Vilken kanal är Belgien vs England? Uppstartstid, TV och detaljer om livestream

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

England kommer att försöka lägga besvikelsen över deras senaste Nations League -prestation bakom sig när de åker till Belgien på söndag.



Gareth Southgates herrar slogs med 1-0 av Danmark på Wembley förra månaden, ett resultat som lämnar grupp A2 fint balanserad efter fyra matcher.



Belgien ligger högst med nio poäng, följt av danskarna och tre lejon, båda på sju poäng men med det skandinaviska landet framåt på målskillnad. Island ligger i botten med fyra nederlag från fyra.



sam attwater och brianne delcourt

Efter att bekvämt ha slagit Irland med 3-0 på torsdagen står England nu inför en resa till världens främsta nation, även om de också kan leva med kunskapen som de vann med 2-1 när sidorna möttes på Wembley i oktober.

Vilken tid är Belgien vs England?

Marcus Rashford gör en straff för England

Marcus Rashford gjorde mål från platsen när England och Belgien möttes på Wembley förra månaden (Bild: Getty Images)

Belgien och England startar i sitt Nations League -spel klockan 19.45 på söndagen på Den Dreef -stadion i staden Leuven.



Samtidigt drar också Danmark och Islands match i Köpenhamn igång.

(Bild: Pool via REUTERS)



På andra håll i Europa spelar Nordirland Österrike klockan 19.45 i grupp B1.

Tidigare på dagen startar Skottlands sammandrabbning med Slovakien klockan 14, medan Wales tar emot Irland klockan 17.00.

Belgien vs England TV -kanal och livestream

Englands Mason Mount ler när han firar poäng för England

Mason Mounts avböjda strejk visade sig vara vinnaren förra månaden (Bild: Pool via REUTERS)

Efter att ITV visade torsdagens vänskapsmatch mot Irland är det tillbaka till Himmel Sport för England fans på söndag kväll.

eamonn holmes första fru

Täckningen börjar på Sky Sports Premier League klockan 19, med både det och Sky Sports Main Event som visar matchen från 19.45.

De som inte har Sky Sports -prenumeration kan köpa en NU TV , strömma den sedan på sin telefon eller TV, medan de som gör det också kan strömma den på sin Sky Go -app.

Höjdpunkter kommer att finnas på ITV1 från 22.55.

Se Även: