Vilken tid börjar 1D Day och vad kan man förvänta sig av livestream?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

1D -pojkarna gör sig redo för den bästa livestreamen någonsin(Bild: IF)



Det lovar att bli det hetaste datumet på kalendern för alla One Direction -fans över hela världen.



Och med en handfull av de bästa showbiz-vännerna i rad för att hjälpa det underbara pojkbandet att blåsa sina lojala följare & apos; 1D Day ser ut att bli den största livestreamade händelsen genom tiderna.



storebrors auditions 2014

Du kan titta på den med oss ​​på vår liveblogg - och fortsätta kolla in oss för allt som händer.

Så när är 1D -dagen?

Beroende på vilken tidszon du bor i är det antingen lördag 23 november eller söndag 24 november. För Storbritannien kommer evenemanget att äga rum på lördag mellan 19.00 och 02.00 (GMT).

Vem sänder det?

1D Day kommer att streamas runt om i världen på YouTube och Google+, så One Direction -älskare i alla hörn av världen kan se live samtidigt. Det kommer också att sändas live till Doctor Who Live: The Afterparty på BBC3.



En riktning

En riktning (Bild: Twitter)

Vad väntar fans?

Bakom kulisserna, exklusiva låtar från deras nya album Midnight Memories, Guinness World record -försök och fantastiska specialgäster inklusive Robbie Williams, Celine Dion, Simon Cowell, Piers Morgan och The Muppets.



Fans som har deltagit i 1D Day -utmaningar under de senaste veckorna kommer också att få chansen att upptäcka sitt arbete på skärmen och människor kommer att få delta i det roliga genom att använda hashtaggen #1 DDayLive, svep på skärmen för att få belöningar med Zappar -appen eller spela tillsammans med det officiella 1D Day -frågesporten.

Vissa lyckliga fans kommer till och med att få den ultimata chansen att umgås med killarna och delta live i strömmen. Bandet kommer att överraska 1Ders genom att släppa in i sina Google+ Hangout-fester och chatta live ansikte mot ansikte i en speciell funktion som heter One Big Drop In.

hur gammal är sheila hancock

Berätta för mig länkarna

1D Day kan ses i alla länder genom att besöka:
www.google.com/+onedirection eller www.youtube.com/onedirection .

För att ta reda på hur man umgås med pojkarna på besök www.google.com/+onedirection för mer information.

bästa schampot för fint hår uk

Ser Harry, Liam, Niall, Zayn och Louis fram emot det?

På tal om 1D Day sa Liam Payne: '1D Day handlar om att ge tillbaka till våra fantastiska fans för att de har stöttat oss under de senaste tre åren. När vi föreslog det trodde vi aldrig att någon skulle släppa oss LIVE hela dagen - vi kan inte vänta. '

Så, rensa dina dagböcker och förbered dig på att ta plats framför dina datorer. Det kommer att bli den bästa livestreamen någonsin.

Om du inte kan vänta klickar du nedan för en smaskig smak av vad som kommer.

Se Även: