Argos släpper de bästa leksaksprognoserna för julen 2017 och Hatchimals, LEGO och tech-ledda leksaker ser ut att bli de bästa önskelistorna

Argos Jul

Ditt Horoskop För Imorgon

LEGO och tekniska leksaker ser ut att dominera julens önskelistor i år när detaljhandelsjätten Argos avslöjar sina bästa leksaksprognoser för julen 2017.



Med 27 veckor kvar till 25 december, (ja du läste rätt!), Börjar många kunniga föräldrar fundera på att lägga pengar åt sidan för alla viktiga presenter till sina små.



mannen med testikeln med tio stenar

I år ser den populära Hatchimals-leksaken, som sålde slut på rekordtid förra året när den släpptes första gången, och den verklighetstrogna Luvabella-dockan gör snittet tillsammans med ett brett utbud av tekniska leksaker som inkluderar LEGO Boost och Fisher- Price ‘Teach n Tag Movi’. De flesta leksakerna kommer att vara finns att köpa eller förbeställa från Argos under de närmaste månaderna. - så kolla in för mer information.



Minnesvärda barndomsgåvor inklusive dockor och LEGO finns i Argos & apos; lista (Bild: Argos)

De senaste teknikdrivna leksakerna ser ut att dominera julens önskelistor i år (Bild: Argos)

På tal om listan sa Linzi Walker, huvudleksakare för Argos: Årets bästa leksakslista är en fantastisk blandning, eftersom lekmakare utvecklar barndomsfavoriter tillsammans med introduktionen av nyare och mer teknikledda presenter.



Det finns många möjligheter för både barn och föräldrar att omfamna användarvänlig teknik i jul. LEGO Boost tillhandahåller allt som behövs för att barn ska kunna göra fem olika LEGO -modeller som sedan kan kodas med en gratis app. Fisher- Price ‘Teach n Tag Movi’ är en interaktiv lekkompis som hjälper barn att lära sig på språng. Och musikälskare kommer att älska SoundMoovz, en spännande bärbar teknikleksak för alla åldrar där spelare kan skapa sina egna takter och rytmer när de rör sig genom att använda Bluetooth-anslutna band på sina anklar eller handleden.

Ett team av köpare tillbringar månader med att sammanställa listan (Bild: Argos)



En undersökning bland mer än 1 000 föräldrar till barn i åldern 16 och yngre, utförd av återförsäljaren, visade att många kommer att vilja köpa gåvor tidigt - om de inte redan har börjat.

Var sjunde förälder (13 procent) sa att de redan hade börjat köpa presenter till sina barn. Medan nästan en tredjedel (29 procent) planerar att köpa presenter till sina barn under sommarperioden.

Över hälften av föräldrarna (54 procent) sa att de planerade att köpa en enorm presentgåva tillsammans med några strumpfyllmedel för sina barn i år.

Läs mer

Argus
Argos delar ut gratis kuponger Argos säljer varmvattenflaskor för hela kroppen Argos shoppinghackar Senaste Argos -försäljning

Argos bästa leksakslista för 2017

1. Luvabella , £ 99,99

(Bild: Argos)

Den interaktiva dockan väcker fantasi till liv genom naturliga, flytande rörelser och reaktioner.

david legeno harry potter

Barnen kan mata henne, leka med henne och hjälpa henne att somna med sina tre interaktiva tillbehör.

2. Airhogs DR1 Official Race Drone , £ 99,99

(Bild: Argos)

Ladda ner gratisappen, placera en smartphone i headsetet och börja pilotera som en DR1 -racingproffs med en livestream från kameran på drönaren.

3. Disney Cars 3 Lightning McQueen , £ 39,99,

(Bild: Argos)

kändis storebror 2013 tävlande

Disney Cars 3 RC Lightning McQueen är en exklusiv för Argos.

Den enkanals radiostyrda Giant Lightning McQueen har full rörelse, en turbohastighetsfunktion, är 1:12 skala och mäter 33 cm i längd.

Fyra. Hatchimals och nya kolleger , från £ 2,99

(Bild: Argos)

Håll i ägget, gnid hjärtat och se hur det kläcks. Från strumpa-filler blindväskor till fyra och sex-pack plus en Hatchery Nursery, sortimentet har något för varje Hatchimals-fan. Och Polar Paradise -setet är en annan exklusiv för Argos.

5. Tiny Treasures Twin Set , £ 79,99

(Bild: Argos)

De mest verklighetstrogna 18 babydockorna finns nu som tvillingar som en exklusiv för Argos.

Uppsättningen - en pojke, en tjej - vägs som riktiga nyfödda och har sömniga ögon, silkeslen nyfött hår, supermjuk hud och en äkta babyarom.

6. LEGO Friends Sunshine Catamaran , £ 65,00

(Bild: Argos)

Kryssning på Sunshine katamaran med soldäck, pool, bro, rutschkana, vardagsrum, personlig vattenskoter, bananbåt, 2 delfinfigurer och 3 minidockor.

7. Transformers: The Last Knight RC Sqweeks , £ 79,99

(Bild: Argos)

En stridsskadad RC-bot direkt från den senaste Transformers-filmen.

Med ljud från filmen plus rörelse, ljudeffekter och fraser baserade på exakt den filmiska karaktären.

8. Paw Patrol Sea Patroller , £ 69,99

(Bild: Argos)

hoppar framför ett tåg

Hjälp Ryder att rädda Baby Octopus genom att hoppa ombord på PAW Patrol Sea Patroller.

Med blinkande ljus, ljud och ett avtagbart ankare kommer detta räddningsfordon med allt du behöver för att segla på havet.

9. SoundMoovz , £ 49,99

(Bild: Argos)

Bärbar, app-ansluten rörelseaktiverad musikalisk bandz.

Flytta dina handleder och anklar för att skapa beats, rytmer och musik, lägg ditt slag på en låt och anslut till en trådlös högtalare för ännu högre kul.

Läs mer

Julgranar och pynt
När ska jag sätta upp granen? Bästa julgranar Hur man dekorerar julgranar Hur man tar bort julbelysningen

10. Fisher Price ‘Teach n Tag Movi’ , £ 54,99

(Bild: Argos)

Fisher- Price ‘Teach n Tag Movi’, en interaktiv lekkompis som hjälper barn att lära sig på språng med 60+ olika ansiktsuttryck.

Han kommer alltid att hålla barnen att tänka, oavsett om det är att följa anvisningar till en av sex matcher, ställa frågor eller behärska några av hans smidiga drag.

mike parry jim vit

elva. PJ Masks huvudkontor speluppsättning , £ 49,99

(Bild: Argos)

Ett måste för PJ Masks -fans, aktivera skyddsglasögon för syn på röd uggla eller fånga skurkar i trädet.

Spyscope fördubblas som en bollskytt. Inkluderar en Catboy -figur och ett kattbil.

12. LEGO BOOST , £ 149,99

(Bild: Argos)

Bygg, kod och lek med den helt nya, anslutna LEGO -verktygslådan.

Det finns fem BOOST -modeller att skapa, inklusive roboten Vernie, som alla kan väckas till liv genom kodning via gratisappen. Tillgänglig från augusti 2017.

Se Även: