Andy Murray och Serena Williams slet för att se Wimbledons dröm sluta med nederlag

Tennis

Ditt Horoskop För Imorgon

Serena Williams och Andy Murray har slagits ut ur blandad dubbel -turnering(Bild: Getty Images)



Andy Murray och Serena Williams & apos; drömmen om Wimbledons dubbla ära har upphört efter att paret eliminerades i åttondelsfasen.



De många Grand Slam-singelsegrarna slogs med 6-3, 4-6, 6-2 av motståndarna Bruno Soares och Nicole Melichar på SW19.



Black Friday fynd 2018

Trots att de bara gick samman kort innan All England Club -turneringen började, hade de kryssat genom tvåomgångens inledande omgång, men kom loss mot de bästa fröna.

Williams är fortfarande helt inblandad i damernas singelmästerskap, med en semifinal mot Barbora Strycova som fortfarande kommer på torsdag, men erkände att hon inte var redo för sin resa med Murray att sluta.

'Vi hade så roligt. Vi är inte redo för att det ska vara över, säger hon.



'Jag älskar bara Andys anda. Det är så kul att leka med honom. Han är så lugn och kall. Och jag älskade att ha stödet. Det var fantastiskt. Förhoppningsvis kan jag fortfarande ha det.

Serena förtvivlar när de kraschar ur de sista 16 (Bild: Phil Harris / )



'Jag tror att spela på den här scenen med Andy, som har gjort det så bra här i så många år, är bokstavligen bara en livstidsupplevelse. Jag är så glad att jag fick uppleva det. '

Under tiden har Murray nu nio dubbelmatcher under sitt bälte - efter hans seger i Queen's Club med Feliciano Lopez och hans dabble i herrarnas dubbelspel här - efter att ha framgångsrikt testat höften efter en karriärbesparande operation.

Den 32-årige skotten kommer nu att börja arbeta med sin kondition när han bygger mot en singel-comeback, vilket gör en återförening med Williams på US Open nästa månad osannolik.
'Jag tror att jag har uppnått mycket. Jag kom på banan och jag tror att med tanke på bristen på matcher gjorde jag det bra, säger han.
”Det mest positiva är att min kropp mådde bra. Min höft kändes ändå bra, så det var positivt.

De eliminerades av toppfrön Soares och Melichar (Bild: Getty Images)


'Det är mycket fysiskt arbete som nu försöker bli starkare, verkligen få en bra balans med alla musklerna runt min höft. Jag ska göra några fysiska tester nästa vecka.

'Jag gjorde några pre-Queen' s. Det ska bli intressant att se vad som har hänt de senaste fyra veckorna där jag uppenbarligen har spelat tennis men inte tränat så mycket för att se hur det har utvecklats eller inte.

”Då ska jag träna fyra till sex veckor, sedan ska jag göra några tester efter det igen. Förhoppningsvis har jag utvecklats igen. Men jag har fortfarande en lång väg kvar.

Det fanns några spektakulära utbyten och fantastiska vinnare från båda tidigare världsnummer etta, kallade & apos; Murena & apos ;, som tappade första setet men drog sig i nivå till glädje för en kapacitet på Court Two -publik.

I den första uppsättningen hjälpte Williams till med att få upp en brytpunkt med en fantastisk punktlös volley på nätet som till och med fick systern Venus att skaka på huvudet i misstro.

Serena sa att paret hade roligt att tävla tillsammans (Bild: WILL OLIVER/EPA-EFE/REX)

Läs mer

Sportens bästa berättelser
F1 bekräftar de två första covid-19-positiva Glorious Goodwood ska testas för fans Stewart förnekar att F1 har en stor rasismfråga McGregor ropar Pacquiao

Men Soares och Melichar avvisade det hotet och tvingade sedan fram två brytpunkter på Williams -serven och tog den andra när brasilianaren pingade en retur över domstolen.

Den andra uppsättningen gick med servering fram till 4-5 när Soares - Jamie Murrays tidigare partner - gjorde familjen en tjänst och dubblade tre gånger för att ta matchen till en avgörare.

Men Murray bröts omedelbart och Williams-serven gick också söderut när Soares och Melichar sprang in i en 4-0-ledning.

Slutet kom när Murray slog en återkomst i nätet för att få ner gardinen på ett oerhört underhållande Wimbledon -sideshow.

Se Även: