Anthony Joshua sa att han har 'allt' för att slå Oleksandr Usyk i revansch

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Den tidigare världsmästaren Mikey Garcia tror att Anthony Joshua kan hämnas sitt nederlag mot Oleksandr Usyk den här månaden.



'AJ' kommer att dela ringen med Usyk för andra gången på på Jeddah Super Dome i Saudiarabien den 20 augusti när han ser ut att hämnas förra årets nederlag och återta sina tungviktstitlar. Joshua kommer att se ut att bli en trefaldig mästare och trotsa kritikerna som anklagade honom för att ha försökt outboxa ukrainaren förra gången.



Joshua går för närvarande igenom de sista förberedelserna för sin kamp i Saudiarabien med den nya tränaren Robert Garcia, med bara två veckor kvar till stötdämparen. Och Garcias son Mikey, som har tittat på Joshua under hela träningslägret, tror att den brittiska tungviktaren har allt han behöver för att motverka Usyks stil och besegra honom.



clive swift läkare som

'Min pappa och jag tittade på [Joshua träna], vi gav några åsikter och [Joshua] ägnade stor uppmärksamhet åt vad min pappa och jag hade att säga, och Robert också,' sa Garcia när han bedömde Joshuas chanser att hämnas i en intervju med FightHype . – Vi mår bra av kampen.

'Jag känner att 'AJ' har allt för att vinna kampen. Titta och analysera varje fighter för vilken typ av fighters de är. Att inte ta något ifrån Usyk. Usyk vann den första matchen så det är inte som 'Åh, fan, det borde vara en lätt kamp.' Nej. 'Men när du tittar på vad han kommer med till ringen, har AJ allt du behöver för att slå en fighter som Usyk. Jag tycker att han borde vinna och det borde vara en bra kamp.”

holly willoughby i underkläder

Kommer Anthony Joshua att slå Oleksandr Usyk? Låt oss veta din förutsägelse i kommentarsfältet Nedan



 Anthony Joshua förlorade mot Oleksandr Usyk förra året
Anthony Joshua förlorade mot Oleksandr Usyk förra året ( Bild: Actionbilder via Reuters)

Joshua bestämde sig för att skiljas från långtidstränaren Robert McCracken efter hans förlust mot Usyk i september förra året. Han har sedan befordrat tränaren Angel Fernandez och knuten till Garcia som har tränat 14 världsmästare inklusive sin son under sin karriär. Garcia reste över f i hemlighet i USA tidigare i år att börja Joshuas utbildning vid hans bas i Loughborough University.

Det blir andra gången Joshua förbereder sig för revansch efter att ha lyckats vända ett nederlag mot Andy Ruiz Jr 2019 när han vann i Mellanöstern. En vinst för den brittiska stjärnan kan få honom att starta en megakamp med Tyson Fury som just nu väntar på vinnaren och kan bli det redo att sätta sin WBC-krona på spel i en obestridd sammandrabbning.



m och m chokladkaka

Men Garcia har bekräftat att det inte har varit tal om ett slagsmål med Fury förrän efter att någon hämnd mot Usyk har gjorts. 'Just nu måste vi göra oss redo för Usyk,' sa Garcia. 'Vi har inte ens tagit upp Tyson Fury under lägret, ett slagsmål med Tyson Fury skulle naturligtvis vara fantastiskt om vi kan ta oss igenom Usyk.'

Se Även: