10 bästa garvningsoljor för sommaren 2021

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

BÄSTA garvningsoljor i Storbritannien

Fyll på din solbränna och skydda din hud



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Något vi alla kan göra med är en lång varm solig sommar, men åtminstone för närvarande levererar vädret alla våra varma väderönskningar.



Eftersom vi bara får njuta av en eller två månaders bra väder varje år i Storbritannien, tenderar vi att sakna det friska året om året. Lyckligtvis finns det receptfria garvningsoljor som du kan köpa för att hjälpa dig att uppnå den perfekta glansen.

Det finns två huvudtyper av garvningsolja att hålla utkik efter, så du måste först ta reda på vilken som är den bästa garvningsoljan för dig.

Om du vill njuta av solen så länge som det (säkert) är möjligt, vill du gå på en garvningsolja med mycket skydd mot skadliga UV -strålar - ju högre desto bättre men kom ihåg att det inte är ett komplett solskydd.



Alternativt betyder det att inte välja kyliga dagar i solen betyder inte att du måste missa dina glödmål. Det finns massor av falska solbränningsprodukter på marknaden som ger dig en frisk hy som du är ute efter.

Vi har avrundat toppoljorna för garvningsolja från populära märken, inklusive storsäljare från Bondi Sands , Januarsol och Bidoerma - men först, här är några av de saker du kanske vill se upp för.



Hur fungerar garvningsoljor?

Garvningsoljor är designade för att förbättra en bronsad glöd, men fungerar i allmänhet djupare och snabbare än solskyddsmedel, men de har en låg SPF (solskyddsfaktor).

Garvningsoljor lockar och fokuserar UV -strålar på huden, vilket påskyndar produktionen av melanin, vilket ger din hud en mörkare nyans.

Det är viktigt att välja en garvningsolja med minst 30 SPF för att säkerställa att du skyddar din hud medan du solar.

Kommer jag att brinna om jag använder solarium?

Solarier är utformade för att påskynda produktionen av melanin, pigmentet som ger din hud färg.

Om det används fel är det enkla svaret ja, du kommer att brinna. Om du planerar att spendera en hel del tid i solen är det viktigt att du investerar i en garvningsolja med hög SPF som Bioderma Photoderm Oil SPF 50+ .

Ingen mängd SPF -skydd är fullständigt skydd mot solbränna, så att välja en solarium med en SPF ger dig lite skydd, vilket ger dig friheten att spendera mer tid i solen utan att behöva oroa dig så mycket.

Hur man väljer en garvningsolja

Med så många alternativ på marknaden måste du överväga vilken som är den bästa garvningsoljan för dig. Har du till exempel blek hud? Vill du ha en långsam, stadig, jämn solbränna? Vill du bli ganska mörk? Kommer du att vara i vatten? Det finns mycket att tänka på - men det finns också många val.

SPF -skydd

Även om många garvningsoljor inte har SPF, betyder det inte att du ska gå utan - eftersom SPF i oljor varierar från 0-50 finns det något för alla hudtyper.

Om du väljer en garvningsolja utan eller med en låg SPF kommer din hud att sola snabbare, men du kommer inte att ha något skydd mot solens UV -strålar, så sannolikheten är att du kommer att brinna.

Hur länge du tänker vara i solen bör avgöra vilken nivå av SPF -skydd som krävs.

Garvningsoljor med en SPF på 15 innebär att du kan spendera 15 gånger längre i solen än om du skulle använda en garvningsolja utan SPF alls. En SPF 20 betyder att du kan spendera 20 gånger längre i solen och så vidare.

Ingredienser

Det finns många attraktivt klingande ingredienser som läggs till garvningsoljor. Dessa naturliga ingredienser tillsätts av olika skäl, som för att skydda och återfukta huden och förhindra irritation eller rodnad.

  • Kokosolja - har en naturlig SPF4 och är bra för känslig hud.
  • Avokado olja - lockar solen och är full av vitaminer som hjälper till att lugna skadade hudlager och reparera vävnad.
  • arganolja - skyddar huden från solskador samtidigt som den hålls återfuktad.
  • Aloe Vera - läker brännskador, lugnar, kyler och återfuktar huden.

Vattentålighet

Om du planerar att ta ett dopp är det vettigt att få en garvningsolja som är vattentät som Hawaiian Tropic Tanning Oil . SPF är fortfarande lika viktigt oavsett om du vilar på stranden eller i vattnet.

Hud typ

Du måste överväga vilken hudtyp du har innan du köper en garvningsolja. Om du har blek hud vill du undvika solbränna genom att välja en olja som har högre SPF är ett alternativ.

Lider av känslig eller torr hud kanske vill välja en återfuktande olja som återfuktar huden medan du sola. En olja som innehåller en eller flera av de tidigare nämnda naturliga oljorna hjälper till att förhindra ytterligare irritation av huden.

Om du har en naturlig fet hud kommer du inte att göra några fördelar med att applicera extra oljor ovanpå, så att välja en oljig garvningsolja som låter huden andas kan vara det bättre alternativet.

Bästa garvningsoljor 2021:

1. Hawaiian Tropic Tanning Oil

Bästa övergripande garvningsolja

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF 15

Hawaiian Tropic 's garvningsoljor verkar vara favoriter över hela linjen, deras Dry Spray Oil förbättrar inte bara din solbränna, utan gör att huden känns supernärd och hydrerad med en snabbabsorberande applikation.

Koppla av i solen med full sinnesro tack vare brett spektrum UVA/UVB-skydd.

jag är en kändis falsk

Den är berikad med en lyxig blandning av kokosnöt och papaya, som luktar drömmande men är lika fördelaktig för din hud. Det är också vattenbeständigt i upp till 80 minuter också.

2. Palmer's Natural Bronze Gradual Tanner

Bästa fuktgivande solkräm

Palmers kakaosmör Natural Bronze Body Lotion 400ml

Palmers kakaosmör Natural Bronze Body Lotion 400ml

För en billig och glad lösning för att få en hälsosam nyans i sommar,Palmers kakaosmör Natural Bronze Body Lotionär det perfekta skönhetsköpet att hålla kvar för sommaren.

Denna krämiga, återfuktande lotion, infunderad med en speciell kombination av rent kakaosmör och E -vitamin, är det perfekta sättet att hålla din hud vacker, samtidigt som den bibehåller en sund lyster.

Det har inte solskyddsmedel, så om du kommer att vara ute i solen behöver du ett anständigt solskydd.

Köp nu från Superdrug ( £ 7,49 ).

3. Garnier Sun Oil SPF15

Bästa garvningsolja för blek hud

Garnier Ambre Solaire Golden Protect garvningsolja

Garnier Ambre Solaire Golden Protect garvningsolja

Om du letar efter något du kan gå ut i solen i, är Gold Protect från Garnier ett bra alternativ.

Den icke -feta formeln är berikad med sheasmör och har avancerat fotostabilt UVA/UVB -skydd för din hud, samt ett SPF15 -betyg.

Skydda din hud, men näring den också, det är receptet för att behålla din gyllene glöd. Det är också vattentåligt för dem som vill njuta av ett dopp mellan solningspass.

Fyra. Bioderma Photoderm Oil SPF 50+

Bästa garvningsolja med SPF -skydd

Bioderma Photoderm Bronz Tanning Oil

Bioderma Photoderm Bronz Dry Oil SPF 50+

Bioderma's Photoderm Bronz Dry Oil erbjuder fullt skydd mot UV -skador för ditt ansikte, kropp och hår - vilket gör det till en av de bästa lösningarna.

Photoderm är varumärkets hudläkare föreskrivna solskyddsintervall, denna torra olja förbättrar den naturliga garvningsprocessen genom att öka melaninproduktionen. Det är viktlöst, fettfritt och lämnar inte en klibbig rest efter sig.

Det hjälper dig att uppnå en djupare och mer jämnt spridd solbränna som varar lika länge.

5. Bondi Sands Liquid Gold

Bästa självbränningsoljan

Bondi Sands Liquid Gold Tan Oil

Bondi Sands Liquid Gold Tan Oil

Fake it tills du gör dina glödmål med lite Liquid Gold från det populära australiensiska garvmärket Bondi Sands.

Den dubbla verkan, gradvis garvningsformel garanterar en djup och jämn solbränna som ser australiensisk sol naturlig ut. Den är långvarig och berikad med överdådig kokosolja, jojoba och arganolja för en återfuktande finish.

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

6. Sol de Janeiro olja

Bäst för snabb garvning

Sol de Janeiro Bum Bum Sol Oil

Sol de Janeiro Bum Bum Sol Oil

Det är en solbränna som du definitivt inte kommer att ångra.

Med vattenbeständighet i upp till 80 minuter behöver du inte använda den så ofta, vilket ger dig mer tid att sola; med SPF 30 -skydd mot solskador.

Den lätta formeln absorberas snabbt och berikas med Açaí -olja och Cupuaçu -smör för en supermjuk hud med en frisk lyster.

Oljan har en söt doft med toner av saltad karamell och rostade pistagenötter och ärligt talat, det är all övertalning vi behövde.

Köp nu från Ser fantastiskt ut ( £ 36,00 )

7. Nuxe solbränningsolja

Bästa bronsande garvningsolja

Nuxe Sun Tanning Oil SPF30

Nuxe Sun by Nuxe Tanning Oil for Face & Body SPF30

Nuxe Sun är en lämplig formel för ansikte och kropp och erbjuder ett SPF30 -betyg för skydd när du sola.

Berikad med naturliga botaniska extrakt, denna garvningsolja kämpar för att skydda cellerna från åldrande, samtidigt som den ger de komponenter som behövs för att uppnå en glödande solbränna.

Njut av en silkeslen finish som är fri från klibbiga eller feta rester, tillsammans med den somriga blandningen av söt apelsin, tahitisk gardenia och vaniljarom.

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

8. Institut Esthederm Oil

Bästa garvningsoljespray

Institut Esthederm Sun Care Tanning Oil

Det kan vara på den dyrare sidan av spektrumet, men denna solvårdsolja från Institut Esthederm erbjuder fullt skydd för din hud, samtidigt som den hjälper till att stimulera och intensifiera dina drömmars lyster.

Den vattenresistenta oljan innehåller närande ingredienser av vegetabiliskt ursprung och är lämplig för användning på kroppen och håret för en silkeslen finish och delikat doft.

Använd cirka 20 minuter före sol exponering och applicera igen varannan timme eller efter ett dopp.

9. Malibu vattenresistent garvning Argan oljespray

Bästa vattentåliga garvningsolja

Malibu vattenresistent garvningsoljespray

Malibu vattenresistent garvningsoljespray med arganolja


Malibus vattenresistenta garvningsspray är idealisk för att ta ett dopp i poolen eller havet medan du njuter av solen på ett säkert sätt.
Med en SPF15 betyder det att du får medium solskydd och den tillsatta arganoljan ger huden lite extra skydd samtidigt som den håller huden fin och återfuktad

Sprutflaskan möjliggör enkel och problemfri applicering, vilket är perfekt när du applicerar den på barnen. Det är snabbtorkande vilket betyder att det inte finns någon plats när allt du vill göra är att hoppa i poolen.

10. Bali Body Watermelon Tanning Oil

Den mest luktande garvningsoljan

Bali Body Tanning Oil

Bali Body Watermelon Tanning Oil SPF15

Bali Body Watermelon Tanning Oil SPF15 är en återfuktande solbränningsolja som används för att uppnå en naturlig solbränna.

Lättoljan innehåller organisk vattenmelonfröolja som naturligt stimulerar produktionen av melanin i kroppen och naturligt har en lätt söt doft av vattenmelon.

Den är fylld med mineraler och antioxidanter för att ge näring och fylla på huden medan du sola, och är 100% veganvänlig och australisk.

Köp nu från Stövlar ( £ 18,95 ).

Håll dig skyddad i solen och dina små också, vi har sammanställt en lista över de bästa solskyddsmedel för spädbarn och små barn.

Se Även: