Ariana Grande på nakenfotoläckage: 'Jag tar inte sådana bilder, det var dock roligt'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ariana Grande uppträder för sitt nya album

Ariana: Jag tar inte sådana bilder(Bild: Rex -funktioner)



Tidigare i månaden tog Ariana Grande till Twitter för att bekräfta att de läckta bilderna som påstås visa henne posera nakna var falska efter att mer än 100 kändisar riktades mot en anonym telefonhacker.



Och nu har hon personligen tagit upp det igen och insisterat på att hon inte tar sådana bilder.



'Det var inte jag. Det var dock roligt, säger den tidigare Nickelodeon -stjärnan i filmer som fås av skvallerwebbplatsen TMZ när hon flög ut från Los Angeles internationella flygplats på tisdagen.

'Det är inte mitt rum, det är inte min katt, det är inte min navelring, det är inte mitt hår, det är inte min profil', fortsatte hon.

När fotografen sa att det hela var 'snuskigt' svarade sångerskan: 'Ja, det är invasivt, men det var åtminstone inte jag.



Ariana Grande stormar iväg över löjliga kravlistor (Bild: Instagram)

'Jag tar inte sådana bilder. Jag lovar att jag inte gör det. Jag lovar.'



Tidigare denna månad, kort efter att den första vågen med bilder släpptes, slog hon på Twitter för att säga : för varje1 som händer om mina 'nakenbilder' och mina 'm & g -priser' är inte heller verkliga! min lil ass är mycket sötare än att lmao & turné detaljer kommer snart.

Den tidigare Nickelodeon -stjärnan, som uppenbarligen var ganska kittlad av hela dramat, tillade: men i verkligheten är den som trodde att det faktiskt var jag ...... älskar dig men jag ber för dig.

När bilder som visar hur problemen hitmaker läckte ut på Twitter NEWSAM Celeb kontaktade sin agent som också bekräftade att de var falska.

Påstådda kändisoffer för 4Chan Picture Hack Visa galleri

Se Även: