Apple kommer att börja producera de första 5G iPhones i mitten av september, rapporterar rapporter

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Apple kommer att börja producera sina första 5G iPhones i mitten av september, enligt en ny rapport.



Rapporten, av Nikkei asiatisk recension , indikerar att massproduktion av 5G iPhones kommer att börja gradvis mellan slutet av september och början av oktober.



Även om detta ligger bakom Apples vanliga lanseringsschema, är det en stor förbättring jämfört med situationen i toppen av coronavirus pandemi, enligt 'två källor som är bekanta med saken.'



alex jones ingen vigselring

Nikkei Asian Review förklarade: 'Med tanke på den förlorade tiden kan Apple dock inte nå sitt produktionsmål för året.

'Den kaliforniska teknikjätten beställde komponenter för upp till 80 miljoner 5G iPhones, men källor säger att det faktiska antalet producerade i år kan hamna på mellan 73 miljoner och 74 miljoner, med resten uppskjuten till början av 2021, två källor med kunskap om saken sa.'

Förutom 5G tyder rykten på att iPhone 12 kan ha flera imponerande funktioner



Nyheten kommer strax efter en rapport av Bloomberg påstod att Äpple förbereder sig på att släppa fyra nya iPhone-modeller, samt två Apple Watches och en iPad Air.

Rapporten citerar 'personer som bad att inte bli identifierade', och hävdar att den stora avslöjandet kan vara i oktober.



Bloomberg skriver: Bland en omfattande produktuppdatering under hösten, förbereder Apple också en ny iPad Air med en kant-till-kant iPad Pro-liknande skärm, två nya Apple Watch-versioner och dess första over-ear-hörlurar utanför Beats-varumärket. En mindre HomePod-högtalare är också på gång.

surrar ensam hemma nu

Enligt rapporten har Apple förberett komponenter för så många som 75 miljoner nya iPhones.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu
Rykten om iPhone 12

De fyra nya iPhones förväntas inkludera två vanliga iPhone 12s med en 5,4-tumsskärm och 6,1-tumsskärm, samt två Pro-enheter med valet mellan en 6,1-tumsskärm eller 6,7-tumsskärm.

katie pris pojkvän chris

Alla fyra varianterna ryktas ha kvadratiska kanter som liknar iPhone 4, såväl som 5G-kapacitet och det nya A14-chippet. D

Bloomberg hävdar dock att de fyra iPhones inte kommer att skickas samtidigt.

Det förklarade: Apple planerar att leverera de lägre telefonerna tidigare än Pro-enheterna, enligt personer som är bekanta med strategin för förskjutna release.

Under ett konferenssamtal nyligen sa Apple att de nya iPhones skulle levereras några veckor senare än förra årets modeller, som började levereras den 20 september. Årets lansering är på väg att bli den senaste sedan lanseringen av iPhone X i november 2017.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: