Se Denise van Outen i EastEnders som Karin Smart - vill hon ha Max eller Phil?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Denise van Outens EastEnders -debut har dykt upp före hennes välkomna tid i Walford när skådespelerskan dök upp i Alan Carr: Chatty Man.



I klippet från BBC One -showen närmade sig en smartklädd Denise Max Branning, spelad av Jake Wood, på sin bilplats och verkade leta efter Phil Mitchell.



I ett försök att få uppmärksamhet från Denises karaktär, Karin Smart, försökte Max sitt bästa för att bli vän med henne.



'Du vill seriöst inte engagera dig i Phil Mitchell', säger han medan han tittar på henne. 'Jag menar att jag kan hjälpa dig.'

Karin Smart

Ny roll: Van Outen föreslog att hennes karaktär skulle klä sig i snygga etiketter (Bild: BBC)

Denise har för första gången talat om sin nya roll i EastEnders - medger att hon kommer att bli slampan på Albert Square.



Den tidigare Big Breakfast-stjärnan säger att hennes karaktär, affärskvinnan Karin Smart, är sexhungrig, riktigt rolig och lite stygg

Skådespelerskan Denise kommer att spela sexhungrig affärskvinna Karin Smart på skärmen från 9 april.



Hon verkar njuta av männens sällskap mer än kvinnor, inklusive att ha en historia med Phil Mitchell.

omröstning

Vad tycker du om den första titten på Denise i tvålen?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

Älskar henne, kan inte väntaTråkigKommer att vara OK, jag kan faktiskt titta på tvålen nuTitta aldrig på den, jag slutade för ett tag sedan

Denise avslöjade: Karaktären är riktigt rolig och hon är lite stygg, överraskande överraskning. Hon kommer att gå in på torget och röra på saker och ting lite och jag tog chansen att spela henne.

Hon sa om sin karaktär, sexhungriga affärskvinna Karin Smart: Hon är riktigt rolig och lite stygg, överraskande överraskning.

Hon kommer att röra på saker och ting och jag tog chansen att spela henne.

Jag sa att om jag någonsin skulle göra det, är de två personligheterna du vill ha antingen att vara tiken eller att vara lite av en slampa.

Jag valde att vara lite slampa för att du vill ha en karaktär du kan ha kul med.

Det finns också lite historia där med Phil Mitchell så det kommer definitivt att bli några fyrverkerier.

Denise, 40, föreslog också att hennes karaktär skulle klä sig i snygga designermärken jämfört med några av de andra Walford -invånarna och sätta färg i Max Brannings kinder.

(Bild: BBC)

Den tidigare Big Breakfast -stjärnan, som EastEnders -fans först kommer att se på torsdagen, hyllade tvålens höga standard.

Den tidigare stjärnan i Londons West End berömde också det skådespeleri hon nu bevittnade från första hand efter år av att ha tackat nej till roller i tvålen.

Hon berättade för Alan Carr på Chatty Man: Skådespelet är så bra. Du behöver bara titta på de levande avsnitten för att se hur strålande det var. Och de är de hårdast arbetande skådespelarna. Jag gör mycket teater och går in i något sådant där du har lite tid att lära dig ett manus. Du skjuter också scener ur sekvens och det kan vara väldigt dramatiskt och du måste susa över till en annan uppsättning. De jobbar så hårt. Jag skulle säga att de är de bästa skådespelarna.

Trots hennes lycka på det nya jobbet måste Denise fortfarande arbeta sig upp för att tjäna ett ordentligt omklädningsrum i studiorna i Elstree, Herts, där tvålen tillverkas.

Hon log och sa: Jag vet inte vad omklädningsrumspolicyn är. Jag tror att jag har toaletten.

'Du får små portacabiner.

Det är några cast som har varit där länge. Adam Woodyatt (Ian Beale) har ett ordentligt omklädningsrum.

simon pierre hedger cooper

Se Även: