Kvinna som startade affärer med £ 25 i lockdown köper nu första huset vid 19

Små Affärer

Ditt Horoskop För Imorgon

En kvinna som lånade 25 pund av sina morföräldrar under lockdown har förvandlat sin kärlek till att sy till ett femsiffrigt företag-och nu är hon på väg att köpa sitt första hem.



Maisie Crompton, 19, äger Totes for You, ett modemärke som specialiserat sig på sloganväskor, kläder, brevpapper och tryck, med en följd på 161 000 på TikTok.



Hon startade sin tote bag -verksamhet på höjden av lockdown med bara £ 25, men ett år senare är hon på väg att investera i sitt första hem.



Men den tidigare stormarknadsarbetaren säger att hennes idé kom till av en slump mellan skift som en stormarknadsarbetare förra året.

I ett uttalande på YouTube sa Maisie: I den första lockdownen hade jag precis avslutat mina A-nivåer och arbetade i Waitrose.

topp 10 reseföretag i Storbritannien
Maisie Crompton, 19

Den unga kvinnan har stoppat universitetet för att driva sin verksamhet (Bild: totesforyouu/Instagram)



Maisie Crompton, 19

(Bild: totesforyouu/Instagram)

Jag var verkligen uttråkad på fritiden och jag hade en idé att börja brodera och det kom bara till mig - tote bags.



Jag hade ingen aning om hur jag skulle driva ett företag än mindre ett framgångsrikt företag.

Jag började med £ 25 som jag faktiskt fick av min mormor. Jag köpte nålar, en broderiram, broderitråd och totepåsar för 25 £ allt från Amazon.

Maisie sa att hon hade börjat sy som barn och det 'kom naturligt' för henne.

Hon började sälja sina mönster på Depop eftersom det inte fanns några säljaravgifter vid den tiden och skulle designa och brodera alla hennes väskor för hand.

Har du en liten affärshistoria att berätta? Hör av dig: NEWSAM.Money.Saving@NEWSAM.co.uk

Maisie Crompton, 19

Maisie order började strömma in efter att hon startade ett Depop -konto (Bild: totesforyouu/Instagram)

Maisie Crompton, 19

Hon skapar tote väskor, hoodies och även personliga brevpapper (Bild: totesforyouu/Instagram)


När beställningarna började rulla in, kämpade Maisie för att hänga med i efterfrågan och köpte en broderimaskin, vilket innebär att hon kunde skapa en tote bag på tio minuter snarare än tre timmar.

Efter att ha lanserat sin webbplats i juni nådde Maisies order ytterligare en milstolpe och omsatte 4 000 pund under den första månaden.

I september sa jag upp mitt snabbköpsjobb vilket betydde så mycket för mig, det var ett tecken på vad jag uppnådde, sa hon.

I januari i år hade Maisie lanserat flera nya produktlinjer, som förgrenade sig från totes till tröjor, tröjor, anteckningsböcker, tryck och planerare - och såg henne omsätta fem figurer i månaden.

Hon fortsatte: Dag för dag får jag mellan sex och 30 beställningar bara beroende på dagen.

Jag var på ett mellanår. Nu är jag i ett gap -liv, jag har inga planer på att gå till uni inom en snar framtid, sa hon till sina följare.

dör phil i eastenders

Jag sparar så att jag kan få en inteckning på ett hus. Jag skulle hellre inte hyra eftersom jag ser det som slöseri med pengar.

Jag är tillräckligt ekonomiskt stabil för att jag har råd att bo någonstans trevligt, men det är bara inte pengar som jag verkligen vill spendera.

Se Även: