Vem är Mettisse Campbell? Survival Of The Fittest nykomling och modell som är vän med Chipmunk och Lethal Bizzle

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Survival Of The Fittest har visat sig vara ännu brutalare än Love Island - med en tävlande startad efter bara två avsnitt.



I en chockvridning startades Tia Latham ur The Lodge, vilket innebär att tjejerna behöver en ny lagmedlem.



Steg upp på plattan är Mettisse Campbell, som byter Birmingham mot soliga Sydafrika.



Den 21-åriga modellen och kosmetologen är bubblig men medger att hon kan manipulera män, vilket kommer att vara till nytta.

Här är allt du behöver veta om Mettisse:

Vad är ditt anspråk på berömmelse?



Mettisse Campbell är nästa ersättare för att komma in i The Lodge (Bild: ITV Picture Desk)



Jag gör musikvideor så jag är mycket runt artister. Jag är vän med Lethal Bizzle, Chipmunk, Lotto Boyzz. Jag har varit med i musikvideon för No Don (remix) med Chip och Not3s och Lotto Boyzz på den. Jag har varit med i Lethal Bizzle och Donaeos video.

Vad är din unika försäljningsargument?

Min USP är min personlighet. Jag har en sprudlande personlighet, jag är sympatisk och jag är en bra allroundare. När det gäller mitt utseende måste det vara mina tatueringar eftersom de är unika.

Vad överklagar Survival of the Fittest för dig?

popstjärnor riktiga namn

Showens överklagande för mig är upplevelsen, jag ser verkligen fram emot att få nya vänner med tjejerna och sedan med pojkarna, oavsett om det är vänskap eller relationer. Jag känner att det här kommer att vara ett bra ställe att träffa människor på. Förhoppningsvis hittar jag kärlek, jag vill verkligen ha en pojkvän.

Vem tror du är det starkaste könet och varför?

Jag tror att kvinnor är det starkare könet, inte bara när det gäller denna show utan i livet, jag tror att kvinnor är så mycket starkare. Vi är starkare, vi är mödrar, vi är vårdare. Kvinnor är mycket viktiga.

Och varför tycker du att tjejerna ska vinna Survival of the Fittest?

Hon tror att hon kan manipulera männen (Bild: ITV Picture Desk)

Det är dags att män läggs ner lite. De måste gå av sin piedestal. Det kommer att vara bra för människor att se män sätta tillbaka i sin låda.

Vad är din hemliga styrka som gör att du är bra för denna könstrid?

Jag kommer att kunna manipulera männen som kommer till nytta. Jag har en flirtig personlighet. Jag ska få männen att känna ett sätt och försöka manipulera vissa situationer.

Har du några svagheter som du vill dölja under showen?

Jag blir väldigt knuten till människor, det är en sak jag är orolig för. Om jag är nära en tjej på ett vänligt sätt och sedan faller vi ut, kommer jag att påverkas. Och om en tjej kommer in och tar killen jag gillar, påverkar det mig.

Är du öppen för kärlek eller kommer du att undvika fienden?

Jag är öppen för kärlek, definitivt.

Vad är din vanliga typ?

Mettisse har några mycket kända vänner (Bild: ITV Picture Desk)

Jag gillar långa män. Jag gillar dem ganska stora och breda. Utgående, jag gillar inte arrogans och jag gillar inte fåfänga män, jag gillar att de är ödmjuka.

Hur skulle du beskriva dig själv och hur skulle dina kompisar beskriva dig?

Jag bryr mig mycket om de människor som jag älskar. Mina vänner skulle beskriva mig som väldigt spontan och slumpmässig. Du kan ringa mig imorgon så är jag i Dubai, du vet aldrig var jag ska vara. Mina vänner skulle beskriva mig som självsäker men jag vet att jag är en väldigt känslig person.

Vilken typ av flicka och pojke skulle vara din mardröm i The Lodge?

En arrogant kille som är fåfäng skulle irritera mig. När det gäller tjejerna gillar jag att prata med människor om djupgående saker, så om det finns någon som inte kan göra det kommer det att göra mig galen.

Hur hoppas du att de andra kommer att se ut?

Jag hoppas att vi kan bli en stor familj och att alla har samma våglängd än jag. Även med män vet jag att vi tävlar mot dem men jag vill fortfarande att det ska finnas kärlek mellan oss.

Vad är din största rädsla för att bo i The Lodge?

Kommer hon att passa in med resten av tjejerna? (Bild: ITV Picture Desk)

Jag bor själv för närvarande så jag är orolig att folk kommer att komma över mig eftersom jag är så van vid mitt eget utrymme. Jag skulle vilja säga att jag är lätt att leva med, men jag gillar att saker är rena, jag kan inte hantera röra.

Vad lockar dig mest med Survival of the Fittest?

Jag är upphetsad över att träffa alla och gå i The Lodge.

Du kommer att bo i The Lodge i Sydafrika - var är den mest exotiska platsen du någonsin har varit?

Jag har varit i Jamaica och Dubai, coola platser.

Datum eller kompisar?

Det här är en svår fråga eftersom jag är en riktigt lojal person så jag skulle vilja säga kompisar, men jag vet inte hur jag ska reagera i situationen.

* Survival Of The Fittest sänds ikväll på ITV2 kl 21.00

liverpool match idag på tv

Se Även: