Anders Holch Povlsens dotter delar foto av syskon före Sri Lanka -attacken

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dottern till miljardären till ASOS publicerade ett hjärtskärande familjesemesterfoto bara tre dagar innan tre av hans fyra barn dödades i terrorattackerna i Sri Lanka.



Anders Holch Povlsen och hans familj var på semester på ön i Indiska oceanen när de tre barnen dog i ett av påsksöndagens bombningar mot hotell och kyrkor.



Herr Povlsens dotter Alma delade ett Instagram -foto av sina syskon Astrid, Agnes och Alfred - kallade dem 'tre små björnar' - framför en pool kantad av palmer bara tre dagar innan attackerna lämnade 290 människor döda, varav åtta Britter.



Den 46-åriga miljardären och hans fru Anne har inte sagt vilket av deras tre barn som dog i bombningen.

Har du påverkats av attackerna? E-post webnews@NEWSAM.co.uk

Anders Holch Povlsens dotter Alma delade detta foto dagar före attacken (Bild: Instagram)



Danska miljardären Povlsen äger Bestseller -klädkedjan, är ASOS största intressent och är Skottlands största privata markägare efter att ha spenderat över 100 miljoner pund på 12 gods.

Med ett rapporterat nettovärde på 4,5 miljarder pund är han den näst största enskilda privata markägaren i Storbritannien.



Han berättade nyligen hur han planerar att återställa sitt land de skotska högländerna till sitt naturliga tillstånd och lämna all sin egendom till sina barn när han dör.

brittiska polisens radiokoder

Han och hans fru Anne Storm Pedersen, 40, äger ett dussin gods över mer än 220 000 tunnland, vilket motsvarar cirka en procent av Skottlands mark.

Anders Holch Povlsen och hans fru Anne Storm Pedersen (Bild: Ritzau/Press Association Images)

Miljardären, som ärvde sina föräldrar & apos; förmögenhet när han var 28 år, blev kär i Highlands på en familjesemester på 1980 -talet när han var en ung pojke, och började snappa upp mark för cirka 13 år sedan.

I ett brev som publicerades på hans Wildland -webbplats sa Povlsen att han och hans fru planerar att vidarebefordra deras gods - och deras ”omvärmning” -syn för deras land i Skottland - till sina barn när de dör.

När de inte bor på ett tidigare kungligt palats nära Aarhus i Danmark, bor Povlsens på 42 000 tunnland Glenfeshie i Cairngorms efter att Povlsen förvärvade fastigheten för 7,9 miljoner pund 2006.

År 2008 köpte han Braeroy-egendomen på 23 000 hektar nära Fort William, det närliggande Tulloch-boendet och Lynaberack i Cairngorms för 15,5 miljoner pund.

Den 12 600 hektar stora Lynaberack-egendomen som ägs av Povlsen (Bild: Getty Images)

Han lade till ytterligare fyra fastigheter mellan 2011 och 2015 och tre under 2016.

I slutet av förra året framkom det att paret hade köpt den 1100 hektar stora Kinrara-egendomen nära Aviemore.

Att äga mark som täcker ett område som är hälften så stort som Worcestershire, han har tagit över hertigen av Buccleuch, som äger 217 000 tunnland, som Skottlands största privata markägare.

Povlsens återställer inhemska skogar, torvmarker, våtmarker och floder till sitt naturliga tillstånd, samtidigt som de försöker öka antalet hotade djur, inklusive kungsörnar, vildkatter, röda ekorrar och tjäder.

Blodfläckar ses på en staty av Jesus Kristus vid St. Sebastian katolska kyrkan (Bild: REUTERS)

Deras planer inkluderar att göra landet mer tillgängligt för besökare, återställa övergivna byggnader och utbilda barn om bevarande.

Paret skrev på sin Wildland -webbplats: Från vårt hem på Glenfeshie har både Anne och jag själv - våra barn och våra föräldrar - länge haft en djup koppling till detta magnifika landskap.

'I takt med att innehavet har vuxit och vår gemensamma vision för arbetet blir allt tydligare har vi införlivat hela projektet i ett projekt som vi kallar Wildland.

”Det är ett viktigt och livslångt engagemang som vi har gjort - inte bara för oss själva utan också för det skotska folket och den skotska naturen - ett engagemang som vi tror djupt på.

Anhöriga till sprängoffer gråter utanför ett polishus (Bild: Getty Images)

De tillade: Vi vill återställa våra delar av höglandet till sitt tidigare magnifika naturliga tillstånd och reparera den skada som människan har orsakat dem. '

Söndagens attacker mot tre kyrkor och tre hotell utfördes av sju självmordsbombare. Sri Lanka har skyllt på den islamiska extremistgruppen National Thowheed Jamath.

Regeringen sa att det fanns minst tre varningar om möjliga påskattacker.

Semesterfirare har varnats för att 'terrorgrupper' planerar fler bombattacker och möjliga mål inkluderar turistplatser, hotell, restauranger, flygplatser och tillbedjan.

Sri Lankas högkommissarie i Storbritannien, Manisha Gunasekera, sa på måndagen att åtta brittiska medborgare dödades i attackerna påsksöndagen efter att dödssiffran initialt uppgick till fem.

524 ängelnummer betydelse

Attackerna ägde huvudsakligen rum under gudstjänster eller vid hotellfrukostbufféer.

Sri Lankaner stod för huvuddelen av de döda och sårade även om regeringstjänstemän sa att 32 utlänningar dödades, inklusive brittiska, amerikanska, turkiska, indiska, kinesiska, danska, nederländska och portugisiska medborgare.

Polisen sa på måndagen att 24 personer hade gripits, som alla var Sri Lankas.

Läs mer

Sri Lanka terrorattacker
Britterna & apos; plågsam väntan på kroppar 15 döda i polisen Familjer sönderdelade av tragedi Par avbokar smekmånad i Sri Lanka

Se Även: