig hud.

Pris: £3,86, Amazon - köp här nu

Babysaker

6. Waitrose Mini Baby Bottom Butter

En utmärkt kräm för blöjutslag som du enkelt kan lägga i korgen när du går i veckoaffären.

Den skonsamma formulan har utformats för att passa även den mest känsliga huden, inklusive eksembenägen hud, och är fri från SLS och parabener. Den är också lämplig för veganer, vilket ger den bredare attraktionskraft.

Du kanske blir förvånad över att veta att detta ibland också har varit Waitroses bästsäljande hudvårdsprodukt tack vare en mängd mammor som upptäckte att den också är en ganska lysande ansiktskräm. Ja verkligen.

Pris: £3,20, Waitrose - köp här nu

7. Ekologisk lugnande blöjkräm för bebisar

En riktig fansfavorit, denna 100 % naturliga blöjutslagskräm avvisar vatten för att skydda mot fukt.

Tack vare lugnande zinkoxid och omegas 3 och 6 skyddar och återställer den skonsamt blöjområdet, lugnar och lindrar rodnad.

Med 99 % certifierade ekologiska jordbruksingredienser är den lämplig för hud som är utsatt för eksem , psoriasis och dermatit.

Det är ganska dyrt, men lite räcker långt.

Pris: £9,62, Amazon - köp här nu

8. Childs Farm Babyblöjkräm

Vissa krämer för blöjutslag kan vara ganska tjocka, som Sudocrem eller Bepanthen, men det här är en lätt formula mer som en lotion - så det är helt personliga preferenser om vilken typ av konsistens du gillar.

Detta är en doftfri formula som är lämplig för eksembenägen hud, och kan även användas på vuxna, så är en praktisk allrounder.

Tack vare ekologisk aloe vera och kakaosmör ser det till att hudcellerna blir lugnade, fylliga och återfuktade. Och det praktiska flip-top-röret är lätt att använda och går bra i skötväskan.

Pris: £3,99, Stövlar - köp här nu

Se Även: