Trådlöst PlayStation VR 2 -headset med transparent läge 'för lansering tillsammans med PS5'

Playstation Vr

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Playstation)



Nästa version av Sonys PlayStation VR -headset från Sony kan vara helt trådlöst, med ett nytt 'transparent läge' som gör det möjligt för användaren att se den verkliga världen.



Enligt ett nytt patent, först upptäckt av LetsGoDigital , kommer det nya headsetet att ha nya utåtvända kameror - två på framsidan och en på baksidan.



Dessa skulle eventuellt tillåta bäraren att få en bild av den verkliga världen när de bär headsetet.

844 nummer doreen dygd

Förutom att göra det möjligt för spelaren att förbli medveten om sin omgivning, kan detta tillåta att headsetet används för augmented reality -applikationer.

(Bild: Playstation)



(Bild: Playstation)

Patentet föreslår också att spelare kommer att kunna välja om de vill ansluta det nya headsetet till en spelkonsol med en kabel - som de gör nu - eller trådlöst via Bluetooth.



En trådlös anslutning kräver att headsetet har sin egen strömförsörjning och video/ljudsignalkälla.

202 ängelnummer betydelse

Detta är en stor förändring från det nuvarande PSVR-headsetet, som är trådbundet och saknar inbyggd högtalare och mikrofon.

PSVR 2 -headsetet kan också vara mycket bättre på rörelsesspårning, enligt patentet, med många lysdioder placerade över hela headsetet.

(Bild: Aflo/REX)

En separat kamera, liknande PlayStation Camera, kan fortfarande behövas för att spåra dessa lysdioder och bestämma rörelsen på spelarens huvud.

PlayStation Move-kontrollen kommer också att uppgraderas och få en egen inbyggd kamera.

Patentet, med titeln 'Databehandling', publicerades av United States Patent and Trademark Office den 3 oktober 2019.

Det bör noteras att bara för att Sony har fått patent på denna teknik, betyder det inte nödvändigtvis att det någonsin kommer att se dagens ljus.

(Bild: Playstation)

mest pålitliga begagnade bilar

(Bild: Playstation)

Nyheten kommer efter att Sony äntligen tidigare i veckan bekräftade att nästa konsol kommer att heta PlayStation 5 och släpps i slutet av 2020.

Den kommer med en ny DualShock 5 -kontroller, med haptisk teknik och 'adaptiva triggers', för att ge en mer uppslukande spelupplevelse.

PlayStation VR 2 -headsetet förväntas lanseras tillsammans med PlayStation 5 nästa år.

Se Även: