Vilka takeaways som är öppna på Bank Holiday Monday - från 24h McDonald's till Greggs

Takeaways

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är alltid dags för en McDonalds(Bild: AFP)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du använder din helgdag på måndag för att föryngra eller gå ut med firandet, är det många av oss som ska ta en take -away under den extra långhelgen.



Men med brittiska stormarknader och butiker som arbetar på olika timmar jämfört med normalt på grund av bonusdagen ledigt, undrar många britter förmodligen om deras favorit snabbmatskedja också kommer att stänga tidigt.

Vi har listat takeaway Bank Holiday måndagstider för de bästa snabbmatskedjorna i Storbritannien i augusti, för att hjälpa dig att dechiffrera om det är värt att ge sig ut eller inte.

Uppenbarligen kommer lokala takeaways att ha sina egna inställda tider, så du måste kontakta dem direkt, även om ett bra sätt att lösa det är att kontrollera om de öppnar matleveransservice som Bara Ät.



Restauranger sluta ta order på Just Eat strax före stängning, så om du inte kan se stället du vill servera fortfarande är det förmodligen bäst att leta efter någon annanstans.

Vi har listat alla de viktigaste restaurangkedjorna nedan som fortfarande kommer att servera mat under augusti Bank Holiday Monday.



McDonald & apos; s

Dubbel kvartspund med en sida av nuggets och kanske lite ostbett, tack (Bild: Getty Images Europe)

Standard McDonalds timmar varierar, men varierar vanligtvis mellan 5:00 och 7:00 på morgonen och 22:00 och midnatt vid stängning.

Men det finns också massor av 24 timmar McDonalds som bara har en körning igenom. Du kan kolla din lokal på McDonalds webbplats här , eller få det levererat tack vare Uber Eats.

Greggs

Du kan inte gå fel med en Greggs

Greggs öppnar berömt tidigt och stänger efter lunch, med de flesta butikerna stängda 17-17.

tung d storebror

Naturligtvis varierar tidpunkterna från butik till butik, så det är väl värt att kolla din lokala online först, eller kolla om du kan få det levererat istället, eftersom det nu finns på både Eat Eat och Deliveroo.

Domino & apos; s

Medan de flesta dominoer som inte är i större städer eller serverar universitetsstudenter stänger runt 23.00 - midnatt, kan andra butiker som levererar pizza till universitetsstudenter eller stadsfolk på kvällen hålla öppet till 4 - 5, men mestadels för leverans endast. Galenskap.

Läs mer

Augusti helgdag 2019
Stormarknadens öppettider Byggbutiker öppettider När har varuhus öppet Tesco öppettider

Pizza Hut

Du kan förvänta dig att de flesta butikerna kommer att hålla öppet till runt 23:00, men efter det är det lättare än de flesta märken att kontrollera eftersom allt du behöver göra är ange ditt postnummer på deras webbplats och de kommer att berätta om de fortfarande levererar. Håller tummarna ...

Burger King

Vad är din Burger King -beställning?

De flesta Burger Kings håller öppet till runt 23:00 - även på söndagar.

Även om Burger King noterar att dess timmar kan skilja sig under sommarlovet, borde det inte vara något för drastiskt.

Burger King är också tillgänglig på Deliveroo, så om du inte är säker kan du också se om de fortfarande serverar där.

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

KFC

Precis som Burger King förblir KFC också öppet till cirka 23:00 de flesta nätter, och är också tillgänglig på Just Eat om du vill kolla där först.

Pappa Johns

Precis som Pizza Hut och Domino's, är din bästa insats att först kontrollera Papa Johns webbplats, och skriv in ditt postnummer.

Bara Ät

Just Eat är tillgängligt 24 timmar om dygnet, och du kan använda deras sökverktyg online att bara välja restauranger som är öppna nu om du inte kan hitta många som inte är stängda. Även om du inte förväntar dig att få många femstjärniga förslag ...

Vi säger aldrig nej till någon stekt kyckling

Uber Eats

Precis som Just Eat, Uber Eats är tillgänglig alla tider på dygnet - om det finns en restaurang nära dig som levererar.

Deliveroo

Öppet alla timmar på dygnet, beroende på ditt område. Om du är en ny medlem på cashback -webbplatsen Quidco kan du få £ 10 gratis på din första beställning genom att registrera dig och beställa via denna länk.

Se Även: