UFC-stjärnan lovar att 'slå skiten' av Conor McGregor om han går upp i vikt

BRA

Ditt Horoskop För Imorgon

UFC welterviktare Gilbert Burns tror att en kamp med Conor McGregor skulle vara en 'win-win' om det går att komma överens.



Irländaren har inte kämpat sedan han drabbades av ett brutet ben i sin förlust mot Dustin Poirier förra sommaren, och han har bara en vinst på sina fyra senaste UFC-utflykter. han har sedan dess visat upp en imponerande fysik när han fortsätter sin återhämtning, och har bulkat upp till cirka 190lb.



McGregor har pratat upp en switch från 155lb till 170lb där hans sista seger kom mot Donald Cerrone 2020. Och utmanaren Burns tror att han kommer att kunna besegra UFC-superstjärnan om kampen stannar på marken eller förvandlas till en brottningsmatch. 'Han är inte en welterviktare men om han vill slåss i weltervikt, skulle jag älska att slå skiten ur Conor,' sa Burns MMA slåss . 'Jag tror att han inte kommer att ta det där slaget.



'Jag pratar inte ens om att kämpa för att det inte är rättvist. [Jag skulle] bara ta ner honom och mala honom men en kamp med Conor, det är en win-win för mig. Jag kommer att slå honom och jag Jag kommer att få massor av galna pengar, jag kräver inte ens den kampen för det är inte rättvist. Jag tror att han är en 155-pund, [om] han väger 170 pund, kan han inte ta de där slagen.

'Han kan inte hantera den brottningen. Du kan inte hantera de fem bästa killarna i den divisionen. Du kan slåss mot ett par killar på 170 pund men han är inte en welterviktare. Om han verkligen tror att [han är det], prova några topp fem [fighters] ] i den divisionen. Jag tycker att det inte är rättvist. Vi skulle bara förstöra Conor.”

McGregor, 34, har fått en mängd slagsmål på 170 lb inklusive Jorge Masvidal och 155 lb stjärnorna Michael Chandler och Charles Oliveira som båda skulle vara villiga att göra viktsprånget. Men McGregor har ännu inte gjort några formella planer för hans återkomst, med sin comeback nu väntas bli försenad till början av nästa år.



Vem skulle du vilja se Conor McGregor slåss när han återvänder till UFC? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan

 Conor McGregor har varit borta från UFC i ett år
Conor McGregor har varit borta från UFC i ett år ( Bild: Zuffa LLC)

När han diskuterade en retur erkände McGregor först att hans plan var att säkra en omedelbar titel som skjuts mot 170lb mot nuvarande mästaren Kamaru Usman . Nigerianen kommer först att försvara sin titel denna månad innan han tar itu med eventuella utmaningar från McGregor som kan komma nästa år.



McGregor har också istället kopplats ihop med en återkomst till boxningsringen i en revansch med legenden Floyd Mayweather . Den tidigare UFC-mästaren Michael Bisping tror att McGregor skulle vara bättre lämpad att ta den kampen först innan han återvänder till oktagonen. sa han på sin Youtube-kanal : 'För Conor McGregor , det är förmodligen ingen dålig idé, för att komma tillbaka och göra sig redo för en boxningskamp är mycket mindre ansträngande än att förbereda sig för en blandad kampsportstävling.

'Självklart, jag pratar om mannens ben. Han skulle vara den ende mannen att besegra Floyd Mayweather så självklart, om du ska kliva in där vill du ha det.'

Se Även: