Zara Holland avslöjar allt - vad Miss Storbritannien kostade henne, vad hon vann och hur hon slog oddsen för att bli en enorm framgång

Love Island

Ditt Horoskop För Imorgon

Zara Holland avslöjar allt om sitt liv och sina inkomster före och efter att hon förlorade sin Miss Great Britain -krona

Zara Holland avslöjar allt om sitt liv och sina inkomster före och efter att hon förlorade sin Miss Great Britain -krona



Zara Holland spenderade 3 000 pund på att se till att hon såg bäst ut för tävlingen ‘Miss Great Britain’, men säger att det att vinna titeln inte gav henne ett öre i inkomst.



Trots att hon vann en rad tävlingar kämpade 21-åringen desperat för att klara sig tills hon fick en plats i reality-tv-programmet Love Island.



Hennes framträdande på programmet såg så småningom henne fråntagen sin Miss Miss Storbritannien titel, men vände hennes förmögenheter.

Sedan hon lämnade serien har hon bytt in sin gamla bil för en Range Rover Evoque på 40 000 pund och köpt en fastighet att köpa i sin hemstad Hull-och säger att hon nu tjänat tusentals pund i månaden på tv-uppträdanden och hennes modesortiment med Miyaan.

Zara holland

Zara Holland, efter att ha vunnit Miss Great Britain 2015 (Bild: IF)



'Jag fick höra i skolan att jag inte skulle lyckas i livet, men jag har bevisat att de alla har fel', sa hon till NEWSAM Money.

Vi ville veta mer, så spårade henne för att ta reda på om hennes liv som modell och TV -personlighet samt vad belöningarna och kostnaderna är för alla som planerar att försöka följa i hennes eleganta fotspår.



Var ett ekonomiskt pris för att vinna Miss Great Britain?

Glaserade Krispy Kreme -munkar

Bra gjort för att vinna - få några munkar (Bild: Getty Images)

Nej, det fanns inte. Det fanns en låda med Krispy Kreme -munkar. Och jag fick en tre dagars semester gratis var som helst i världen som jag ville åka.

Totalt spenderade jag cirka 3 000 pund på tävlingen, eftersom anmälningsavgiften var 350 pund, min klänning kostade mig 900 pund, jag var tvungen att resa till Leicester och jag fick mina naglar och en solbränna ... jag gjorde två månader av personlig träning också.

Jag tror att du kan gå in där med en £ 20 klänning på, dock, och inte spendera särskilt mycket pengar på dig själv, och enkelt vinna.

Det finns ingen press på dig eller något liknande. Men det var 50 tjejer som tävlade, och jag ville bara göra mitt bästa. Det var mitt personliga val. Varför gå in där och inte ge det 110%?

Stjärnor som sparkade igång sina karriärer som tävlingsvinnare

Stjärnor som kickade igång sina karriärer som Miss UK Visa galleri

Hur mycket pengar har du totalt sett tjänat på att vinna titeln?

Inte ett öre - men det var värt det. Att få mitt hår och min solbränna fick mig att må bra, och det gjorde mig definitivt mer självsäker, särskilt i bikinirundan.

Jag var tvungen att titta på det faktum att jag inte gick på uni eller något liknande. Tänk, jag kan inte tänka mig något värre än att gå på uni.

Jag ser pengarna jag spenderade som en investering för livet. Jag fick höra i skolan att jag inte skulle lyckas i livet, men jag har bevisat att de alla har fel.

Var det någonsin en kamp för att få slut på varandra?

Det var inte alltid alla leenden för Zara

Det var inte alltid alla leenden för Zara (Bild: Andy Barnes / FameFlynet.uk.com)

Ja, jag var i början av 2016, strax innan jag åkte på Love Island. Att vinna Miss Storbritannien innebar att jag reste mycket, gick på evenemang och spenderade mycket på skor eller en ny klänning eller en solbränna eller mina naglar.

Det tog all min tid och jag fick inte betalt för någonting. Jag hade varit van att tjäna en veckolön i min mammas butik, så det var riktigt svårt.

Vilket var det bästa året i ditt liv, vad gäller de pengar du tjänade?

De senaste månaderna sedan jag kom från Love Island. Sedan juli har jag tjänat ungefär 9 000 pund på att lansera mitt onlinemode, göra tv -framträdanden och delta i evenemang.

Har du någonsin fått löna pengar per timme för ett jobb?

Zara marknadsför Zoolander No.2 DVD och Blu-ray

Zara marknadsför Zoolander No.2 DVD och Blu-ray (Bild: Zoolander 2 DVD och Blu-ray)

Ja, jag fick betalt £ 2000 för att spendera två timmar på att marknadsföra Zoolander No.2 selfiepinne nyligen.

Jag har ingenting för att göra Love Island. Bara tillräckligt med pengar för att täcka min förlust av inkomst. Det var inte mycket alls. Alla fick samma lön som där inne.

Vad lärde dina föräldrar dig om pengar?

Min mamma lärde mig spara, spendera mina pengar klokt och investera i egendom så snart jag kunde. Jag har jobbat hårt och det är vad jag har gjort.

Med min mammas hjälp har jag köpt ett hus i Hull som jag hyr ut.

Är du en sparare då?

Zara holland

(Bild: Andy Barnes / FameFlynet.uk.com)

stephen gately död sanning

Ja, och det har jag alltid varit. Till exempel, från en ung ålder, ville jag verkligen köpa min första bil på egen hand så jag sparade 15 000 pund och köpte en vit Audi A1 när jag var 17. Jag tog inte ens den för en provkörning, eller titta på någon annan bil. Jag visste bara att det var den jag ville ha.

Jag betalade för det i förskott, med alla de pengar jag hade sparat från mina skådespelarjobb och mina löner från att arbeta i min mammas butik. Jag kan spara eftersom jag fortfarande bor med min mamma, så jag har inga utgifter. Min mamma betalar till och med min mobiltelefonräkning och jag får gratis kläder från butiken.

Jag älskade den bilen, men jag bytte den mot en vit Range Rover Evoque, som kostar cirka 40 000 pund för några månader sedan. Jag betalar för det varje månad.

Förutom din bil, vad är det dyraste du någonsin har köpt själv, bara för skojs skull?

Ett par Louboutin -klackar på £ 900. Det är korta svarta läderstövlar med spikar runt kanten. Jag har haft mycket slitage av dem.

Hur mycket kontanter brukar du ha med dig?

Zara holland

Zara bär inte mer än en nödsituation på £ 20 i kontanter (Bild: WireImage)

Herregud, jag är en mardröm, jag har aldrig några kontanter, bara några mynt i jackan och en nödsedel på 20 £. Jag använder mitt kontaktlösa betalkort istället.

Betalar du av dina kreditkort i sin helhet?

Jag vägrar ha kreditkort. Jag gillar dem inte. Jag tror att det är frestelse. Du kan slå något på en Visa -plast och den sitter där och sitter där.

Om du måste spara upp för något, gör det det mer speciellt och värt för dig.

Vad är din enda lilla lyx som du tycker om att unna dig?

En flaska prosecco med tjejerna på helgen.

Zara holland

Zara holland

Tycker du att det är viktigt att ge till välgörenhet?

Definitivt. Under de senaste tre åren har jag samlat in över 20 000 pund för olika cancerorganisationer. Jag har gjort 10 st, roliga körningar, fikamorgnar och bakat försäljning för välgörenhet.

Jag vann titeln 'Miss Charity' i tävlingen.

Vad är din ekonomiska prioritet nummer ett?

Aldrig att stå i skuld.

Zara Holland erbjuder för närvarande signerade kopior av sin sexiga kalender 2017 från celebritymerchandise.co.uk .

Se Även: