Amazon -försäljningsrabatter på januari, teknik, Fire -surfplattor och Prime Video

Amazon

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns fortfarande gott om försäljningsaffärer på Amazon(Bild: Getty Images)



Förutom maten, familjetiden och den oklanderligt goda tv: n är en annan sak vi kommer att sakna om festperioden all försäljning.



Men innan det nya året - och det verkliga livet - startar ordentligt, finns det fortfarande en sista sats fynd att ta tag i tack vare januari -försäljningen.



Trots det faktum att Amazon inte är på huvudgatan har jättehandeln på nätet fortfarande släppt en rad erbjudanden efter jul som konsumenterna kan ta del av.

Några av våra favoriter inkluderar 20% rabatt på skrivare, ett halvpris Braun silke epilator nu £ 103,99 (var £ 209,99) och massor av böcker.

Ett av de bästa erbjudandena vi har upptäckt är dock Amazonas tre månaders gratis videokanaler kampanj, som gör exakt vad det står på burken. Kunderna får en tre månaders gratis provperiod på utvalda kanaler på streamingtjänsten.



Alla de mest populära kanalerna (Hayu, Discovery, Starzplay och MGM) ingår i erbjudandet, vilket innebär att TV -fans kan titta på populära tv -program och filmer som Keeping Up With the Kardashians, The Hunger Games, Deadliest Catch och Frozen Ground.

Det är resten av vår julhelg som ordnade då (Bild: AFP)



Erbjudandet är tillgängligt från och med nu fram till den 6 januari, så du har fortfarande ett tag att ta in på freebie, om du inte är redo för tre månaders total viloläge framför Amazon Prime -videokanaler än.

Bästa Amazon -erbjudanden att få nu

Det finns en rad 24 timmar dagliga erbjudanden på amazon.co.uk , täcker alla kategorier inklusive teknik , skönhet och leksaker .

Nedan har vi listat våra 5 favoriterbjudanden som är värda att ta upp idag.

1. Fire HD 8 Kids Edition surfplatta

Pris: £ 99,99 (var £ 129,99) - spara £ 30

(Bild: Handout)

2. Oral-B Smart Series 6000

Pris: £ 64.99 (var £ 229.99) - spara £ 175

(Bild: Amazon)

3. Silentnight 7 Zone Memory Foam Rolled Madrass

Pris: £ 237,05 (var £ 319) för en brittisk king size -madrass

(Bild: Amazon)

Fyra. Ring Video Doorbell 2

(Bild: Amazon)

Pris: £ 149 (var £ 179) - spara £ 30

5. Braun IRT3030 ThermoScan 3 Infraröd örontermometer

Pris: £ 24,30 (var £ 34,99) - spara £ 10,69

(Bild: Amazon)

Läs mer

Amazon erbjudanden och tips
Amazon Prime Tidiga Prime Day -erbjudanden När är Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: