Vanessa Woodfield's Emmerdale exit storyline bekräftades mitt i hjärtskärande cancerkamp

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emmerdale har äntligen bekräftat Vanessa Woodfields utgångshistoria, vilket kommer att lämna partner Charity totalt förstörd.



säkraste brittiska banker 2018

Vanessa, som spelas av Michelle Hardwick, har varit inblandad i en hjärtskärande tarmcancerkamp sedan tidigare i år.



Byns veterinär har förberett sig för att välgörenhet ska adoptera sonen Johnny i den tragiska händelsen att hon dör. De har dock stött på svårigheter att göra det eftersom de inte har kunnat kontakta Johnny pappa.



Det har varit spekulationer om hur Vanessa kunde lämna tvålen efter att skådespelerskan Michelle avslöjade att hon var gravid redan i april.

Vanessa Woodfield har lämnat Emmerdale (Bild: ITV)

Och det har nu bekräftats att den 44-åriga skådespelerskan redan har lämnat sin mammaledighet när Vanessa beger sig till sin mammas hus.



På onsdagen berättade Charity om Vanessas plötsliga utgång och avslöjade att hon hade lämnat Dales för att stanna hos sin mamma.

Välgörenhet bekräftade att Vanessa hade lämnat för att bo hos sina föräldrar (Bild: ITV)



Läs mer

Emmerdale
Charity Dingles nya frisyr Pierce Harris attackerar Vanessa brutalt Fansen mullrar Vanessas öde Pierce bekräftar en skrämmande plan

Emmerdale har ännu inte bekräftat när Michelle kommer tillbaka till tvålen, men det kommer sannolikt att ta minst sex månader tills tittarna ser hennes ansikte igen när hon fortfarande ska föda.

Skådespelerskan berättade tidigare om hennes utträde och sa: 'Välgörenhet som adopterar Johnny är ett stort steg i deras förhållande.

'Självklart med att jag inte är på skärmen under överskådlig tid på grund av min graviditet, kommer historien att fortsätta framåt när välgörenhet navigerar hennes liv och föräldraskap i frånvaro av Vanessa.'

Michelle meddelade redan i april att hon väntade sitt första barn med fru Kate Brooks sju månader efter att de gifte sig.

*Emmerdale sänds måndagar, onsdagar och fredagar kl. 19.00 på ITV

Se Även: