Vilken tid är Apple-eventet 2018? Så här ser du iPhone-lanseringen livestream för keynote

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

De iPhone rykten kommer in tjockt och snabbt, vilket betyder en sak...



Vi kommer allt närmare lanseringen av nästa generations iPhone.



stevenage crash hela videon

Tillkännagivandet är nu nära förestående, men fansen har haft en lång uppbyggnad, med en störtflod av läckor som träffar t'interweb dagligen.



Det finns flera förslag på vad enheten kan kallas, och de flesta läckor föreslås att vi kommer att se tre modeller: iPhone X Plus , iPhone XS och iPhone 9 .

Här är allt du behöver veta om 2018 års evenemang och hur du kan se det.

Vilken tid är händelsen?

Apple-eventet kommer att äga rum i Kalifornien idag ( 12 september )



Det börjar kl 10.00 PDT (18:00 BST), så se till att checka in igen då.

Iphone 2018 lanseringsinbjudan

Människor är inbjudna till evenemanget på Apples huvudkontor den 12 september



Var kommer Apples event att vara?

Apple brukade hålla sitt iPhone-evenemang i det största konferenscentret man kunde hitta i centrala San Francisco. Tidigare evenemang har ägt rum i Moscone Center och Bill Graham Civic Auditorium .

Men sedan 2016 har Apple hållit alla sina produktlanseringar i sitt eget keynote-center, som företaget byggde som en del av sitt nya huvudkontor på 1 oändlig slinga i Cupertino, Silicon Valley.

Att ha en egen konferenssal är ett smart drag från Apples sida, eftersom det hjälper till att hålla lanseringsdatum underhöga så länge som möjligt, vilket hindrar människor från att mer exakt gissa när iPhone kan lanseras.

Förr ringde folk till stora evenemangslokaler i San Francisco och gissade från sina uppbokade scheman. Men nu är allt gjort i huset gör det omöjligt för människor att plocka fram sådana.

De tre ryktade iPhones för 2018 (Bild: DetroitBORG/YouTube)

Hur kan du se evenemanget?

Apple kommer att streama sitt evenemang live på sin hemsida här .

För att se den behöver du en Apple-enhet.

S Online kommer också att bevaka evenemanget live, så håll utkik efter alla de senaste tillkännagivandena. information.

Apple kan lansera en iPhone med en bakre kamera med tre linser nästa år (Bild: Mac Rumours)

Vad du kan förvänta dig av evenemanget

Som vi nämnde tidigare så tyder många starka rykten på att Apple kommer att släppa tre iPhone-modeller den här gången. Här är en sammanfattning av vad vi vet om var och en så här långt.

iPhone XS

Enligt läckorna kommer den minsta av de tre enheterna – som ryktas kallas iPhone XS – att likna den nuvarande iPhone X med den 5,8-tums ramlösa skärmen, men med nya specifikationer, en andra generations uppdatering av FaceID-tekniken och ett nytt guldfärgalternativ.

iPhone X Plus

Den största av de tre enheterna, enligt uppgift kallad iPhone X Plus, kommer att presentera en massiv 6,5-tumsskärm och ett större batteri i färgalternativen guld, vitt och svart.

Rykten tyder på att denna extra högteknologiska funktionsuppsättning kommer att innebära att enheten kommer att säljas för ett ganska löjligt pris på mellan 50 - 00 (£900-940).

iPhone 9

Den medelstora enheten av de tre dummy-telefonerna, som ryktas kallas iPhone 9, kommer att ha en LCD-skärm av lägre kvalitet, vilket sägs sänka kostnaden för modellen.

Det sägs också ha den första generationen av FaceID, en kamera med en lins istället för den dubbla kamerauppsättningen från iPhone X och X Plus, och kommer i fyra roligare färgalternativ, lite som den mer prisvärda iPhone 5C-modellen från 2013.

iPhone XR

Apple Watch Series 4

Rykten tyder på att Apple skulle kunna lansera sin Watch Series 4 vid evenemanget.

Apple Watch 4 förväntas ha en rad nya funktioner, inklusive en större skärm och ett helt nytt laddningssystem.

iPad Pro (2018)

Apple kan också presentera en ny iPad Pro.

Rykten tyder på att 2018 iPad Pro kan lämna hemknappen till förmån för en TrueDepth-kamera, vilket gör att användare kan låsa upp sin enhet med Face ID.

Och medan det verkar finnas en laddningsport längst ner på enheten, har hörlursuttaget skrotats.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: