Will Smith 'gav ung kärlek rivaliserande välsignelse för att ha affärer med fru Jada Pinkett'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Will Smith gav en yngre kärlekskonkurrent sin välsignelse att ha ett förhållande med sin fru, Jada Pinkett, ett explosivt nytt videokrav.



Sångaren August Alsina har anklagat bombdådet för att 51-åriga Will och hans 48-åriga fru på 23 år Jada har ett öppet äktenskap.



27-åringen hävdar att han växte nära familjen Smith efter att ha introducerats för Jada 2015 av sin son, Jaden, 21.



August deltog i BET Awards 2017 med Jada och åkte på semester med familjen Smith till Hawaii 2016.

Will och Jada Pinkett Smith har anklagats för att ha ett öppet äktenskap (Bild: Getty Images)

August gjorde sina sensationella påståenden under en intervju med radiovärden Angela Yee som han delade på sin YouTube -kanal.



August hävdar: Jag satt faktiskt med Will [Smith] och hade ett samtal på grund av omvandlingen från deras äktenskap till livspartnerskap ... han gav mig sin välsignelse.

I Luv This S ** t sångaren hävdade att han föll för Jada och hävdar att de hade en år lång affär.



August Alsina gick med i Jada Pinkett vid BET Awards 2017 (Bild: Getty Images för BET)

Han sa: Jag gav mig helt och hållet till den relationen i flera år av mitt liv, och jag älskar verkligen och verkligen, verkligen djupt och har massor av kärlek till henne.

Jag ägnade mig åt det, jag gav mitt fulla jag till det - så mycket att jag kan dö just nu och vara okej med att veta att jag verkligen gav mig själv till någon.

Han fortsatte med att föreslå att Jada kunde vara hans livs kärlek och sa: Och jag älskade verkligen en person, jag upplevde det och jag vet hur det känns - och vissa människor får det aldrig under denna livstid.

Will och Jada Pinkett gifte sig 1997 (Bild: Getty Images)

Jag vet att jag är helt välsignad och det här samtalet är svårt eftersom det är så mycket att det skulle vara svårt för människor att förstå men - när det börjar påverka mig och min försörjning - måste jag tala om min sanning.

NEWSAM Online har kontaktat representanter för Will och Jada Pinkett för kommentar, medan Page Six hävdar att Jada Pinketts talesperson har hävdat påståendena som absolut inte sanna.

Anklagelserna har skickat en dundrande chockvåg genom fans av A List -paret som har översvämmat sociala medier för att spekulera i påståendena.

En fläkt förutspådde att Jada skulle skjuta tillbaka med en egen video på hennes populära Red Table -serie.

Will hade varit gift tidigare och har tre barn (Bild: Getty Images)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Fläkten twittrade att de var: väntade på att Will & Jada ska prata med August på rött bord för att diskutera deras förhållande, samtidigt som de delar ett foto av talesshowlegenden Wendy Williams som dricker te.

Will och Jada har varit gifta sedan 1997 och de har två barn tillsammans-21-åriga sonen Jaden och 19-åriga dottern Willow.

Will var tidigare gift med realitystjärnan Sheree Zampino mellan 1992 och 1995-och tillsammans har de en 27-årig son vid namn Willard Carroll 'Trey' Smith III.

Se Även: