Var är Home Alone -casten nu? Macaulay Culkin och resten av stjärnorna

Julfilmer

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Publicitetsbild)



Hur svårt det än kan vara att tro är det 27 år sedan Home Alone slog till på den stora skärmen och gav världen all festlig glädje.



Det var en jättehit och cementerade det på plats i våra hörsel och festliga scheman, för att inte tala om att det blev den tredje mest intjänade filmen någonsin genom Star Wars och ET.



emma chambers dödsorsak

Hitkomedin blockbuster - gjord en sann julklassiker av Macaulay Culkins barnstjärnor som lilla Kevin McCallister - släpptes 1990.

Ja, det har varit så länge, och det är svårt att känna igen några av gjutarna efter all denna tid, med den ledande pojken som nu är 38 år.

Mellan honom och Daniel Stern har filmens magi hållits vid liv.



Hur skulle vi någonsin kunna glömma de lärdomar det lärde oss? Vad händer när du lämnar ett barn ensam och hur man hanterar tillfällig övergivenhet och inbrott.

Har du någonsin undrat vad som hände med stjärnorna? Låt oss ta en tur ner på minnesvägen med en av våra favoritfiktiva familjer.



Macaulay Culkin - Kevin McCallister

Macaulay Culkin

Efter att ha haft huvudrollen i Home Alone fortsatte Culkin att visas i Only the Lonely and My Girl, innan han återupptog sin mest kända roll i 1992 -uppföljaren Lost In New York.

De kommande två åren såg han i likhet med The Good Son, Getting Even With Dad och Richie Rich, där hans stora skärmroller blev mer sällsynta under det senaste decenniet.

Han blev också en vän till stjärnorna och blev inte bara nära vänner till den avlidne kungen av pop Michael Jackson, utan han träffade också Mila Kunis i åtta år innan de splittrades 2010.

Idag spelar han kazoo och sjunger för Velvet Underground. Han har också setts på scenen med The Pizza Underground - ett matbaserat coverband som spelar Velvet Underground -hits.

Han var också föremål för en online -bluff.

Catherine O & apos; Hara - Kate McCallister

(Bild: Getty)

Att spela huvudrollen i Beetlejuice var en höjdpunkt i Catherine O & Hara karriär innan Home Alone kom och knackade.

Sedan dess har hon förfalskat ett varierat CV över tv och film, inklusive att uttrycka Sally i The Nightmare Before Christmas och roller i sådana som Chicken Little och The Life Before This.

Hon hade också framgångar på den lilla skärmen och spelade Carol Ward i ett antal avsnitt av Six Feet Under.

Catherine gick med i rollen som Glenn Martin, DDS i två säsonger som Jackie Martin, och har sedan 2016 spelat huvudrollen som Moira Rose i sitcom Schitt & s Creek.

John Heard - Peter McCallister

(Bild: Getty)

John Heard, som spelade rollen som Kevin & s pappa Peter, dog tyvärr i juli 2017.

hur man blir av med flygmyror

Stjärnan hittades död på ett hotellrum i Palo Alto, Kalifornien, fredagen den 21 juli, enligt TMZ .

Efter Home Alone dök han upp i 1992 & apos; s Gladiator som John Riley, och krediteras med en roll i minst en film varje år sedan 1987.

Heard hade en lång lista med krediter, ända tillbaka till 1975, då han spelade i TV -filmen Valley Forge.

Han spelade vidare i Big, Beaches och Gladiator.

Devin Ratray - Buzz McCallister

(Bild: Rex)

Delen med att mobba storebror Buzz är fortfarande Devin Ratrays mest kända roll, trots att den 41-årige skådespelaren vistas i branschen efter att ha repriserat sin roll 1992.

Devin spelade ett antal mobbande karaktärer i början av 90 -talet och landade roller i Little Monsters och Dennis the Menace.

Han tog på sig roller i hitserien, Law & Order: SVU samt i Ryan Reynolds film R.I.P.D.

vad betyder 65

Han är också med i ett band som heter Little Bill and the Beckleys, som uppträder som bandets sångare, gitarrist och textförfattare.

Han gjordes om i Home Alone 4, med Gideon Jacobs som tog på sig rollen.

Roberts Blossom - Old Man Marley

(Bild: Wikipedia)

Den avlidne Roberts Blossom gav en fantastisk prestanda när Kevin missförstår grannen Old Man Marley.

Även om han höll sig sysselsatt till slutet av 1990 -talet var hans sista storbildskredit 1995 & quot; The Quick and the Dead.

Han fortsatte med att framträda i tv -filmer som The American Clock (1993) och Balloon Farm (1999) före sin pensionering - under vilken han ägnade sin tid åt att skriva poesi.

Han dog 2011 efter en akut stroke i åldern 87.

Joe Pesci - Harry

När han spelade in som inbrottstjuv Harry i Home Alone hade Joe Pesci redan ett imponerande CV.

Han tog ett BAFTA -pris för bästa nykomling i Raging Bull (1980), och ett decennium senare fick han en Oscar för bästa manliga biroll när han återigen samarbetade med Robert De Niro och Martin Scorsese.

Trion arbetade tillsammans igen 1995 på Casino, Han spelade också i JFK, Gone Fishin & apos; och dödligt vapen 3 och 4.

Sedan sekelskiftet gjorde han ett cameo -uppträdande i The Good Shepherd, innan han spelade rollen i Love Ranch 2010 - och han har lånat sin röst till Komars karaktär i den engelska versionen av Savva. Krigarens hjärta.

miljoner euro Storbritannien resultat fredag

Daniel Stern - Marv

(Bild: Getty)

Precis som Pesci åtnjöt Daniel Stern framgångar före Home Alone, som Breaking Away, It's My Turn och City Slickers.

Efter att ha tagit rollen som den olyckliga kriminella Marv - som han reprisade tillsammans med Pesci Harry i fortsättningen - skulle han fortsätta att spela i Bushwhacked, samt berätta TV -serien Wonder Years.

Han volontärer också en hel del, med sitt välgörenhetsarbete genom Malibu Foundation for Youth and Families, sina tjänster för utbildning och besök av amerikanska trupper i Irak 2003.

År 2009 fick han presidentens Call to Service Award av Barack Obama, som är nationens högsta ära för volontärarbete.

Hillary Wolf - Megan McCallister

Megan McCallister spelad av Hillary Wolf

Nu är en före detta barnstjärna Hillary Wolf känd för att spela Megan, men mest känd för att ha huvudrollen som Laura i Big Girls Don & apos; t Cry ... They Get Even 1992. Nu 41 har skådespelerskan diversifierat sina talanger och har skrivit en bok, The Not So Zen Mom .

Hon är också två gånger olympisk i Jakoda.

Kieran Culkin - Fuller McCallister

Fuller McCallister spelad av Kieran Culkin

Ja, Culkin som i Macaulays yngre bror. Kieran började sin karriär som barnskådespelare med sin bror, han spelade tillsammans med honom i Home Alone -filmerna men fortsatte att spela i långfilmer inklusive Scott Pilgrim vs The World (2010), Father of the Bride (1991) och She & apos; s Allt det (1999).

Han agerar fortfarande, med en roll i Succession, en tv -serie som sändes i år.

Ensam hemma: Då och nu Visa galleri

Läs mer

Julfilmer
Bästa julfilmer rankade Fakta om tomtar Kärlek Fakta faktiskt Home Alone tomthål

Se Även: